Julaa1300 0 Napisano Styczeń 14, 2022 Otóż szukam juz pracy 2 lata i nic mam juz dość. Wysyłam CV w duzo miejsc ale ciagle bez oddzewu (raz pracy nie dostalam bo nie mialam doswiadczenia). Przeczy talam gdzies ze moze byc blad w CV. Uczylam sie na cukiernika a gdy np wysylam cv na magazyniera to mam wpisywac w doswiadczeniu to ze pracowalam jako cukiernik czy jak to jest? Bo z drugiej strony nic innego w doswiadczenie nie moglabym wpisac to nie mam nic wpisywac to tez troche bez sensu by było. Gdzies czytalam w internecie ze nie powinno sie pisac bo to nie odpowiada kwalifikacją ale np gdy nie jest potrzebne doswiadczenie tez nie powinni na to zwracac uwagi wiec jak to jest? Bo ja juz naprawde nie wiem nieraz mysle ze nigdy pracy nie znajde tu zle cv wyslane tu brak doświadczenia i tak to idzie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cisza_nocna 47 Napisano Styczeń 15, 2022 Ja wpisuję wszystkie prace jakie miałam nawet nie związane z miejscem w które wysyłam CV. Co prawda pracy nie dostałam, ale to dlatego że nie przeszłam rozmowy. I wysyłam CV w miejsca gdzie nie wymagają doświadczenia w tej konkretnej pracy. Zdarzało się że się nie odzywali nawet jak miałam w czymś doświadczenie. To co pisze w internecie to raczej na takie wyższe stanowiska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwia1991 1158 Napisano Styczeń 21, 2022 Dnia 15.01.2022 o 00:19, Julaa1300 napisał: Otóż szukam juz pracy 2 lata i nic mam juz dość. Wysyłam CV w duzo miejsc ale ciagle bez oddzewu (raz pracy nie dostalam bo nie mialam doswiadczenia). Przeczy talam gdzies ze moze byc blad w CV. Uczylam sie na cukiernika a gdy np wysylam cv na magazyniera to mam wpisywac w doswiadczeniu to ze pracowalam jako cukiernik czy jak to jest? Bo z drugiej strony nic innego w doswiadczenie nie moglabym wpisac to nie mam nic wpisywac to tez troche bez sensu by było. Gdzies czytalam w internecie ze nie powinno sie pisac bo to nie odpowiada kwalifikacją ale np gdy nie jest potrzebne doswiadczenie tez nie powinni na to zwracac uwagi wiec jak to jest? Bo ja juz naprawde nie wiem nieraz mysle ze nigdy pracy nie znajde tu zle cv wyslane tu brak doświadczenia i tak to idzie... A na jakie stanowisko aplikujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julaa1300 0 Napisano Styczeń 22, 2022 Dnia 21.01.2022 o 10:40, Sylwia1991 napisał: A na jakie stanowisko aplikujesz? No ogólnie na produkcje potrzebowali, na magazynierke-bez doświadczenia, pakowaczka wysyłam cv i ciągle cisza. Czekam czekam jak juz sie znajdzie oferta wysle cv i nawet sie nie odezwią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach