Slenderofficial 3 Napisano Czerwiec 16, 2022 Mieszkam w Warszawie. Biorę pod uwagę pójście na studia w Łodzi(i też zdawać tu do Warszawy planuję, przede wszystkim). Obecna sytuacja nie pozwala mi na przeprowadzkę do innego miasta(studia tutaj, rodzinka itd itp), więc zostaję w Wawie. Moje pytanie brzmi, jak bardzo szalonym pomysłem byłoby studiowanie(dzienne) w Łodzi(załóżmy że się tam dostanę)a mieszkanie w Warszawie, mając tu do dokończenia inne studia(również dzienne)? Ktoś ma takie doświadczenia? Ma ktoś doświadczenia ze studiowaniem dwóch kierunków na raz? To bardzo istotne dla mnie sprawy i chcę poznać doświadczenia innych osób żeby mieć świadomość jak to wygląda. Dodam że to co teraz studiuję to kierunek inżynieryjny/techniczny a ten drugi to artystyczny(wymarzony) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwia1991 1158 Napisano Czerwiec 17, 2022 11 godzin temu, Slenderofficial napisał: Mieszkam w Warszawie. Biorę pod uwagę pójście na studia w Łodzi(i też zdawać tu do Warszawy planuję, przede wszystkim). Obecna sytuacja nie pozwala mi na przeprowadzkę do innego miasta(studia tutaj, rodzinka itd itp), więc zostaję w Wawie. Moje pytanie brzmi, jak bardzo szalonym pomysłem byłoby studiowanie(dzienne) w Łodzi(załóżmy że się tam dostanę)a mieszkanie w Warszawie, mając tu do dokończenia inne studia(również dzienne)? Ktoś ma takie doświadczenia? Ma ktoś doświadczenia ze studiowaniem dwóch kierunków na raz? To bardzo istotne dla mnie sprawy i chcę poznać doświadczenia innych osób żeby mieć świadomość jak to wygląda. Dodam że to co teraz studiuję to kierunek inżynieryjny/techniczny a ten drugi to artystyczny(wymarzony) To jest pomysł który trudno zrealizować. Jak masz zamiar połączyć dwa kierunki dzienne w innych miastach i dojazdy? Będziesz codziennie po kilka razy kursować pociągiem, albo samochodem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Slenderofficial 3 Napisano Czerwiec 17, 2022 1 godzinę temu, Sylwia1991 napisał: To jest pomysł który trudno zrealizować. Jak masz zamiar połączyć dwa kierunki dzienne w innych miastach i dojazdy? Będziesz codziennie po kilka razy kursować pociągiem, albo samochodem? Właśnie jak tak myślę to ciężko by było ale... gdybym studiowała dwa kierunki dzienne w Warszawie to dałoby radę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kazaola02 0 Napisano Sierpień 5, 2022 Miałam kolege co studiował w Krakowie na dwóch różnych uczelniach i na jednej z nich miał nauczanie indywidualne. Może to jest dla Ciebie rozwiązanie Chociaż osobiście trochę już nie wierzę w studiowanie... ostatnio szukałam pracy za granicą na wakacje i na stronie pracawue.pl akurat rzuciło mi sie w oczy ogłoszenie o pracę w Belgii jako pomocnik kucharza. Boże jakie tam pieniądze się zarabia ! A nie chwaląc się coś tam w kuchni umiem ugotować i robię to z pasją więc po co mi studia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach