DomiLila 3 Napisano Sierpień 26, 2021 Może głupie pytanie ale chce wiedzieć. Ile czasu sperma jest w prezerwatywie po wytrysku? Minut lub godzin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Riva 10 Napisano Sierpień 26, 2021 Adekwatne pytanie. Ile czasu jest mleko w szklance jak się ją napełni? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wilk_i_Zając 20 Napisano Sierpień 26, 2021 45 minut temu, DomiLila napisał: Może głupie pytanie ale chce wiedzieć. Ile czasu sperma jest w prezerwatywie po wytrysku? Minut lub godzin Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DomiLila 3 Napisano Sierpień 26, 2021 Przed chwilą, Wilk_i_Zając napisał: Tak Jak skasować pytanie? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DomiLila 3 Napisano Sierpień 26, 2021 30 minut temu, Riva napisał: Adekwatne pytanie. Ile czasu jest mleko w szklance jak się ją napełni? Jak skasować pytanie? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wilk_i_Zając 20 Napisano Sierpień 26, 2021 2 minuty temu, DomiLila napisał: Jak skasować pytanie? ...ale wtedy moja odpowiedź nie będzie pasowała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DomiLila 3 Napisano Sierpień 26, 2021 Przed chwilą, Wilk_i_Zając napisał: ...ale wtedy moja odpowiedź nie będzie pasowała To nic. Na głupi pomysł wpadłam. Jak skasować? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wilk_i_Zając 20 Napisano Sierpień 26, 2021 3 minuty temu, DomiLila napisał: To nic. Na głupi pomysł wpadłam. Jak skasować? Jakbyś wyjaśniła o co Co chodziło to byłoby łatwiej. Jak chcesz to napisz ki na priv a spróbuję Ci normalnie odpowiedzieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
De(s)k@ 2 Napisano Sierpień 26, 2021 No ale o co chodzi? 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach