magda57 0 Napisano Styczeń 8, 2022 mozna zajsc w ciaze gdy chlopak dotknal mojej mokrej reki od preejakukatu i od razu zaczal robic mi palcowke? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rzczej_gosc 84 Napisano Styczeń 8, 2022 Można. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Migotka95 165 Napisano Styczeń 8, 2022 Nie męczy Cię ciągle zakładanie nowych kont pod innymi nazwami? Nie jesteś w ciąży. Zrobiłaś już test - pierwszy negatywny, drugi również negatywny. Daj już spokój, a nie zaśmiecasz forum tymi durnymi tematami. Już dostatecznie się upokorzyłaś brakiem rozumu, mało Ci? Czy jeszcze chcesz pokazać jak jesteś po prostu głupia. Ba! Mało tego, na innym forum również dostałaś odpowiedź NIE JESTEŚ W CIĄŻY. BRAK CIĄŻY. NIE JESTEŚ Q CIĄŻY. NIE. NIE. NIE. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magda57 0 Napisano Styczeń 8, 2022 5 minut temu, Rzczej_gosc napisał: Można. czemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawa z mlekiem bez cukru 18 Napisano Styczeń 8, 2022 Jesteś niezłomna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zulu_gulasz 67 Napisano Styczeń 8, 2022 najlepiej ładowac jej w dupe wtedy ciązy nie bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rzczej_gosc 84 Napisano Styczeń 8, 2022 Bo nie jesteś zbyt bystra.Do tego panikara. Takie najczęściej zachodzą w nieplanowane ciążę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1972 Napisano Styczeń 8, 2022 Ja pierdzielę xo za głupie dziecko... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magda57 0 Napisano Styczeń 9, 2022 dziewczyny, dziś dostałam śluz z delikatną domieszką krwi… może to implantacja zarodka? nic mnie nie pobolewa… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magda57 0 Napisano Styczeń 9, 2022 przypadkowo dalam ten komentarz w innym poscie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magda57 0 Napisano Styczeń 9, 2022 a jak sadzicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1972 Napisano Styczeń 9, 2022 41 minut temu, magda57 napisał: a jak sadzicie? Bliźniaki jak nic! Durna baba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magda57 0 Napisano Styczeń 9, 2022 43 minuty temu, Foko Loko napisał: Bliźniaki jak nic! Durna baba. serio pytam… nawwt nie wiesz ile stresu mam.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1972 Napisano Styczeń 9, 2022 20 minut temu, magda57 napisał: serio pytam… nawwt nie wiesz ile stresu mam.. Założyłaś drugi nick i drugi temat i serio myślisz, że ktokolwiek jeszcze będzie Cię brał na poważnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magda57 0 Napisano Styczeń 9, 2022 20 minut temu, Foko Loko napisał: Założyłaś drugi nick i drugi temat i serio myślisz, że ktokolwiek jeszcze będzie Cię brał na poważnie? skoro mam plamienia sluz z krwia lub rozowe to juz jasne, ze to ciaza prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magda57 0 Napisano Styczeń 9, 2022 21 minut temu, Foko Loko napisał: Założyłaś drugi nick i drugi temat i serio myślisz, że ktokolwiek jeszcze będzie Cię brał na poważnie? zrobilam to bo mi wnawiacie, ze udaje itd a ja nie udaje!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1972 Napisano Styczeń 9, 2022 11 minut temu, magda57 napisał: zrobilam to bo mi wnawiacie, ze udaje itd a ja nie udaje!!! I kolejny temat ma nam pokazać, że nie udajesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1972 Napisano Styczeń 9, 2022 12 minut temu, magda57 napisał: skoro mam plamienia sluz z krwia lub rozowe to juz jasne, ze to ciaza prawda? JEZU CHRYSTE, DZIECKO, OKRES CI SIE ZACZYNA PO PROSTU. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magda57 0 Napisano Styczeń 9, 2022 Przed chwilą, Foko Loko napisał: JEZU CHRYSTE, DZIECKO, OKRES CI SIE ZACZYNA PO PROSTU. ja czytalam na necie ,ze jak sie spoznia okres i sa rozowe plame ja to jest to implatacja zarodka.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magda57 0 Napisano Styczeń 9, 2022 no i sama przyznalas racje, ze jest duze ryYko ciazy i jak sie mi spoznia juz tyle to pewnie trafilismy.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1972 Napisano Styczeń 9, 2022 45 minut temu, magda57 napisał: ja czytalam na necie ,ze jak sie spoznia okres i sa rozowe plame ja to jest to implatacja zarodka.. Ty jesteś głupia czy tylko udajesz? To potrafiłaś wyczytać w necie, ale reszty odpowiedzi na swoje pytania już nie? Nis jesteś w ciąży, okres Ci się zaczyna. 45 minut temu, magda57 napisał: no i sama przyznalas racje, ze jest duze ryYko ciazy i jak sie mi spoznia juz tyle to pewnie trafilismy.. Miałaś negatywne testy... nie jesteś w ciąży. Kolejny raz zadbajcie o to, żeby było bezpiecznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magda57 0 Napisano Styczeń 9, 2022 6 minut temu, Foko Loko napisał: Ty jesteś głupia czy tylko udajesz? To potrafiłaś wyczytać w necie, ale reszty odpowiedzi na swoje pytania już nie? Nis jesteś w ciąży, okres Ci się zaczyna. Miałaś negatywne testy... nie jesteś w ciąży. Kolejny raz zadbajcie o to, żeby było bezpiecznie. no negatywne ale moze za wczesnie robione? jak mialo to miejsce 1/2 stycznia to wiadomo,ze narazie nie wyjdzie nic.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ab_oriente_lux 78 Napisano Styczeń 10, 2022 Syn. Termin porodu 22. 09. Gratuluję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1972 Napisano Styczeń 10, 2022 7 godzin temu, magda57 napisał: no negatywne ale moze za wczesnie robione? jak mialo to miejsce 1/2 stycznia to wiadomo,ze narazie nie wyjdzie nic.. Tak, oczywiście, zaszłaś w ciążę 2 tygodnie po dniach płodnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Migotka95 165 Napisano Styczeń 10, 2022 11 godzin temu, magda57 napisał: skoro mam plamienia sluz z krwia lub rozowe to juz jasne, ze to ciaza prawda? Nie. To nie ciąża, to zaczynający się okres. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1972 Napisano Styczeń 11, 2022 Dnia 10.01.2022 o 00:48, magda57 napisał: no negatywne ale moze za wczesnie robione? jak mialo to miejsce 1/2 stycznia to wiadomo,ze narazie nie wyjdzie nic.. I co, przyszedł okres czy będzie dzidzia? My tu czekamy z niecierpliwością na dalsze przejawy braku edukacji w Waszym przypadku. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annn2020 245 Napisano Styczeń 11, 2022 Za miesiąc się dowiemy ze to był okres. Będzie znowu pytać czy można zajść w ciążę przez bokserki, dresy czy co tam jeszcze nosi jej chlopak. Może lepiej zapiszmy gdzieś ta datę będzie nam łatwiej odpowiadać na jej pytania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1972 Napisano Styczeń 11, 2022 59 minut temu, Annn2020 napisał: Za miesiąc się dowiemy ze to był okres. Będzie znowu pytać czy można zajść w ciążę przez bokserki, dresy czy co tam jeszcze nosi jej chlopak. Może lepiej zapiszmy gdzieś ta datę będzie nam łatwiej odpowiadać na jej pytania Ja czekam na pytania czy to na pewno okres i czy jak się ma okres to na pewno nie ma ciąży 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magda57 0 Napisano Styczeń 11, 2022 7 godzin temu, Foko Loko napisał: Ja czekam na pytania czy to na pewno okres i czy jak się ma okres to na pewno nie ma ciąży no wlasnie ja z tym zapytaniem.. mam jakies krwawienie ale to jest baaardziej skąpe, nie wodniste a ciagnace jakby to byl po prostu czerwony sluz.. a czytalam, ze skapa miesiscxka moze byv w ciazu.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1972 Napisano Styczeń 11, 2022 17 minut temu, magda57 napisał: no wlasnie ja z tym zapytaniem.. mam jakies krwawienie ale to jest baaardziej skąpe, nie wodniste a ciagnace jakby to byl po prostu czerwony sluz.. a czytalam, ze skapa miesiscxka moze byv w ciazu.. Wykrakałam xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach