Gwiazda 56 10 Napisano Grudzień 22, 2021 Dlaczego właśnie takie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iwna 674 Napisano Grudzień 22, 2021 Dla kogo ten wywiad? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DropKick 105 Napisano Grudzień 22, 2021 Techniczne, chcąc zmienić zawód rozpoczęłam szkołę policealną w innym kierunku, ale zaczęłam pracę gdzie musialam być od pon do sob, a następnie wyjechałam za granicę do pracy i tak to się skończyło. Nie raz myslalam zeby rozpocząć studia, ale pracowalam w takich miejscach gdzie teoretycznie powinnam mieć wyższe wykształcenie a obyło się bez niego, i bylam na równi z pracownikami po studiach. Więc nie robilo to różnicy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KateZRzeszowa 850 Napisano Grudzień 22, 2021 Mgr administracja, policealna pielęgniarstwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1972 Napisano Grudzień 22, 2021 Wyższe magisterskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ComeOnBeybe Napisano Grudzień 22, 2021 (edytowany) Wyższa Szkoła Lansu i Baunsu. I doktorat honoris causa z psychologii, fizjoterapii, prawa i z wolnej ręki. . . Edytowano Grudzień 22, 2021 przez ComeOnBeybe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach