Andzia 2002 0 Napisano Kwiecień 6, 2022 Wczoraj zaczęłam 23 tydzień ciąży, niestety mam bóle brzucha/podbrzusza, tak jakby spojenia łonowego i pachwin, dosyć wyczuwalne, przy wysiłku najczęściej, jak chodzenie, wstawanie, siadanie, kładzenie się, przekręcanie na drugi bok itp., czasami też mam taki jakby ból/kłucie w okolicy pępka i czasami mam trochę twardy brzuch, nie wiem, co to może znaczyć, ale bardzo się martwię, jeszcze czasami mnie boli brzuch tak, jakby przed miesiączką i dzisiaj, jak na razie to czułam dosyć mało i lekko wyczuwalne ruchy dziecka. Jeżeli ktoś wie, co to może być tak mniej więcej, miał tak samo, to bardzo proszę o odpowiedź i, co mogę zrobić w takiej sytuacji. Czasami mam biegunkę i mdłości, w piątek ostatni miałam USG i było wszystko dobrze, jakiś czas temu miałam badanie krwi i miałam spadek hemoglobiny, żelaza, teraz biorę żelazo, przepisane przez lekarza, SOLGAR OMEGA - 3 i Femibion 2. Plamienia nie ma, ani nic z tych rzeczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach