Wik.itoria 1 Napisano Kwiecień 12, 2022 Dziewczyny pomóżcie, pisze tu trochę w akcje desperacji. Od niedzieli mam gorączkę, bole brzucha, biegunka, wymioty, w ten czwartek mam dostać okres. Czy to możliwe ze jestem w ciąży? Patrząc na to ze z moim partnerem w ubiegłym miesiącu kochaliśmy się tylko dwa razy, ani razu podczas owulacji, zabezpieczamy się. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1973 Napisano Kwiecień 12, 2022 23 minuty temu, Wik.itoria napisał: Dziewczyny pomóżcie, pisze tu trochę w akcje desperacji. Od niedzieli mam gorączkę, bole brzucha, biegunka, wymioty, w ten czwartek mam dostać okres. Czy to możliwe ze jestem w ciąży? Patrząc na to ze z moim partnerem w ubiegłym miesiącu kochaliśmy się tylko dwa razy, ani razu podczas owulacji, zabezpieczamy się. Nie. Raczej jelitówka, a nie ciąża. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Migotka95 165 Napisano Kwiecień 14, 2022 Dnia 12.04.2022 o 18:48, Wik.itoria napisał: Dziewczyny pomóżcie, pisze tu trochę w akcje desperacji. Od niedzieli mam gorączkę, bole brzucha, biegunka, wymioty, w ten czwartek mam dostać okres. Czy to możliwe ze jestem w ciąży? Patrząc na to ze z moim partnerem w ubiegłym miesiącu kochaliśmy się tylko dwa razy, ani razu podczas owulacji, zabezpieczamy się. Jak wyżej jelitowka a nie ciąża. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach