Piraania 31 Napisano Sierpień 18, 2021 Nie mogę się zupełnie połapać. Czy ona zjechała do pl? Czy to małe dziecko co non stop widnieje na czołówce filmiku jest jej czy siostry? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Peony 100 Napisano Sierpień 18, 2021 Wymyta To jest dziecko jej siostry. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piraania 31 Napisano Sierpień 18, 2021 Acha dzięki. Aczkolwiek wróciłam po dluuugiej przerwie i nie jestem za bardzo w temacie. Zdaje się, ze temat o „wymyte” ostatnio nie jest top of the one Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Trum11 2153 Napisano Sierpień 18, 2021 2 godziny temu, Piraania napisał: Acha dzięki. Aczkolwiek wróciłam po dluuugiej przerwie i nie jestem za bardzo w temacie. Zdaje się, ze temat o „wymyte” ostatnio nie jest top of the one Dokładnie ja juz zapomniałam że ona istnieje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Buuu 49 Napisano Sierpień 19, 2021 14 godzin temu, Piraania napisał: Acha dzięki. Aczkolwiek wróciłam po dluuugiej przerwie i nie jestem za bardzo w temacie. Zdaje się, ze temat o „wymyte” ostatnio nie jest top of the one Ja również dawno nie oglądałam Agi i tak się zastanawiam czy te wszystkie torebki, chusty, buty są oryginalne? Jak myslicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piraania 31 Napisano Sierpień 19, 2021 Myśle ze oryginalne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piraania 31 Napisano Sierpień 19, 2021 Dokładnie. Broniłam ją wówczas bardzo. Wydawalalo mi się to nie do pomyslenia, ze mogłaby ukrywać Were. A jednak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach