Diana_na_wózku 3 Napisano Kwiecień 7, 2022 co myślicie? https://zapodaj.net/0deafb476e8c2.jpg.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zix1992 0 Napisano Kwiecień 9, 2022 całkiem sympatyczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liliana_35 35 Napisano Kwiecień 9, 2022 troche jak dla 10 -latki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebe Phil 13 Napisano Kwiecień 9, 2022 Buty jak buty ale ja jako rasowy fetyszysta damskich stop wolę jednak widok odkrytych paluszków które można by choć w myślach lizać i ssać każdy paluszek z osobna i wszystkie razem. Zrób mi tę przyjemność i wyślij widok swych bosych stopek, co? Pliiiiiiiis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebe Phil 13 Napisano Kwiecień 9, 2022 Dianka no wyślij mi swe bose stopki przecież znamy się jeszcze z czasów czaterii, cu nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diana_na_wózku 3 Napisano Kwiecień 11, 2022 Dnia 9.04.2022 o 22:57, Hebe Phil napisał: Dianka no wyślij mi swe bose stopki przecież znamy się jeszcze z czasów czaterii, cu nie? Nie kojarzę cię i niczego wysyłać nie będę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebe Phil 13 Napisano Kwiecień 12, 2022 16 godzin temu, Diana_na_wózku napisał: Nie kojarzę cię i niczego wysyłać nie będę. Pewnie, że nie kojarzysz, bo ja na każdym forum jestem pod innym nickiem. Ale ja Cię pamiętam. Pisaliśmy razem. Podszywałem się wtedy pod dziewczynę i próbowałem wyłudzić od Ciebie informację czy się palcujesz. Ale twarda byłaś i nic nie zdradziłaś. Szkoda. Teraz pewnie też nie zdradzisz. Jeszcze większa szkoda. I na dodatek jeszcze nie wyślesz zdjęcia stóp. O, to już w ogóle mega szkoda. Dziewczyno, zobacz ile Ty robisz szkód w życiorysach facetów. Nie wstyd Ci ;) No to chociaż w ramach rekompensaty przyznaj, że pisywałaś/pisujesz* ( *-niepotrzebne skreślić) na Czaterii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diana_na_wózku 3 Napisano Kwiecień 12, 2022 11 godzin temu, Hebe Phil napisał: Pewnie, że nie kojarzysz, bo ja na każdym forum jestem pod innym nickiem. Ale ja Cię pamiętam. Pisaliśmy razem. Podszywałem się wtedy pod dziewczynę i próbowałem wyłudzić od Ciebie informację czy się palcujesz. Ale twarda byłaś i nic nie zdradziłaś. Szkoda. Teraz pewnie też nie zdradzisz. Jeszcze większa szkoda. I na dodatek jeszcze nie wyślesz zdjęcia stóp. O, to już w ogóle mega szkoda. Dziewczyno, zobacz ile Ty robisz szkód w życiorysach facetów. Nie wstyd Ci No to chociaż w ramach rekompensaty przyznaj, że pisywałaś/pisujesz* ( *-niepotrzebne skreślić) na Czaterii. Tak, jestem na czaterii, A ciebie i innych facetów jakoś mi nie szkoda, nie pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebe Phil 13 Napisano Kwiecień 13, 2022 15 godzin temu, Diana_na_wózku napisał: Tak, jestem na czaterii, Dziękuję za odpowiedź ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach