jgfgh198 135 Napisano Listopad 27, 2022 Kogo polecacie do ćwiczeń w domu? Dodatki typu gumy czy hantelki mile widziane. Kondycję mam całkiem ok, chce zrzucić kilka kilogramów i czasem porobić wygibasy w domu. Ewka odpada oczywiście 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anthony_Arkwright Napisano Listopad 27, 2022 Kura Workout. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
etera 134 Napisano Listopad 29, 2022 Paula Piotrzkowska - Trening Fitness. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EasyPeasy 473 Napisano Styczeń 27, 2023 Ja polecam Martę z Codziennie Fit. Ma ogromną wiedzę, fajnie tłumaczy każde ćwiczenia, ma duży wybór różnych treningów, które są urozmaicone i nie ma w nich nudy. Kiedyś ćwiczyłam z kołakowska, ale te jej nowe treningi są średnie, lubię czasami wracać do jej tabat sprzed 3-5 lat. Centrum sportowca też ma fajne filmy. I w sumie sporo innych zagranicznych, z którymi też fajnie się ćwiczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2003 Napisano Sierpień 21, 2023 Na jego kanale można zobaczyć wiele ćwiczeń... jak chcesz ciało usprawnić Tu przykładowy filmik (trochę teorii)... wychodzi na to, że każdego dnia umieramy i rodziny się na nowo : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P.and.a 56 Napisano Wrzesień 30, 2023 Ja raczej preferuje spacery, rower i bieganie, ale jak nie ma dobrej pogody na aktywność fizyczna na dworze, to na YT jest trenerka, która nazywa się Growwithjo. Dziewczyna ma bardzo fajne ćwiczenia połączone z tańcem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2003 Napisano 1 Maj : ) to jeszcze jeden filmik... po dłuższej przerwie. Kanał ten sam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Trevor Berbick 6 Napisano 28 Październik wk gym owca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach