Nie łykam 0 Napisano Lipiec 31, 2016 Dziewczyny, nowoczesne plastry antykoncepcyjne to wysoka skuteczność, wygoda (stosowanie raz na 7 dni) i dyskrecja (niewielki, przezroczysty plaster)w jednym! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 3, 2016 To prawda, super są te lisvy, fajnie się trzymają i nie dają żadnych skutków ubocznych. No i przede wszytskim nie tyje się podczas ich stosowania, a to też duży atut Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 3, 2016 Cześć dziewczyny, mam do odsprzedania 3 pudełka plastrów Evra, nieotwierane, kupione w aptece. Nie są mi już potrzebne bo postanowiłam mieć dziecko a jak wiadomo każde pieniążki się przydadzą dlatego chcę je sprzedać. Pudełko w cenie 45zł, jedno ważne do 12.2016, dwa do 01.2017r. Proszę o kontakt na mail: iwon111@o2.pl Pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 5, 2016 KUPIĘ pilnie plastry evra odbior osobisty badz wysylka za pobraniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wercia23456 Napisano Sierpień 5, 2016 KUPIĘ pilnie plastry evra odbior osobisty badz wysylka za pobraniem kontakt piotrekmx@poczta.onet.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 5, 2016 NIEAKTUALNE!!! Cześć dziewczyny, mam do odsprzedania 3 pudełka plastrów Evra, nieotwierane, kupione w aptece. Nie są mi już potrzebne bo postanowiłam mieć dziecko a jak wiadomo każde pieniążki się przydadzą dlatego chcę je sprzedać. Pudełko w cenie 45zł, jedno ważne do 12.2016, dwa do 01.2017r. Proszę o kontakt na mail: iwon111@o2.pl Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 6, 2016 Sprzedajecie ze względu na skutki uboczne tych plastrów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 9, 2016 Ja czułam się źle i tyłam więc lekarz zaproponował mi inne lisvy i te zapasy które mam też chce sprzedać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ostinawa Napisano Wrzesień 5, 2016 Mam do sprzedania 2 opakowania plastrów. Nowe, zamknięte. Odstawiłam by móc zajść w ciążę. Cena za 1 opakowanie 30 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ostinawa Napisano Wrzesień 5, 2016 Opakowania maja termin do marca 2017 r. Zainteresowanych proszę o kontakt na maila: lucynam3@op.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 12, 2016 Chętnie bym kupiła, ale plastry lisvy, dla mnie one odpowiadają najbardziej bo nie powodują tycia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 20, 2016 Ja naklejam też lisvy i czuję się świetnie, nie wiem może to za sprawą mniejszej dawki hormonów, ale żadnych skutków ubocznych nie odczuwam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 4, 2016 Muszę pogadać ze swoim ginekologiem o tych plastrach, myślę, że ta metoda będzie dobra a plus, że nie będę tyła po lisvy jak po innych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 16, 2016 Moj lekarz tez mi zapisal lisvy ale z racji tego ze zostaly one wycofane z obrotu to musze kupic evra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ostinawa Napisano Październik 27, 2016 Ponawiam sprzedaż dwóch opakowań plastrów Evra za 35 zł/szt. Kontakt lucynam3@op.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ostinawa Napisano Październik 27, 2016 Pomyłka nie 35zł./szt. Tylko 30 zł/opakowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 28, 2016 Przestałaś się bzyjać ,bo wiosna minęła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 15, 2016 Jestem zainteresowana zakupem plastrów. Proszę o kontakt: anna.korent@vp.p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 27, 2016 sprzedam plastry evra 2 opakowania po 3 plastry. Nie otwierane. Całość 70 zł z wysyłk. Termin 10/2017. justysiaa8@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 5, 2017 Drogie Panie! Stosuje plastry evra(obecnie odkleilam 3plaster) ale odkąd nakleilam 2 zaczely mi sie plamienia (takie jak po okresie)i trwają caly czas, swędzi strasznie miejsce naklejenia i dookoła, nie mam w ogóle ochoty na sex i problem ze szczytowaniem. Czy to minie? Miala ktoras z Was tak? Czy lepiej odstawić? Ze względów zdrowotnych nie moge brać tab jak i zajść w ciążę. Nie wiem co robic:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 23, 2017 Mam do sprzedania 3 opakowania plastrów Evra z apteki. Jedno otworzyłam żeby przeczytać ulotkę. Termin ważności marzec 2018 r. Cena 50 zł za opakowanie, koszt wysyłki biorę na siebie. Kontakt: lewacz1@poczta.onet.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 30, 2017 mam do sprzedania 1 opakowanie plastrów Evra koszt 45 zł z wysyłką. został mi 1 plaster z poprzedniego mogę dorzucic. dariakochanska@op.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ylinna Napisano Marzec 31, 2017 Mnie te plastry to jakoś nie przekonują. Mam tabletki anty belara i jak dla mnie to najlepszy sposób antykoncepcji. Żadnych skutków ubocznych to jest to :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość natalianati Napisano Kwiecień 29, 2017 Kupię jedno opakowanie plastrów Evra na terenie Gdańska. Pilnie proszę o wiadomość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zunia12345 0 Napisano Maj 5, 2017 Kupię Plastry Evra :) Chętnie więcej niż 1 opakowanie :) Proszę o wiadomość :) Pilne!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćOna_24 Napisano Maj 6, 2017 Kupię plastry EVRA pilne!!! proszę o kontakt piotrekmx@poczta.onet.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 8, 2017 Pilnie - NA JUŻ - kupię opakowanie plastrów Evra - Warszawa !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 11, 2017 A nie odklejają wam się te plasterki? Pytam z ciekawości bo w sumie to mam złożoną wkładkę levosert ale jestem ciekawa czy taki plasterek nie odpada np po pływaniu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 12, 2017 Przyklej sobie i dowiesz się jak się zachowują.Przecież to nie boli.Mając wkładkę niczego nie ryzykujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 17, 2017 stosuje plastry juz kilka lat i skutecznosc 100% , facet we mnie kazdorazowo konczy i ani widu ani slychu po ciazy ;) u mnie nie bylo zadnych efektow ubocznych : natroj, waga czy inne wymienione , nic a nawet po plastarch lepiej sie czuje niz po tabletkach. jedyny ich minus to ze sie brudza od kleju ale to jest dla mnie tak na parwde zaden minus ale pisze ze to zuplenie nomrlane , no i jeszcze swedzenie tych miejsc gdzie palster pryklejony to chyba tyle z tych minimalnych wad a przyklejam na plecach, gorna czesc barków. kiedys nosilam na ramieniu ale z racji na ten brudzacy klej zmienilam na plecy a co do odklejania to odkleil mi sie moze raz czy ddwa, na treningu jak juz cialo mi sie mocno spocilo i po kapieli jak za dlugo wylezalam w goracej wodzie ( bedac na wakacjach nad woda nigdy nie mialam z tym problemu kwestia po prostu dlugiego moeczenia i klej chcac nie chcac traci na wartosci :) geenrlanie wg mnie najlepsza antykoncepcja , droga ale najlpesza a mozna znalezc w cenie ok 38 zl nawet (warszawa ) takze ja polecam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach