anonim222 0 Napisano Grudzień 17, 2021 (edytowany) Witam, 6 dni temu miałam owulację, a dziś pojawił się różowy śluz przy oddawaniu moczu. Czego może być oznaką? Z chłopakiem kochałam się tydzień przed owulacją, zabezpieczaliśmy się prezerwatywą, jedynie z początku, dosłownie "parę ruchów" chłopak zrobił bez gumki, którą szybko założył. Nie doszedł w środku, gumka nie pękła. Co może być przyczyną? Edytowano Grudzień 17, 2021 przez anonim222 literowka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwusia 20 Napisano Grudzień 23, 2021 Może przydałaby się kontrola cyklu i stałe zapisy, mi pomaga termometr owulacyjny MySense Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Orzeszek13 0 Napisano Grudzień 27, 2021 Może plamienie implatancyjne ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1972 Napisano Grudzień 27, 2021 5 godzin temu, Orzeszek13 napisał: Może plamienie implatancyjne ? Jakim cudem, skoro ona nie jest w ciąży? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Orzeszek13 0 Napisano Grudzień 28, 2021 14 godzin temu, Foko Loko napisał: Jakim cudem, skoro ona nie jest w ciąży? A skąd ta pewność że nie jest ?skoro 6 dni temu byla owulacja to moze to byc plamienie implantacyjne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1972 Napisano Grudzień 28, 2021 36 minut temu, Orzeszek13 napisał: A skąd ta pewność że nie jest ?skoro 6 dni temu byla owulacja to moze to byc plamienie implantacyjne Bo współzyła tydzień przed owulacją, a plemniki tyle nie dożyją. Max 72h. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Orzeszek13 0 Napisano Grudzień 28, 2021 2 godziny temu, Foko Loko napisał: Bo współzyła tydzień przed owulacją, a plemniki tyle nie dożyją. Max 72h. Okej mój błąd ,przeczytałam i nie zakodowalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach