Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DropKick

Pampersy na basen

Polecane posty

Jakie konkretnie pampersy na basen polecacie? Żeby trzymały co trzeba i nie nasiąkały wodą 😳

1 godzinę temu, DropKick napisał:

Jakie konkretnie pampersy na basen polecacie? Żeby trzymały co trzeba i nie nasiąkały wodą 😳

Są te specjalne przeznaczone do wody przecież 🙂 one wszystkie mają ochronę przed wyciekaniem.

6 godzin temu, Foko Loko napisał:

Są te specjalne przeznaczone do wody przecież 🙂 one wszystkie mają ochronę przed wyciekaniem.

Ehhh.. Myślisz że jeśli bym nie wiedziała o ich istnieniu to pytałabym w temacie? Pytam o konkretną firmę, które się wam sprawdzily 

1 godzinę temu, DropKick napisał:

Ehhh.. Myślisz że jeśli bym nie wiedziała o ich istnieniu to pytałabym w temacie? Pytam o konkretną firmę, które się wam sprawdzily 

No ale to tak jak z normalnymi pampersami... jednym sprawdzają się bardziej te z Dada, innym z Pampersa, innym z czegoś innego... bierzesz paczkę na próbę i sprawdzasz czy będą ok dla dziecka. Jednemu dziecku pasują bardziej Pampersy, innemu inne.

3 minuty temu, Foko Loko napisał:

No ale to tak jak z normalnymi pampersami... jednym sprawdzają się bardziej te z Dada, innym z Pampersa, innym z czegoś innego... bierzesz paczkę na próbę i sprawdzasz czy będą ok dla dziecka. Jednemu dziecku pasują bardziej Pampersy, innemu inne.

Wiesz, przez 3 razy nie zdążę przetestować wszystkich firm na rynku

Kilka lat temu byłam z moim dwulatkiem na basenie. Tam kupiłam pieluchę za 5 zł, myślałam, że nie będzie przemakała. Poszliśmy na basen, ale syn nie chciał wejść do wody i ostatecznie nie kąpaliśmy się. Wyszliśmy, ale czekaliśmy na mojego męża w barze na terenie basenu. Nie zdjelam już dziecku tej basenowej pieluchy, no bo skoro nie przemaka i słono kosztowała, to będzie dobra. Guzik prawda. Dziecko zalatwilo się w tę pieleluchę i było całe mokre. Po co w takim razie specjalne pieluchy na basen, skoro i tak siki w razie WU przeciekną do wody? 

3 godziny temu, kolezanka 2525 napisał:

Kilka lat temu byłam z moim dwulatkiem na basenie. Tam kupiłam pieluchę za 5 zł, myślałam, że nie będzie przemakała. Poszliśmy na basen, ale syn nie chciał wejść do wody i ostatecznie nie kąpaliśmy się. Wyszliśmy, ale czekaliśmy na mojego męża w barze na terenie basenu. Nie zdjelam już dziecku tej basenowej pieluchy, no bo skoro nie przemaka i słono kosztowała, to będzie dobra. Guzik prawda. Dziecko zalatwilo się w tę pieleluchę i było całe mokre. Po co w takim razie specjalne pieluchy na basen, skoro i tak siki w razie WU przeciekną do wody? 

Dzięki za ten komentarz, poczytam opinie

Do cashevnut - Głupotą jest zostawienie dziecka w tej pieluszce na kilka godz??? A gdzie napisałam, że dziecko było w niej kilka godz? To w basenie dziecko może być w niej kilka h, a poza już nie? Poza tym skoro ta pieluszka przemaka, to do basenu też wszystko przecieknie. Nie zmieniłam tej pieluchy nie z oszczędności, tylko dziecko szybko chciało wyjść z szatni przestraszone tak dużym basenem, więc darowałam sobie zmianę. Myślałam, że skoro kosztowała 5 zł, to jest to naprawdę dobra i chłonna pieluszka. Jakiej była firmy, nie pamiętam.  Piszesz, że głupotą było zostawienie dziecka w tej pieluszce, a Twoim zdaniem nie jest głupotą to, że te pieluchy nie spełniają swojej funkcji? Mam nadzieję, że wszystko Ci wystarczająco dobrze wyjasnilam i teraz już wszystko "zrozumiesz" z mojego postu... Jak Kuba Bogu... :)