P.and.a 56 Napisano Sierpień 31, 2021 Już niebawem, bo we wrześniu rozpoczynam turnus leczniczy w sanatorium. Pobyt trwać ma 3 tygodnie więc by się spakować i wszystko zmieścić potrzebuje zakupić walizkę w dużym rozmiarze. Czy orientujecie się gdzie stacjonarnie lub internetowo będę mogla kupić dobry jakościowo produkt w przystępnej cenie? W galerii handlowej w której niedawno byłam ceny są niestety wysokie, a ja zbyt często nie podróżuje. Nie chciałabym wydać majątku na jedną rzecz, która przez większość roku i tak będzie tylko stać w garderobie. Proszę o polecenia i oferty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ElwiraEowina 0 Napisano Wrzesień 1, 2021 Dzieciakom na wyjazd nad morze z BUT kupowałam walizki na allegro z czterema kółkami i z materiału ABS i moim zdaniem były spoko, zwłaszcza że jak syn dojechał do hotelu to ta walizka przeżyła baardzo dużo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P.and.a 56 Napisano Wrzesień 1, 2021 44 minuty temu, ElwiraEowina napisał: Dzieciakom na wyjazd nad morze z BUT kupowałam walizki na allegro z czterema kółkami i z materiału ABS i moim zdaniem były spoko, zwłaszcza że jak syn dojechał do hotelu to ta walizka przeżyła baardzo dużo. o który model dokładnie chodzi ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Wrzesień 1, 2021 U tego użytkownika. https://allegro.pl/uzytkownik/bagia_eu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P.and.a 56 Napisano Wrzesień 2, 2021 Dzięki, sprawdzę co tam mają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
modaimoda 0 Napisano Wrzesień 9, 2021 Dobre walizki i w przystępnych cenach ma Wittchen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P.and.a 56 Napisano Wrzesień 9, 2021 17 godzin temu, modaimoda napisał: Dobre walizki i w przystępnych cenach ma Wittchen Ah, no fakt. Zaraz zajrzę do nich na stronę, dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach