Dariusz anonim 0 Napisano Luty 17, 2022 Witam, Postanowiłem zapytać o to czy da się oszukać test ciążowy strmieniowy np lejąc do niego wodę zamiast moczu? Byłem w krótkim związku który niestety się nie udał i myślę że jestem okłamywany apropo ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwia1991 1158 Napisano Luty 17, 2022 13 minut temu, Dariusz anonim napisał: Witam, Postanowiłem zapytać o to czy da się oszukać test ciążowy strmieniowy np lejąc do niego wodę zamiast moczu? Byłem w krótkim związku który niestety się nie udał i myślę że jestem okłamywany apropo ciąży. Jak nalejesz wody zamiast moczu to jasne że wyjdzie, że ktoś w ciąży nie jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skb 862 Napisano Luty 17, 2022 18 minut temu, Dariusz anonim napisał: Witam, Postanowiłem zapytać o to czy da się oszukać test ciążowy strmieniowy np lejąc do niego wodę zamiast moczu? Byłem w krótkim związku który niestety się nie udał i myślę że jestem okłamywany apropo ciąży. Co tam test. Jak się urodzi to badania DNA i wszystko będzie jasne... A przy okazji odkładaj pieniądze na alimenty... tak na wszelki wypadek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dariusz anonim 0 Napisano Luty 17, 2022 Teraz byłaby w 25tyg lecz nwm czy to jest na tym etapie zauważalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1975 Napisano Luty 17, 2022 35 minut temu, Dariusz anonim napisał: Teraz byłaby w 25tyg lecz nwm czy to jest na tym etapie zauważalne No ale czekaj, laska Ci mówi, że nie jest w ciąży, a Ty podejrzewasz, że jest? W 25tc tc to raczej już zauważalne. Ale skoro mówi, ze nie jest w ciąży, to po co ciśniesz? Tak bardzo chcesz być ojcem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwia1991 1158 Napisano Luty 17, 2022 1 minutę temu, Foko Loko napisał: No ale czekaj, laska Ci mówi, że nie jest w ciąży, a Ty podejrzewasz, że jest? W 25tc tc to raczej już zauważalne. Ale skoro mówi, ze nie jest w ciąży, to po co ciśniesz? Tak bardzo chcesz być ojcem? Po to, że kobieta nie chce z nim być a on na siłę się pcha tam gdzie jest zbędny. Amen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dariusz anonim 0 Napisano Luty 17, 2022 1 godzinę temu, Sylwia1991 napisał: Jak nalejesz wody zamiast moczu to jasne że wyjdzie, że ktoś w ciąży nie jest. Uwierz że jest wręcz przeciwnie poprostu to obawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1975 Napisano Luty 17, 2022 30 minut temu, Dariusz anonim napisał: Uwierz że jest wręcz przeciwnie poprostu to obawa No ale boisz się, że oszukała i że jest w ciąży, czy że oszukała i nie jest, a twierdzi, że jest? Bo ciężko stwierdzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dariusz anonim 0 Napisano Luty 17, 2022 31 minut temu, Foko Loko napisał: No ale boisz się, że oszukała i że jest w ciąży, czy że oszukała i nie jest, a twierdzi, że jest? Bo ciężko stwierdzić. No właśnie że jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skb 862 Napisano Luty 17, 2022 Chłopie, za dwa tygodnie zaczyna się 3 trymestr. Jak jest w ciąży to będzie miała ślicznie zaokrąglony brzuszek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1975 Napisano Luty 17, 2022 47 minut temu, Dariusz anonim napisał: No właśnie że jest No jeżeli pokazała Ci pozytywny test to jedyna opcja że go od kogoś odkupiła. Ale to wystarczy, że ją zapytasz o USG z wizyty przecież. Czy genetyczne czy połówkowe oba już pewnie miała, to jaki problem? Tego nie podrobi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach