Kobieta30 4 Napisano Październik 17, 2021 Mam już dość. Cale moje zycie to pomyłka. Boje sie cokolwiek zrobić bo wszystko co robię jest zle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.3310 5 Napisano Październik 18, 2021 17 godzin temu, Kobieta30 napisał: Mam już dość. Cale moje zycie to pomyłka. Boje sie cokolwiek zrobić bo wszystko co robię jest zle Wolisz wieczory czy poranki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kobieta30 4 Napisano Październik 18, 2021 2 godziny temu, .3310 napisał: Wolisz wieczory czy poranki? By umrzec czy zyc? By umrzec wole poranki bo są najgorsze a lepiej mi sie zyje wieczorami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.3310 5 Napisano Październik 18, 2021 1 minutę temu, Kobieta30 napisał: By umrzec czy zyc? By umrzec wole poranki bo są najgorsze a lepiej mi sie zyje wieczorami Dlaczego poranki są najgorsze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kobieta30 4 Napisano Październik 18, 2021 6 minut temu, .3310 napisał: Dlaczego poranki są najgorsze? Bo budze sie i musze żyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.3310 5 Napisano Październik 18, 2021 28 minut temu, Kobieta30 napisał: Bo budze sie i musze żyć Dlaczego lepiej Ci się żyje wieczorami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kobieta30 4 Napisano Październik 18, 2021 32 minuty temu, .3310 napisał: Dlaczego lepiej Ci się żyje wieczorami? Jestem spokojniejsza,mniej mysle ale tak czy inaczej wiem ,ze nic się nie zmieni. Mimo to wieczorami mniej płacze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.3310 5 Napisano Październik 18, 2021 45 minut temu, Kobieta30 napisał: Jestem spokojniejsza,mniej mysle ale tak czy inaczej wiem ,ze nic się nie zmieni. Mimo to wieczorami mniej płacze Co musiałoby się stać, żebyś poczuła się szczęśliwa? "wiem ,ze nic się nie zmieni" Człowiek, który traci nadzieję, odbiera sobie życie. Ty żyjesz, więc w coś wierzysz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kobieta30 4 Napisano Październik 18, 2021 4 minuty temu, .3310 napisał: Co musiałoby się stać, żebyś poczuła się szczęśliwa? "wiem ,ze nic się nie zmieni" Człowiek, który traci nadzieję, odbiera sobie życie. Ty żyjesz, więc w coś wierzysz. Musialabym cofnąć się w czasie by inaczej pokierować swoim życiem lub chociaż uniknąć pewnych osób. Nie mam nadziei. Żyje bo żyje. Wierze w Boga ,był przy mnie ale ja go nie słuchałam. Za co ogromnie żałuje ,przepraszam i proszę o wybaczenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.3310 5 Napisano Październik 18, 2021 1 minutę temu, Kobieta30 napisał: Musialabym cofnąć się w czasie by inaczej pokierować swoim życiem lub chociaż uniknąć pewnych osób. Nie mam nadziei. Żyje bo żyje. Wierze w Boga ,był przy mnie ale ja go nie słuchałam. Za co ogromnie żałuje ,przepraszam i proszę o wybaczenie. Źle pokierowałaś swym życiem i za to przepraszasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kobieta30 4 Napisano Październik 18, 2021 13 minut temu, .3310 napisał: Źle pokierowałaś swym życiem i za to przepraszasz? Tak bo mogłam wyjść z tego cało i zacząć żyć na nowo mimo wszystko. Ale poszlam w tamtym momencie w złym kierunku. Wtedy był przy mnie Bóg ,ostrzegał mnie ja go nie słuchałam i za to przepraszam. Bo gdybym wtedy wybrała inaczej byłabym teraz w zupełnie innym miejscu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.3310 5 Napisano Październik 18, 2021 9 minut temu, Kobieta30 napisał: Tak bo mogłam wyjść z tego cało i zacząć żyć na nowo mimo wszystko. Ale poszlam w tamtym momencie w złym kierunku. Wtedy był przy mnie Bóg ,ostrzegał mnie ja go nie słuchałam i za to przepraszam. Bo gdybym wtedy wybrała inaczej byłabym teraz w zupełnie innym miejscu. A więc o miłość się rozchodzi.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kobieta30 4 Napisano Październik 18, 2021 10 minut temu, .3310 napisał: A więc o miłość się rozchodzi.. Teraz tego tak nie nazywam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.3310 5 Napisano Październik 18, 2021 3 minuty temu, Kobieta30 napisał: Teraz tego tak nie nazywam Córka bogatego tatusia, która zamiast się ustatkować wybrała imprezy i teraz cierpi bo nie może znaleźć jeźdźca na białym koniu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kobieta30 4 Napisano Październik 18, 2021 1 minutę temu, .3310 napisał: Córka bogatego tatusia, która zamiast się ustatkować wybrała imprezy i teraz cierpi bo nie może znaleźć jeźdźca na białym koniu? chciałabym by tak było bo na pewno bym nie cierpiała z tego powodu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.3310 5 Napisano Październik 18, 2021 Przed chwilą, Kobieta30 napisał: chciałabym by tak było bo na pewno bym nie cierpiała z tego powodu. Biedulka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vedma 3367 Napisano Październik 18, 2021 Zycie zawsze mozna zmienic, tym bardziej, ze piszesz pewnie Z cieplego miejsca Z internetem. Start jakis masz, zacznij doceniac to co masz, kazdy popelnial zle decyzje w zyciu czy spotykal nieodpowiednich ludzi. Bycie szczesliwym zalezy sporo od podejscia do zycia. Nie czekaj, az zycie bedzie latwiejsze by zaczac byc szczesliwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kobieta30 4 Napisano Październik 18, 2021 9 minut temu, .3310 napisał: Biedulka ...ka ktora nie wierzyła w siebie. Zaufala i zostala zniszczona przez psychopate,który nic jej nie dal a tylko odebrał. Nie znam gorszej głupiej baby jak ja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.3310 5 Napisano Październik 18, 2021 10 minut temu, Kobieta30 napisał: ...ka ktora nie wierzyła w siebie. Zaufala i zostala zniszczona przez psychopate,który nic jej nie dal a tylko odebrał. Nie znam gorszej głupiej baby jak ja. Dlaczego Cię zostawił? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kobieta30 4 Napisano Październik 18, 2021 8 minut temu, .3310 napisał: Dlaczego Cię zostawił? Bo mu sie nie opłacało ze mną być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kobieta30 4 Napisano Październik 18, 2021 1 minutę temu, Kobieta30 napisał: Bo mu sie nie opłacało ze mną być. Bo byłam trudną partnerką,zbyt wrażliwą,bo oczekiwałam zrozumienia i wsparcia. Bo chcialam byc idealna przez co zatraciłam radosc zycia. Być może nie nadawałam się do tego zycia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kobieta30 4 Napisano Październik 18, 2021 1 minutę temu, Kobieta30 napisał: Bo byłam trudną partnerką,zbyt wrażliwą,bo oczekiwałam zrozumienia i wsparcia. Bo chcialam byc idealna przez co zatraciłam radosc zycia. Być może nie nadawałam się do tego zycia Gdy potraktowal jak nic wykorzystała to osoba ktora również mnie nie zrozumiala wykorzystała i zniszczyła. Byc moze problem tkwi we mnie ,nie nadaje się do zycia. Nie ma na świecie takich dziwnych ludzi jak ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kobieta30 4 Napisano Październik 18, 2021 1 minutę temu, Kobieta30 napisał: Gdy potraktowal jak nic wykorzystała to osoba ktora również mnie nie zrozumiala wykorzystała i zniszczyła. Byc moze problem tkwi we mnie ,nie nadaje się do zycia. Nie ma na świecie takich dziwnych ludzi jak ja Jestem dziwna osobą. Świat nie jest taki jakbym chciala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.3310 5 Napisano Październik 18, 2021 2 minuty temu, Kobieta30 napisał: Bo mu sie nie opłacało ze mną być. Co to znaczy "nie opłacało"? Czego Ci zabrakło? Ile kosztuje miłość? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kobieta30 4 Napisano Październik 18, 2021 38 minut temu, Vedma napisał: Zycie zawsze mozna zmienic, tym bardziej, ze piszesz pewnie Z cieplego miejsca Z internetem. Start jakis masz, zacznij doceniac to co masz, kazdy popelnial zle decyzje w zyciu czy spotykal nieodpowiednich ludzi. Bycie szczesliwym zalezy sporo od podejscia do zycia. Nie czekaj, az zycie bedzie latwiejsze by zaczac byc szczesliwa. Mam choc ciezko wystartować gdy czujesz się jak ..., który został "oszukany przez swiat" a tak naprawdę to sama na to wszystko pozwolilas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kobieta30 4 Napisano Październik 18, 2021 1 minutę temu, .3310 napisał: Co to znaczy "nie opłacało"? Czego Ci zabrakło? Ile kosztuje miłość? Mnie o to nie pytaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kobieta30 4 Napisano Październik 18, 2021 2 minuty temu, Kobieta30 napisał: Mnie o to nie pytaj. Ja miłości nie przeliczam na złotówki. Ale czlowiek ktory chce rozliczać z każdego centa nie wiem czy kocha . Zresztą ja nie wiem co to miłość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.3310 5 Napisano Październik 18, 2021 Przed chwilą, Kobieta30 napisał: Ja miłości nie przeliczam na złotówki. Ale czlowiek ktory chce rozliczać z każdego centa nie wiem czy kocha . Zresztą ja nie wiem co to miłość Hm, zaraz, zaraz. To na Ciebie mówią "kiełbasa"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kobieta30 4 Napisano Październik 18, 2021 1 minutę temu, .3310 napisał: Hm, zaraz, zaraz. To na Ciebie mówią "kiełbasa"? Nie a skąd takie pytanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.3310 5 Napisano Październik 18, 2021 Przed chwilą, Kobieta30 napisał: Nie a skąd takie pytanie? Tak pytam... Wierzysz w miłość? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach