Veronique_1 0 Napisano Maj 17, 2022 Hey, Postanowilam sie wziasc za siebie. Skonczyc z wymowkami i cos pozytywnego ze soba zrobic.....Mam okolo 15kg do zrzucenia!!! Chodzi tez o metamorfoze wygladu. Regularne maseczki, dbanie o Cialo. Mam dosc czucia sie zle, nieatrakcyjnie, grubo, ciezko kazdego dnia. Czy jest ktos na podobnym etapie??? Piszcie!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AmeliaNija 0 Napisano Maj 19, 2022 Dnia 17.05.2022 o 21:43, Veronique_1 napisał: Hey, Postanowilam sie wziasc za siebie. Skonczyc z wymowkami i cos pozytywnego ze soba zrobic.....Mam okolo 15kg do zrzucenia!!! Chodzi tez o metamorfoze wygladu. Regularne maseczki, dbanie o Cialo. Mam dosc czucia sie zle, nieatrakcyjnie, grubo, ciezko kazdego dnia. Czy jest ktos na podobnym etapie??? Piszcie!!! Też tak miałam Ciężko mi było samej - co zaczęłam, to po paru dniach rezygnowałam. W końcu znalazłam gotowe jadłospisy z Dietatu.pl. Są w super cenie, a efekt było widać dość szybko. Z tymi regularnymi maseczkami to u mnie marzenie ściętej głowy Staram się chociaż raz w tygodniu pamiętać, ale zazwyczaj przypominam sobie, gdy skóra jest już wysuszona na wiór Ale trzymam za Ciebie kciuki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Veronique_1 0 Napisano Maj 22, 2022 (edytowany) Dnia 18.05.2022 o 10:34, ileONKA napisał: Jaką dietkę chcesz stosować? Z jakiej wagi schodzisz? Myslalam o tym zeby poprostu, ograniniycz/zrezygnowac z chleba, ryzu, ziemniakow. Obiad np: kurczak, ryba i warzywa. Lunch zupa itp. Waze 79kg przy 174cm... Edytowano Maj 22, 2022 przez Veronique_1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Veronique_1 0 Napisano Maj 22, 2022 Dnia 19.05.2022 o 13:13, AmeliaNija napisał: Też tak miałam Ciężko mi było samej - co zaczęłam, to po paru dniach rezygnowałam. W końcu znalazłam gotowe jadłospisy z Dietatu.pl. Są w super cenie, a efekt było widać dość szybko. Z tymi regularnymi maseczkami to u mnie marzenie ściętej głowy Staram się chociaż raz w tygodniu pamiętać, ale zazwyczaj przypominam sobie, gdy skóra jest już wysuszona na wiór Ale trzymam za Ciebie kciuki! Dzieki! Zobaczymy jak bedzie.... tym razem!!!!! U mnie z maseczkami tez jest roznie, ale raz na tydzien by sie przydalo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach