Marta1990 29 Napisano 17 Styczeń 17 minut temu, otyla_33_otyla napisał: Dropek odszedł. Mam nadzieję że tylko z serialu. Że nie odszedł za tęczowy most. Chociaż ten piesek byl już chyba starszy. On był od odcinka 2414 jeszcze z Krystyną i Pawełkiem granym przez Szymona Kanownika. W "Rodzinie zastępczej" tak się stało,że zdechł pies grający Śliniaka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
otyla_33_otyla 90 Napisano 17 Styczeń No ale dropek tez? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mala 5 Napisano 17 Styczeń 7 godzin temu, Marta1990 napisał: W "Rodzinie zastępczej" tak się stało,że zdechł pies grający Śliniaka. Ale tam zmarłą Helkę zastąpiła w tej roli inna suczka o imieniu Morela. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta1990 29 Napisano 18 Styczeń 15 godzin temu, otyla_33_otyla napisał: No ale dropek tez? Tak,we wtorek będzie ten odcinek 13 godzin temu, Mala napisał: Ale tam zmarłą Helkę zastąpiła w tej roli inna suczka o imieniu Morela. Dopiero po latach wyszło,że Śliniaka grała suczka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta1990 29 Napisano 25 Styczeń Możliwe,że na czas Zimowych Igrzysk Olimpijskich będzie zawieszona emisja odcinków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
otyla_33_otyla 90 Napisano wtorek o 13:36 o nie, oby nie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta1990 29 Napisano wtorek o 14:15 38 minut temu, otyla_33_otyla napisał: o nie, oby nie! Tylko 10-ciu odcinków nie będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta1990 29 Napisano wczoraj o 11:27 Od 11 do 13 lutego będą odcinki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mala 5 Napisano wczoraj o 12:54 6.02 też odcinek będzie, bo ceremonia otwarcia igrzysk olimpijskich zaczyna się dopiero o 19.45. P.S. Już go oglądałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta1990 29 Napisano wczoraj o 17:05 4 godziny temu, Mala napisał: 6.02 też odcinek będzie, bo ceremonia otwarcia igrzysk olimpijskich zaczyna się dopiero o 19.45. P.S. Już go oglądałam. Już wiedziałam o tym i pewnie od 17 lutego już normalnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
otyla_33_otyla 90 Napisano 5 godzin temu masakra ze nie bedzie kilku odcinjow:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta1990 29 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, otyla_33_otyla napisał: masakra ze nie bedzie kilku odcinjow:* Szybko zleci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach