Agnieszka17035 0 Napisano Lipiec 28, 2021 29 dni temu z chłopakiem mieliśmy zbliżenie. on byl w gaciach a ja naga. nie wiem czy doszedł ale czy jest możliwe tak zajscie w ciążę? załóżmy ze doszedł bądź ten plyn preekulacyjny miał i no ocieralismy się o moją naga pochwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka17035 0 Napisano Lipiec 28, 2021 okres spóźnia się mi 6 dni i msm śluz brązowy. robiłam test 4 dni po spóźnieniu pre test i negatywny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.Gość 275 Napisano Lipiec 28, 2021 ciaza jak nic. Gratuluje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Migotka95 165 Napisano Lipiec 29, 2021 Przespane lekcje biologii? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annn2020 246 Napisano Lipiec 29, 2021 9 godzin temu, Agnieszka17035 napisał: 29 dni temu z chłopakiem mieliśmy zbliżenie. on byl w gaciach a ja naga. nie wiem czy doszedł ale czy jest możliwe tak zajscie w ciążę? załóżmy ze doszedł bądź ten plyn preekulacyjny miał i no ocieralismy się o moją naga pochwe Zrób sobie w końcu to dziecko i przestaniesz ciągle te same głupie pytania zadawac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach