annakovaleva 0 Napisano Lipiec 5, 2022 Przeprowadziliśmy się do Warszawy do nowego domu, kończymy remont. Powiedz mi, jak szybko i sprawnie posprzątać dom po remoncie? A może po sprzątaniu są specjalne firmy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monis734 0 Napisano Lipiec 6, 2022 20 godzin temu, annakovaleva napisał: Przeprowadziliśmy się do Warszawy do nowego domu, kończymy remont. Powiedz mi, jak szybko i sprawnie posprzątać dom po remoncie? A może po sprzątaniu są specjalne firmy? W sensie czego oczekujesz? Poradnika jak posprzątać? Wstajesz i jedziesz co tu jest do nierozumienia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwia1991 1158 Napisano Lipiec 7, 2022 Dnia 5.07.2022 o 11:02, annakovaleva napisał: Przeprowadziliśmy się do Warszawy do nowego domu, kończymy remont. Powiedz mi, jak szybko i sprawnie posprzątać dom po remoncie? A może po sprzątaniu są specjalne firmy? Nie wierzę, że ludzie których stać na NOWY DOM w Warszawie nie ogarniają takich rzeczy:( 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madzi 18 Napisano Lipiec 11, 2022 Dnia 5.07.2022 o 11:02, annakovaleva napisał: Przeprowadziliśmy się do Warszawy do nowego domu, kończymy remont. Powiedz mi, jak szybko i sprawnie posprzątać dom po remoncie? A może po sprzątaniu są specjalne firmy? Serio nie jesteś świadoma tego że istnieją takie rzeczy jak mop, chemia , ścierki etc. Skoro nie wiesz jak wykonać tak proste i podstawowe czynności to chyba nie powinnaś się wyprowadzać skoro nie jesteś gotowa na życie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cisza_nocna 47 Napisano Lipiec 15, 2022 Dnia 7.07.2022 o 14:15, Sylwia1991 napisał: Nie wierzę, że ludzie których stać na NOWY DOM w Warszawie nie ogarniają takich rzeczy:( Pewnie w poprzednim miała sprzątaczkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach