Evel888 0 Napisano Październik 3, 2022 Jak w temacie. Wg moich obliczeń we środę powinnam mieć okres. Dzis zrobiłam test- wynik negatywny. Niby przystosowany do wczesnego wykrywania ciąży, wiec pewnie wynik prawdziwy, ale jeszcze się łudzę. Jakie są Wasze opinie o testach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Migotka95 165 Napisano Październik 8, 2022 Test najlepiej robić w dniu @ alno nawet po jej terminie 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majakowa1988 2 Napisano Grudzień 29, 2022 najlepiej w dniu spodziewanej miesiączku zrobić test ja przy staraniach korzystałam z urządzenia cyclotest myWay z funkcją do planowania dziecka i udalo się 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariolka8812 1 Napisano Luty 5, 2023 najlepiej w dniu, kiedy miala nadejs, albo po : ) Trzymam kciuki! Jesli masz trudnosci z zajsciem to warto tez wspomoc organizm suplementami, ovarox ma dobry sklad - witaminy z grupy b, witamine d i cynk z kwasem foliowym 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sarsaqw 48 Napisano Luty 26, 2023 Zawsze można betę z krwi zrobić. Monitor płodność kup może, ja ma Afrodyta Smart, tam mam wyznaczanie dni płodnych na podstawie poziomu LH 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach