Para to x 57 Napisano Październik 30, 2022 Powiadają że w Halloween nad grobami pojawiają się duchy zmarłych osób z którymi można zwyczajnie pogadać o życiu. Niektórzy twierdzą że duchy kobiet których ciała nie zaczęły jeszcze gnić nakłaniały swoich mężczyzn do stosunku z nimi, wyłącznie z prezerwatywą. Nikt nie wie dlaczego tak się dzieje. Podejrzewają jednak że obserwacja aktu zbliżenia z ich zwłokami wzbudza w duchach kobiet miłe wspomnienia i cieszył oko. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bimba 2827 Napisano Październik 30, 2022 Co bierzesz? Nieźle kopie! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iksa1141xD Napisano Październik 30, 2022 Hmm... Może relaks w jakimś SPA? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Para to x 57 Napisano Październik 30, 2022 Zapraszam do siebie na relaks. Już wychodzisz Bimba? Wracaj na fotel! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cisza_nocna 47 Napisano Październik 30, 2022 5 godzin temu, Para to x napisał: Powiadają że w Halloween nad grobami pojawiają się duchy zmarłych osób z którymi można zwyczajnie pogadać o życiu. Niektórzy twierdzą że duchy kobiet których ciała nie zaczęły jeszcze gnić nakłaniały swoich mężczyzn do stosunku z nimi, wyłącznie z prezerwatywą. Nikt nie wie dlaczego tak się dzieje. Podejrzewają jednak że obserwacja aktu zbliżenia z ich zwłokami wzbudza w duchach kobiet miłe wspomnienia i cieszył oko. Nie uznaje Halloween. Wierzę w Boga a duchy zmarłych są w zaświatach. W niebie, czyścu albo piekle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bluegrey Napisano Październik 30, 2022 6 godzin temu, Para to x napisał: Powiadają że w Halloween nad grobami pojawiają się duchy zmarłych osób z którymi można zwyczajnie pogadać o życiu. Niektórzy twierdzą że duchy kobiet których ciała nie zaczęły jeszcze gnić nakłaniały swoich mężczyzn do stosunku z nimi, wyłącznie z prezerwatywą. Nikt nie wie dlaczego tak się dzieje. Podejrzewają jednak że obserwacja aktu zbliżenia z ich zwłokami wzbudza w duchach kobiet miłe wspomnienia i cieszył oko. Kto wie, ile prawdy w takich legendach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Para to x 57 Napisano Październik 30, 2022 4 godziny temu, Bezrobotna napisał: Nie uznaje Halloween. Wierzę w Boga a duchy zmarłych są w zaświatach. W niebie, czyścu albo piekle. Nie strasz mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cisza_nocna 47 Napisano Październik 30, 2022 10 minut temu, Para to x napisał: Nie strasz mnie. A co boisz się piekła czy że nie sprawdzisz czy legenda jest prawdą ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Para to x 57 Napisano Październik 30, 2022 2 minuty temu, Bezrobotna napisał: A co boisz się piekła czy że nie sprawdzisz czy legenda jest prawdą ? W piekle są same poniedziałki także ciebie ono nie dotyczy możesz spać spokojnie Bezrobotna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iksa1141xD Napisano Październik 31, 2022 19 godzin temu, Para to x napisał: Powiadają że w Halloween nad grobami pojawiają się duchy zmarłych osób z którymi można zwyczajnie pogadać o życiu. Niektórzy twierdzą że duchy kobiet których ciała nie zaczęły jeszcze gnić nakłaniały swoich mężczyzn do stosunku z nimi, wyłącznie z prezerwatywą. Nikt nie wie dlaczego tak się dzieje. Podejrzewają jednak że obserwacja aktu zbliżenia z ich zwłokami wzbudza w duchach kobiet miłe wspomnienia i cieszył oko. Zapytaj lepiej kto z tego forum odradzał jakikolwiek kontakt z Tobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cisza_nocna 47 Napisano Październik 31, 2022 20 godzin temu, Para to x napisał: W piekle są same poniedziałki także ciebie ono nie dotyczy możesz spać spokojnie Bezrobotna. Nie rozumiem tego co do mnie piszesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Para to x 57 Napisano Październik 31, 2022 Nie wiem kto iksa, było tyle nickow. Bezrobotna, szukam demonów. Natknąłem się na książkę Richarda Gallaghera, ale nie chcę psuć sobie głowy. Może przeczytasz i opiszesz w skrócie. Dzisiaj szukałem słomek i przypadkiem natknąłem się na taki artykuł: Wszystko przez nieszczęśliwy wypadek, który miał miejsce w listopadzie 2018 roku. Sześćdziesięcioletnia Elena Struthers-Gardner niosła szklankę z metalową słomką o długości 25 cm. Kobieta w pewnym momencie upadła, na tyle niefortunnie, że słomka przebiła jej oko i śmiertelnie raniła mózg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iksa1141xD Napisano Październik 31, 2022 Odradzali ponieważ swego czasu dużo kobiet kręciło się wokół Ciebie. Zresztą z tego co się orientuję, to masz wiele opcji. Sam rozumiesz, my kobiety nie lubimy mieć konkurencji. Nawet wtedy gdy jesteśmy taką opcją "na jeden raz" jak to było w moim przypadku i nawet wtedy, kiedy mimo wszystko ktoś nam się podoba. Ja też wolę sobie pocierpieć niż żeby ktoś mnie nie szanował. Taka już po prostu jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cisza_nocna 47 Napisano Listopad 9, 2022 Dnia 31.10.2022 o 19:08, Para to x napisał: Bezrobotna, szukam demonów. Natknąłem się na książkę Richarda Gallaghera, ale nie chcę psuć sobie głowy. Może przeczytasz i opiszesz w skrócie. Nie chce mi się czytać. Po co Ci demony? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Para to x 57 Napisano Listopad 11, 2022 Dnia 9.11.2022 o 18:27, Bezrobotna napisał: Nie chce mi się czytać. Po co Ci demony? Po co mi demony, po co mi Bóg, po co w ogóle żyjemy? Ciekawość to pierwszy stopień do piekła. Wybieram się tam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cisza_nocna 47 Napisano Listopad 11, 2022 10 godzin temu, Para to x napisał: Po co mi demony, po co mi Bóg, po co w ogóle żyjemy? Ciekawość to pierwszy stopień do piekła. Wybieram się tam. Piekło jest straszne lepiej się tam nie wybieraj. Ja życzę Ci nieba w przyszłości i żebyś szukał Boga a nie demonów. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Para to x 57 Napisano Listopad 12, 2022 23 godziny temu, Bezrobotna napisał: Piekło jest straszne lepiej się tam nie wybieraj. Ja życzę Ci nieba w przyszłości i żebyś szukał Boga a nie demonów. To bardzo miłe życzenia bożonarodzeniowe. Dziękuję dobra duszo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach