Niechciana300 0 Napisano Czerwiec 15, 2022 Drodzy użytkownicy forum zwracam się przede wszystkim do osób, które pracują w administracji lub księgowości (zarówno młodych stażem jak i tych z dłuższym stażem). Z racji tego, że zastanawiam się nad zmianą zawodu, chciałabym poznać plusy i minusy takiej pracy według osób, które są praktykami. Proszę o podzielenie się, co Państwa zdaniem jest dobrego w takiej pracy oraz ciemnymi stronami pracy w wyżej wymienionych dziedzinach i czy lubią Państwo swoją pracę. Z góry dziękuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zulu_gulasz 67 Napisano Sierpień 23, 2022 W polsce obecnie jest bardzo duzo ofert pracy do wyboru, co jest ogromnym plusem Wszyscy polacy dobrze pamiętają ogromne bezrobocie 20lat temu zafundowane nam przez łże-elity i lewackie rządy których głownym celem było prywatyzowanie wszystkiego co polskie za bezcen, obcemu kapitałowi. Na szczescie od 2015 to sie zmienia i dawne polskie firmy znów wracają do polaków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kazaola02 0 Napisano Wrzesień 16, 2022 Też jestem ciekawa podbijam pytanie Widziałam takie ogłoszenie o pracę na pracawue właśnie do pracy biurowej w Niemczech i się tym mega zainteresowałam. Język niemiecki znam, nawet całkiem nieźle ale z doświadczeniem trochę gorzej bo nie pracowałam typowo w administracji wcześniej. Jeszcze mam czas aplikować ale chętnie poczytam wasze rady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach