ewelina14010 0 Napisano Październik 27, 2022 Cześć, niestety zmagam się ostatnio z problemami układu sercowo-naczyniowego, od miesięcy chodzę od lekarza do lekarza ale nie uzyskałam odpowiedniej diagnostyki, może znacie jakieś sprawdzone miejsca a najlepiej konkretnych lekarzy którzy będą w stanie mi pomóc? Jestem z Warszawy, ale mogę dojechać nawet do sąsiedniego województwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasia0102 0 Napisano Październik 28, 2022 Dnia 27.10.2022 o 13:58, ewelina14010 napisał: Cześć, niestety zmagam się ostatnio z problemami układu sercowo-naczyniowego, od miesięcy chodzę od lekarza do lekarza ale nie uzyskałam odpowiedniej diagnostyki, może znacie jakieś sprawdzone miejsca a najlepiej konkretnych lekarzy którzy będą w stanie mi pomóc? Jestem z Warszawy, ale mogę dojechać nawet do sąsiedniego województwa. Osobiście mogę polecić Centrum Diagnostyki Kardiologicznej w Piasecznie, świetna przychodnia, bardzo miły personel i lekarze z ogromną wiedzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AnnaSkierka 0 Napisano Październik 30, 2022 Dnia 27.10.2022 o 13:58, ewelina14010 napisał: Cześć, niestety zmagam się ostatnio z problemami układu sercowo-naczyniowego, od miesięcy chodzę od lekarza do lekarza ale nie uzyskałam odpowiedniej diagnostyki, może znacie jakieś sprawdzone miejsca a najlepiej konkretnych lekarzy którzy będą w stanie mi pomóc? Jestem z Warszawy, ale mogę dojechać nawet do sąsiedniego województwa. Również polecam Centrum Diagnostyki Kardiologicznej w Piasecznie. Świetni lekarze i bardzo miła obsługa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prym.ula 6 Napisano Październik 31, 2022 Potwierdzam Jak na teraźniejsze czasy ta przychodnia jest miłym zaskoczeniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wawrzyniak 0 Napisano Listopad 13, 2022 Dnia 27.10.2022 o 13:58, ewelina14010 napisał: Cześć, niestety zmagam się ostatnio z problemami układu sercowo-naczyniowego, od miesięcy chodzę od lekarza do lekarza ale nie uzyskałam odpowiedniej diagnostyki, może znacie jakieś sprawdzone miejsca a najlepiej konkretnych lekarzy którzy będą w stanie mi pomóc? Jestem z Warszawy, ale mogę dojechać nawet do sąsiedniego województwa. Niestety mam podobne doświadczenia, ale ostatecznie wybrałam Centrum Diagnostyki Kardiologicznej w Piasecznie i jestem w pełni zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kowalczyk 0 Napisano Listopad 18, 2022 Leczę się w Centrum Diagnostyki Kardiologicznej w Piasecznie od lat - przychodnia na najwyższym poziomie, doświadczeni lekarze, nowoczesny sprzęt i bardzo miła obsługa, w pełni polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach