Weronika000 0 Napisano Marzec 8, 2022 Bardzo chcialabym z kims porozmawiac. Moja kuzynka rozwodzi sie po 2 latach malzenstwa. Ja wlasnie rozstaje sie z drugim juz. To czego doswiadczylam to jakis koszmar. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Romanka 8 Napisano Marzec 9, 2022 Hej! W zwiazku nie bylam, ale od lat pracuje z Wegrami w jednym biurze . Ogolnie mentalnie troche podobni do Polakow , ale jednak sa roznice. Kobiety traktuja super przez pierwszy rok zwiazku, potem jak juz wiedza ze "jego" to na pierwszym miejscu zawsze beda kumple i wypady z kumplami(taki schemat widzialam u wiekszosci moich kolegow) duzo pija, mam wrazenie ze wiecej niz polacy. Dosc spora czesc Wegrow sa wymieszani z Rumunami (najczesciej po dziadkach) i wieszosc z nich to ukrywa, bo nie ma sie czym chwalic ,ale ta rumunska krew wychodzi zwlaszcza po alko. Wegierki sa na to bardzo wyczulone i osobiscie znam dziewczyne ktora odwolala slub jak sie dowiedziala ze Pan mlody jest w 1/4 rumunem. Ogolnie dobrzy koledzy i pracownicy ale do zwiazku bym nie brala Wegra, za duzo sie nasluchalam jak mowia faceci miedzy soba o kobietach, ogolnie w porownaniu do innych narodowosci facetow w pracy , to co mowia Wegrzy najmniej mi sie podobalo. Dodatkowo podczas rozstania potrafia byc bardzo zlosliwi i wredni, chca zniszczyc zycie partnerki bo "ich meska duma ucierpiala" lub chca pokazac przed kolegami jak ich malo obchodzi byla (to tez widzialam w wielu przypadkach) To moje osobiste doswiadczenia ale wiadomo ludzie nizaleznie od narodowaosci sa rozni. pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach