610 3 Napisano Maj 17, 2022 Witam mam 23 lata i studiuje zarządzanie na uczelni prywatnej czyli elitarnej, moja wspolokatorka z pokoju studiuje na państwowej inżynierię środowiska jest na 5 roku mgr czyli ma 24 lata wiem ze mnie zjedziecie ze ona studiuje na darmowej a ja nie jednak tym papierkiem będzie mogła sobie dupe utrzeć tylko. Ja studiuje dzienne i pracuje a ona albo siedzi w tym pokoju i czyta po raz ... setny ta sama ksiazke albo wychodzi na pole z ta swoją kolezaneczka, laska ma 24 lata i zamiast ruszyć ... to swoje wielkie płaskie dupsko do roboty to zachowuje się jak 14 latka bo ani nie orwcuje ani nic, jak zostawię kilka talerzy w zlewie to robi wielka aferę a przecież ja pracuje i wgl a ta ... siedzi w pokoju na dupsku tłustym albo gdzieś wychodzi i dodam ze nie tylko się nie uczy ale tez ma zajęcia od pon-sr wiec No sorry zamiast pracować to siedzi głupia kjrwa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowy nos 5 Napisano Maj 18, 2022 A co cie obchodzi co robi twoja wspollokatorka? Zajmij sie soba i nie obgaduj ludzi 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KateZRzeszowa 850 Napisano Maj 20, 2022 Każdy sprzata po sobie i żyje jak chce. Super że jesteś odpowiedzialną i sobie radzisz, a jeśli Twoja współlokatorka może pozwolić sobie jeszcze na luz to też ok. Jeszcze zdąży zapieprzac 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cisza_nocna 47 Napisano Maj 23, 2022 Dnia 17.05.2022 o 18:39, 610 napisał: Witam mam 23 lata i studiuje zarządzanie na uczelni prywatnej czyli elitarnej, moja wspolokatorka z pokoju studiuje na państwowej inżynierię środowiska jest na 5 roku mgr czyli ma 24 lata wiem ze mnie zjedziecie ze ona studiuje na darmowej a ja nie jednak tym papierkiem będzie mogła sobie dupe utrzeć tylko. Ja studiuje dzienne i pracuje a ona albo siedzi w tym pokoju i czyta po raz ... setny ta sama ksiazke albo wychodzi na pole z ta swoją kolezaneczka, laska ma 24 lata i zamiast ruszyć ... to swoje wielkie płaskie dupsko do roboty to zachowuje się jak 14 latka bo ani nie orwcuje ani nic, jak zostawię kilka talerzy w zlewie to robi wielka aferę a przecież ja pracuje i wgl a ta ... siedzi w pokoju na dupsku tłustym albo gdzieś wychodzi i dodam ze nie tylko się nie uczy ale tez ma zajęcia od pon-sr wiec No sorry zamiast pracować to siedzi głupia kjrwa Dupe podetrzeć to może będziesz mogła Ty po zarządzaniu mało kto pracuje a inżynieria środowiska to jednak kierunek techniczny. Co obchodzi Cię co robi koleżanka. Ty musisz pracować bo inaczej po zarządzaniu nigdzie Cię nie przyjmą a kierunki techniczne mało kto studiuje więc prace znajdzie. Skąd wiesz ze się nie uczy może się uczy wtedy kiedy ty pracujesz. Skoro jest na 5 roku to znaczy że się uczy. Zazdrość wyczuwam. Ze się nie dostało na państwowa i że się musi pracować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
610 3 Napisano Maj 26, 2022 Ja nic nie muszę pracuje bo nie chce zyc w takiej nędzy jak ona ja jej nigdy jeszcze nie widziałam żeby zakupy do domu przynosiła (ja przynoszę) i co ona niby se w cv wpisze ? Jakie doświadczenie ? „Siedzenie i sranie w stołek?” Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach