Bezczas 0 Napisano Maj 20, 2022 Hej, pytanie mam dość dziwne ale jednak nie daje mi spokoju. Niedługo biorę ślub, z moim narzeczonym jesteśmy już trochę razem, to mój pierwszy i jedyny facet. Mamy córeczkę która ma prawie 2 latka a ja szukając sukni ślubnej dostałam kilka pytań czy będę mieć welon, bo przecież chyba nie bo mam dziecko, nie wypada itd... szczerze mówiąc nawet nie jest mi on jakoś specjalnie do szczęścia potrzebny ale mając wybór chciałabym go mieć, czy myślicie że sugerować się uwagami innych ? Niestety ale mieszkamy na wsi i sami wiecie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KateZRzeszowa 850 Napisano Maj 20, 2022 Zrobiłabym tak jak ja uważam za słuszne, bo to mój dzień. Symbolikę do bieli i welonu dopisał kościoł i społeczeństwo kiedy stały się one modne i tradycyjnym ubiorem slubnym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bimba 2827 Napisano Maj 20, 2022 Decydując się na dziecko nie będąc mężatką nie przejmowałaś się gadaniem wieśniaków a teraz przejmujesz się ich ewentualnym gadaniem o welonie??? 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylvia 110 Napisano Maj 21, 2022 23 godziny temu, Bezczas napisał: Hej, pytanie mam dość dziwne ale jednak nie daje mi spokoju. Niedługo biorę ślub, z moim narzeczonym jesteśmy już trochę razem, to mój pierwszy i jedyny facet. Mamy córeczkę która ma prawie 2 latka a ja szukając sukni ślubnej dostałam kilka pytań czy będę mieć welon, bo przecież chyba nie bo mam dziecko, nie wypada itd... szczerze mówiąc nawet nie jest mi on jakoś specjalnie do szczęścia potrzebny ale mając wybór chciałabym go mieć, czy myślicie że sugerować się uwagami innych ? Niestety ale mieszkamy na wsi i sami wiecie... Boże... Nie przejmuj się takim gadaniem. To Twój dzień, Ty wybierasz jak chcesz wyglądać. Po co słuchać innych? Bo ja serio nie rozumiem tego przejmowania się tym co ludzie powiedzą. Ludzie zawsze będą gadać. Chcesz welon - załóż go. Nie chcesz - nie zakładaj. Ja osobiście nie miałam, bo się w nim nie czułam, miałam ozdoby we włosach. Teoretycznie mając dzircko nie powinnaś iść do ślubu w białej sukni Jakby tak słuchać głupot. Ubierz co chcesz i wyglądaj pięknie ❤ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AnnaMaria1982 232 Napisano Maj 21, 2022 Autorko to Twój dzień wybierz suknię ,welon i nie słuchaj innych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DropKick 105 Napisano Maj 26, 2022 Teraz można mieć welon, wianek, fascynator, ozdobną spinkę, kwiatek, a nawet diadem To twój dzień, Rób tak żebyś czuła się najpiękniejsza i wyjątkowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach