Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

czy jest ryzyko ciąży gdy:
1-robiłam chłopakowi dobrze ręką (miał majtki) no i majtki były mokre od spermy albo preejkulatu i chłopak dotknął tego i od razu zaczął robić mi palcówkę? nie miał ręki w środku majtek, dotknął mokrych majtek i miał rękę wilgotną i od razu robił mi palcówkę i się boję..
i ktos odpiaal mi to:
Seks oralny, analny czy petting to są również formy seksu i jak najbardziej jest ryzyko, szansa na ciążę.
A na ile procent to Ci nikt nie powie. Wystarczy jeden plemnik, a już w preejakulacie jest ich sporo. Jak bardzo chcesz statystyk to ok. 35%, dla porównania przy tabletkach antykoncepcyjnych to 5%
Nie pozostaje Ci nic innego jak poczekać na miesiączkę i przy jej ewentualnym spóźnieniu wykonać test najlepiej w laboratorium z krwi. A przy następnych zabawach używać prezerwatyw, które chronią nie tylko przed ciążą, ale też i chorobami wenerycznymi

Ryzyko tak minimalne, że praktycznie bez szana. A na drugi raz zdejmujcie bieliznę, skoro i tak uprawiacie seks i idźcie w takiej sytuacji umyć ręce.

19 minut temu, Foko Loko napisał:

Ryzyko tak minimalne, że praktycznie bez szana. A na drugi raz zdejmujcie bieliznę, skoro i tak uprawiacie seks i idźcie w takiej sytuacji umyć ręce.

to jest ryzyko czy nie

4 godziny temu, kinia93934 napisał:

to jest ryzyko czy nie

Napisałam - praktycznie bez szans.

Dzizas dziecko idz do spowiedzi.

Ryzyko takie 1 na milion, nie wiem czy trollujesz czy cie nikt biologii nie uczyl.

Dnia 27.12.2021 o 11:25, Kirinka napisał:

Dzizas dziecko idz do spowiedzi.

Ryzyko takie 1 na milion, nie wiem czy trollujesz czy cie nikt biologii nie uczyl.

Ona tak od roku zakłada takie same wątki. 

Dnia 2.01.2022 o 14:47, Migotka95 napisał:

Ona tak od roku zakłada takie same wątki. 

W takim razie na 100% ciaza, trojaczki od razu i z kazdej plci po jednym XD