kardulaki 89 Napisano Sierpień 27, 2021 A nie mam nawet za co wódki kupić....porażka totalna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3638 Napisano Sierpień 27, 2021 Wszystkiego najlepszego! Elcia też. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blondynka35 20 Napisano Sierpień 27, 2021 Wszystkiego najlepszego I żeby kolejny rok był lepszy od tego 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kardulaki 89 Napisano Sierpień 27, 2021 1 godzinę temu, Blondynka35 napisał: Wszystkiego najlepszego I żeby kolejny rok był lepszy od tego Dziękuję! Mam nadzieję,że będzie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lajlla 4 Napisano Sierpień 28, 2021 23 godziny temu, kardulaki napisał: A nie mam nawet za co wódki kupić....porażka totalna Będziemy świętować bez wódki Najlepszego! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 578 Napisano Sierpień 28, 2021 Dnia 27.08.2021 o 18:01, kardulaki napisał: A nie mam nawet za co wódki kupić....porażka totalna Trzeba było bimbru se napędzić. Ja też mam za kilka dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lentinek 3 Napisano Sierpień 28, 2021 wszystkiego naj.... kurde a ja nie mam z kim flaszki rozpić 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 578 Napisano Sierpień 29, 2021 Zapijanie ryja to narodowy sport Polaków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vagabunda 18 Napisano Sierpień 29, 2021 Dnia 27.08.2021 o 20:06, kardulaki napisał: Dziękuję! Mam nadzieję,że będzie:) Będzie. Ale musisz się ruszyć. Stojąc w miejscu się, z definicji, nie ruszysz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kardulaki 89 Napisano Wrzesień 1, 2021 Dnia 29.08.2021 o 22:17, Vagabunda napisał: Będzie. Ale musisz się ruszyć. Stojąc w miejscu się, z definicji, nie ruszysz. Ruszyć gdzie? Ja już mam dość wszystkiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarny_iwan 0 Napisano Wrzesień 3, 2021 Chyba musisz to z kimś przegadać. Szukaj kogoś kto wysłucha i doradzi. Już jakiś czas śledzę Twoje wypowiedzi, wygląda mi to na tęgiego doła. Pozbieraj się i przegadaj temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach