Pani KO 6549 Napisano Grudzień 30, 2021 Dzień dobry Gromadko To będzie nasze miejsce do awaryjnego komunikowania się. Serdecznie pozdrawiam, Pani KO 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Basia54 2007 Napisano Grudzień 30, 2021 Dobry wieczór Gromadko Cześć Paulinko , cześć Grażynko Ja wczoraj widziałam długą wypowiedź Paulinki, chyba skierowaną do mnie, z wyjaśnieniami dotyczącymi treści MiP, tych odcinków których nie oglądałam. Wczoraj byłam padnięta, bo się rozchorowałam, jeszcze nie wiem czy to banalna infekcja czy poważniejsza. Myślałam, że dzisiaj przeczytam a tu masz! No i świadomość, że ktoś prawdopodobnie złośliwie nam szkodzi, jest bardzo smutna . Pozdrowienia dla Was wszystkich . 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani KO 6549 Napisano Grudzień 30, 2021 (edytowany) Basiu Zdrowiej szybko! Wpisy o MiP nadal mam w Notatniku. Wkleję je do nowego wątku GF. Założę GF20, gdzie będziemy kontynuować nasze spotkania. Tutaj będziemy się komunikować w razie awarii GF Edytowano Grudzień 30, 2021 przez Pani KO 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani KO 6549 Napisano Kwiecień 10, 2022 Witajcie! Znowu komuś nudziło się i zablokował nam GF. Prawdopodobnie nie odzyskamy GF20. Na moje poprzednie zapytania o zablokowane tematy nadal nie otrzymałam odpowiedzi (i już to dużo mi wyjaśnia!) , czyli powstanie GF21. Spokoju i zdrowia Wam życzę! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elfik 3637 Napisano Kwiecień 18, 2022 Nie mogę wejść na GF 21 . Zablokowana?? 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani KO 6549 Napisano Kwiecień 18, 2022 Witajcie! Ja już jestem w domu > Elfiku Znowu ktoś miał smutny dzień i trafiło na nas Napisałam zapytanie do „góry” Zobaczymy czy odpowiedzą? Jakby co... GF22 mogę załatwić Pozdrawiam naszą Gromadkę > P. S. Teraz mamy dwóch (anonimowych) obserwujących ten temat 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani KO 6549 Napisano Kwiecień 19, 2022 Witajcie! Góra nadal milczy, więc zakładam GF22 Spokojnego dnia! 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elfik 3637 Napisano Kwiecień 19, 2022 KO witaj . Dzięki że czuwasz i założyłaś nową stronę - GF 22. Niestety ja jej nie potrafię znaleźć , dlatego piszę tutaj. Może jeszcze później spróbuję. Pozdrowienia dla Wszystkich. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani KO 6549 Napisano Kwiecień 19, 2022 Elfiku GF22 widoczne jest w dziale „Seriale w TV”, przynajmniej u mnie tak jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach