Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
xNiktx

Kr贸tka fryzura dla osoby p艂askiej

Polecane posty

Chc臋 艣ci膮膰 moje d艂ugie k艂aki, kt贸re strasznie mi si臋 przerzedzi艂y przez ich d艂ugo艣膰 i wygl膮dam w nich jak chuda samara. Jestem bardzo chuda i nie mam piersi. Jestem te偶 niska mam 155cm wzrostu. Chc臋 skr贸ci膰 w艂osy chocia偶 do ramion lub kr贸cej ale obawiam si臋 偶e ludzie na ulicy b臋d膮 widzieli mnie jako ch艂opczyka gdy偶 moimi d艂ugimi w艂osami mog臋 jeszcze zakry膰 m贸j brak piersi a kr贸tkimi ju偶 nie. Nie sta膰 mnie na t膮 chwil臋 na push upy a wypychanie stanika skarpetkami nie wchodzi w gr臋. Bardzo chcia艂abym mie膰 kr贸tkie w艂osy bo te d艂ugie bardzo mi przeszkadzaj膮 nie tylko wygl膮dem chudej samary ale i musz臋 je ci膮gle zwi膮zywa膰 podczas jedzenia zupy, podczas schylania, denerwuj膮 mnie jak je myje bo musz臋 si臋 potem suszy膰 d艂ugo jeszcze takie przerzedzone.... Ani nie mog臋 ich pofarbowa膰 na jednolity kolor bo musz臋 farb臋 dokupywa膰. Z kr贸tkimi nie mia艂abym takich problem贸w opr贸cz tego 偶e zimno by mi by艂o i w艂a艣nie ten wygl膮d ch艂opca. Co zrobi膰 偶ebym nie wygl膮da艂a jak ch艂opiec w kr贸tkich ?聽

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
1 godzin臋 temu, xNiktx napisa艂:

Chc臋 艣ci膮膰 moje d艂ugie k艂aki, kt贸re strasznie mi si臋 przerzedzi艂y przez ich d艂ugo艣膰 i wygl膮dam w nich jak chuda samara. Jestem bardzo chuda i nie mam piersi. Jestem te偶 niska mam 155cm wzrostu. Chc臋 skr贸ci膰 w艂osy chocia偶 do ramion lub kr贸cej ale obawiam si臋 偶e ludzie na ulicy b臋d膮 widzieli mnie jako ch艂opczyka gdy偶 moimi d艂ugimi w艂osami mog臋 jeszcze zakry膰 m贸j brak piersi a kr贸tkimi ju偶 nie. Nie sta膰 mnie na t膮 chwil臋 na push upy a wypychanie stanika skarpetkami nie wchodzi w gr臋. Bardzo chcia艂abym mie膰 kr贸tkie w艂osy bo te d艂ugie bardzo mi przeszkadzaj膮 nie tylko wygl膮dem chudej samary ale i musz臋 je ci膮gle zwi膮zywa膰 podczas jedzenia zupy, podczas schylania, denerwuj膮 mnie jak je myje bo musz臋 si臋 potem suszy膰 d艂ugo jeszcze takie przerzedzone.... Ani nie mog臋 ich pofarbowa膰 na jednolity kolor bo musz臋 farb臋 dokupywa膰. Z kr贸tkimi nie mia艂abym takich problem贸w opr贸cz tego 偶e zimno by mi by艂o i w艂a艣nie ten wygl膮d ch艂opca. Co zrobi膰 偶ebym nie wygl膮da艂a jak ch艂opiec w kr贸tkich ?聽

Zwr贸膰 uwag臋 na kr贸tkie fryzury dopasowane do swojego kszta艂tu twarzy (google grafika)... pewnie takie gdzie艣 znajdziesz i wtedy zdecyduj si臋 na konkretn膮 albo popro艣 fryzjerk臋 o porad臋...

Edytowano przez marawstala

Udost臋pnij ten post

W艂osy do ramion to my艣l臋 optymalna i najbezpieczniejsza opcja. Co do kr贸tkich w艂os贸w...wiele tu zale偶y od rys贸w Twojej twarzy, kszta艂tu g艂owy, rodzaju w艂os贸w. No niestety trudno jest doradzi膰 nie widz膮c Ci臋. Mnie si臋 bardzo podoba np. pixie cut 馃檪Samymi piersiami si臋聽nie przejmuj, jest wielu facet贸w, kt贸rzy lubi膮 ma艂e 馃槈聽Z tego co kojarz臋 s膮, a przynajmniej by艂y 馃槈聽programy, w kt贸rych wkleja艂o si臋 swoje zdj臋cie do r贸偶nych fryzur. Poszukaj w necie, mo偶e co艣 znajdziesz 馃檪

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰