antyklekotowcy 2002 Napisano Styczeń 23, 2023 Zgłoszony. Mnie to Maniek rozbawił jak powiedział że jemu wystarczy to co ma czyli co -zone pasożytującą na nim i jego własnych dzieciach z kawałkiem suchej doopy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
antyklekotowcy 2002 Napisano Styczeń 27, 2023 I co znów zgłosiła nie zdążyłam się naczytać co tam w nowe produkcji u naszej królowej socjalu zarabiającej pierdy_lion monet na YouTube. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bijons.bijons 28 Napisano Luty 5, 2023 Wczoraj w nocy dostałam info o wątku starachowickim a tu już go nie ma?:( Streści ktoś?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
veibae 225 Napisano Luty 5, 2023 2 godziny temu, bijons.bijons napisał: Wczoraj w nocy dostałam info o wątku starachowickim a tu już go nie ma?:( Streści ktoś?:P chodzi o ''reborny momo''? wpisz w google tytul watku wejdz w link z kafe i dodaj na poczatku adresu url haslo cache: i mozna wyswietlic i nadrobic:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
antyklekotowcy 2002 Napisano Luty 26, 2023 Co się dzieje dzisiaj?minutę po wpisie wątek zniknął...a pisałam mianowicie do naszej Momo. Zachodze w głowę Misza dlaczego ty nie masz takich fantastycznych pomysłów i takiej wyobraźni kiedy zbliżają się urodziny parobka?i jeszcze czemu nie szastasz tak wówczas jego kasą na lewo i prawo??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
XYZ.. 705 Napisano Marzec 29, 2023 Hej. Jakieś czystki ostatnio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
XYZ.. 705 Napisano Marzec 29, 2023 Jest jakiś inny aktualny wątek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
antyklekotowcy 2002 Napisano Marzec 30, 2023 Chyba nie ma innego, przynajmniej ja nie mogę znaleźć. Tak więc napiszę tutaj. Momo znowu różowa skrzynkę wystawiła na balkon, lada chwila pojawia się durnostrojki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
antyklekotowcy 2002 Napisano Marzec 30, 2023 Nie mogę słuchać bo mi się żygać jak ona mówi sztucznie do tych dzieci "moje kochane..." Misza skończ ztym bo to sztuczne i żałosne, skoro tak kochasz to bądź prawdziwa matką a nie cwanym samolubem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
antyklekotowcy 2002 Napisano Marzec 30, 2023 (edytowany) 20 godzin temu, XYZ.. napisał: Jest jakiś inny aktualny wątek? Nie ma. Kontynuujmy ten Edytowano Marzec 30, 2023 przez antyklekotowcy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach