marcinj76 0 Napisano Czerwiec 17, 2022 Wynająłem rodzinie z ukrainy pokój, mama i dwoje dzieci. Od razu uprzedzam że nie rozliczam ich mamy z wody czy gazu. Zdziwiło mnie bardzo że dzieci kąpią się razem, to chłopak i dziewczynka. Oboje juz dojrzewają, mają już te miejsca zarośnięte. To u nich jest normalne takie wspólne kąpanie? Wie ktoś. Dla mnie się to bardzo dziwne okazało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.Gość 275 Napisano Czerwiec 17, 2022 Mnie dziwi skad Ty wiesz co Twoi goscie maja obrosniete a co nie? Daj ludziom zyc ,skoro im to pasuje to nie powinno Cie to obchodzic 3 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MłodaMama 51 Napisano Czerwiec 17, 2022 1 minutę temu, .Gość napisał: Mnie dziwi skad Ty wiesz co Twoi goscie maja obrosniete a co nie? Daj ludziom zyc ,skoro im to pasuje to nie powinno Cie to obchodzic Dokładnie to samo sobie pomyślałam 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.Gość 275 Napisano Czerwiec 17, 2022 2 godziny temu, marcinj76 napisał: mam kamerki zamontowane, wrazie jakby coś zdewastowali alboco. Tak na wszelki wypadek A bo to.. Kodeks karny„Art. 191a. § 1. Kto utrwala wizerunek nagiej osoby lub osoby w trakcie czynności seksualnej, używając w tym celu wobec niej przemocy, groźby bezprawnej lub podstępu, albo wizerunek nagiej osoby lub osoby w trakcie czynności seksualnej bez jej zgody rozpowszechnia, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5. 2 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marcinj76 0 Napisano Czerwiec 18, 2022 Wiem ze mozna mieć kamerkę ale nie wolno z tego nagrania korzystać bez wiedzy osoby nagrywanej. Sama kamerka jest legalna. A poza tym ja nie nagrywam nic, są tylko włączone i podpięte do tv i nic sie nie nagrywa. tylko w danym momencie można patrzeć 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1974 Napisano Czerwiec 18, 2022 11 minut temu, marcinj76 napisał: Wiem ze mozna mieć kamerkę ale nie wolno z tego nagrania korzystać bez wiedzy osoby nagrywanej. Sama kamerka jest legalna. A poza tym ja nie nagrywam nic, są tylko włączone i podpięte do tv i nic sie nie nagrywa. tylko w danym momencie można patrzeć Ale w łazience? No bez jaj... poza tym jakby Ci zdewastowali to byś się zorientował raczej. Ty byś chciał, żeby ktoś Cię oglądał jak korzystasz z łazienki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Waleriana 8 Napisano Czerwiec 18, 2022 Jesteś zbokiem że masz zainstalowane kamerki w łazience!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DropKick 105 Napisano Czerwiec 18, 2022 Zbok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dobrosułka 989 Napisano Czerwiec 18, 2022 12 godzin temu, marcinj76 napisał: Wiem ze mozna mieć kamerkę ale nie wolno z tego nagrania korzystać bez wiedzy osoby nagrywanej. Sama kamerka jest legalna. A poza tym ja nie nagrywam nic, są tylko włączone i podpięte do tv i nic sie nie nagrywa. tylko w danym momencie można patrzeć Nie w lazience Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kucykpony 1 Napisano Lipiec 3, 2022 Nie pisałem nigdzie że kamerka jest w łazience, to do tyczy ich pokoju tylko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ab_oriente_lux 78 Napisano Lipiec 4, 2022 Takich jak ty powinno się namierzyć i zgłosić na policję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach