MANGO_KRYSTYNA 0 Napisano Kwiecień 11, 2022 Cześć Dziewczyny, Od dłuższego czasu mam problem - mam suche i łamliwe włosy, w dotyku i wyglądzie są jak siano. Jeszcze 2/3 lata temu moich pięknych, gęstych czarnych włosów można mi było pozazdrościć, zawsze uważałam, że są jednym z moich atutów. Niestety od jakiegoś czasu jest coraz gorzej, próbowałam już wielu kosmetyków i suplementów diety, niestety wszystko na nic, kompletnie bez żadnej różnicy. Czy zna może któraś z was jakiś kosmetyk, który będzie mi w stanie pomóc? Bo już nie wiem co mam robić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tygrysek500 0 Napisano Kwiecień 11, 2022 Cześć, Miałam podobny problem, próbowałam wielu kosmetyków i nie wiele pomagało. Możesz spróbować odżywki do włosów z olejem konopnym, mi dość mocno pomogła, ale to nie musi być reguła. Metoda prób i błędów, dopóki nie zauważysz efektów. Tutaj link do kosmetyku z Nutridome: https://track.nutridome.co/634?sid=265 O tym mówiłam, na mnie zadziałało, oby pomogło tobie Włosy lekkie, gładkie, puszyste i lśniące. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alesja12 0 Napisano Maj 9, 2022 trzeba dokładnie zbadać przyczynę łamliwości i suchości włosów, na pewno też trzeba uważac ze stylizacją, sama po koloryzacji mam bardziej suche włosy i zazwyczaj suszę je niskiej temperaturze i utrwalam zimnym nawiewem, moja mama ma też takei cienkie włosy, kupiłam jej teraz w promocji w media markt suszarkę Babyliss bronze shimmer, dostanie ją na dzień mamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach