Toragasira 81 Napisano Marzec 27, 2023 Znalazłam tani domek holederski i jeszcze na rachunki starczy jak ustawimy i mój se rower zrobi to będzie dzwonił o prace 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwia90 154 Napisano Marzec 28, 2023 Kurcze dziewczyny ale mnie ból gardła wieczorem złapał a teraz spać nie mogę bo ciężko ślinę nawet przełknąć masakra nie dość że już 3 dni nie byłam na spacerze to teraz wyłączyć trzeba ruch żeby się nie pogorszyło z tym gardłem bo wieje bardzo mocno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MamaMai 883 Napisano Marzec 28, 2023 (edytowany) Sylwia współczuję i życzę aby szybko ci ból ustąpił. Szybko musisz podziałać jakimiś pastylkami lub sprayami do gardła. Najgorszy jest ten dyskomfort przy przełykaniu śliny. Niemniej, nie rób sobie wyrzutów że na spacery nie chodzisz, nie oznacza to że nic nie schudniesz w tym tygodniu, poza tym najważniejsze by organizm się zregenerował szybko, nie ma co ryzykować bo przez pogodę która jest obecnie mogłoby być tylko gorzej. U nas też wieje i nawet temperatura na minusie wróciła. Edytowano Marzec 28, 2023 przez MamaMai Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toragasira 81 Napisano Marzec 28, 2023 Sylwia współczuję i życzę zdrówka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
L.I.S.A 7 Napisano wtorek o 07:12 Moja dieta wygląda następująco: dużo warzyw, mięso gotowane lub podsmażone. Migdały, orzechy, śliwki suszone - to na deser. Kolacja; chleb kukurydziany najczęściej z dżemem. Czasem ćwiczenia. Spacery. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 72 Napisano wtorek o 10:35 3 godziny temu, L.I.S.A napisał: Moja dieta wygląda następująco: dużo warzyw, mięso gotowane lub podsmażone. Migdały, orzechy, śliwki suszone - to na deser. Kolacja; chleb kukurydziany najczęściej z dżemem. Czasem ćwiczenia. Spacery. Ile się udało zrzucić wagi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
L.I.S.A 7 Napisano wtorek o 11:24 48 minut temu, Kuui napisał: Ile się udało zrzucić wagi? Na razie nic zaczynam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 72 Napisano wtorek o 11:30 5 minut temu, L.I.S.A napisał: Na razie nic zaczynam Ile chcesz ważyć 40 kg 50 ? 60? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 17 Napisano wtorek o 11:34 1 minutę temu, Kuui napisał: Ile chcesz ważyć 40 kg 50 ? 60? 40 to zdecydowanie za mało . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 72 Napisano wtorek o 11:35 Przed chwilą, Onaaaa napisał: 40 to zdecydowanie za mało . Wiem.jeszcze jedno motywacja to aby schudnąć dla niego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 17 Napisano wtorek o 11:38 1 minutę temu, Kuui napisał: Wiem.jeszcze jedno motywacja to aby schudnąć dla niego? Każda motywacja jest dobra tylko oczywiście jeśli ma zbędne kilogramy bo niektóre się odchudzaja choć są szczupłe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 72 Napisano wtorek o 11:40 Przed chwilą, Onaaaa napisał: Każda motywacja jest dobra tylko oczywiście jeśli ma zbędne kilogramy bo niektóre się odchudzaja choć są szczupłe. To przesada zobacz jak kobiecie podoba mężczyzna to maluje aby podobało więcej przykłada uwagi na wygląd zewnętrzny. I na dietę też? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 72 Napisano wtorek o 11:42 Osobiście mam pogląd osoba grubsza może schudnąć. Chudsza zgrubieć. Głupsza czy głupi nigdy nie zmądrzeje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 17 Napisano wtorek o 11:43 1 minutę temu, Kuui napisał: To przesada zobacz jak kobiecie podoba mężczyzna to maluje aby podobało więcej przykłada uwagi na wygląd zewnętrzny. I na dietę też? E tam te malowanie jest przereklamowane bo nawali tej tapety i jeszcze gorzej jest. Delikatny makijaż wystarczy. Po co szczuplej dieta? Chyba że dla zdrowia. Dla mężczyzny też można się odchudzać jak najbardziej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 17 Napisano wtorek o 11:45 2 minuty temu, Kuui napisał: Osobiście mam pogląd osoba grubsza może schudnąć. Chudsza zgrubieć. Głupsza czy głupi nigdy nie zmądrzeje. Dokładnie. Uważam że gruba osoba powinna się odchudzać dla zdrowia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 72 Napisano wtorek o 11:46 Przed chwilą, Onaaaa napisał: E tam te malowanie jest przereklamowane bo nawali tej tapety i jeszcze gorzej jest. Delikatny makijaż wystarczy. Po co szczuplej dieta? Chyba że dla zdrowia. Dla mężczyzny też można się odchudzać jak najbardziej. Odchudzałaś kiedys misiaczka? Kobiety mają ogromny wpływ na miesiączkòw.jak mają wyglądać a nawet jak się ubierać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 17 Napisano wtorek o 11:48 1 minutę temu, Kuui napisał: Odchudzałaś kiedys misiaczka? Kobiety mają ogromny wpływ na miesiączkòw.jak mają wyglądać a nawet jak się ubierać. Nie, nigdy nie mówię komuś jaki ma być a może to i błąd bo robią co chcą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 72 Napisano wtorek o 11:49 (edytowany) 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Dokładnie. Uważam że gruba osoba powinna się odchudzać dla zdrowia. Ja jeszcze napiszę kopciuszek usmolony może być księżniczką jak ma dobre motywacje Takie że Ho Ho Edytowano wtorek o 11:50 przez Kuui Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 72 Napisano wtorek o 11:51 (edytowany) 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie, nigdy nie mówię komuś jaki ma być a może to i błąd bo robią co chcą. Przecież jak miałaś misiaczka to mu gotowałaś? Kopce jadł czy tak mniej a pożywnie? Edytowano wtorek o 11:51 przez Kuui Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 17 Napisano wtorek o 11:53 1 minutę temu, Kuui napisał: Przecież jak miałaś misiaczka to mu gotowałaś? Kopce jadł czy tak mniej a pozywnie? Tak gotowałam ale normalne jedzenie żadnej diety bo ja szczupła i on też. Kotlety, pierogi, spagetti, krokiety, zapiekanki, pizza, zupy wszystko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 72 Napisano wtorek o 11:54 Ja jak patrzę na bardzo chude ja bym je nakarmił. Być za chudym to bieda i nieszczęście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 17 Napisano wtorek o 11:55 5 minut temu, Kuui napisał: Ja jeszcze napiszę kopciuszek usmolony może być księżniczką jak ma dobre motywacje Takie że Ho Ho Jasne wygkad nie jest najważniejszy a charakter. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 72 Napisano wtorek o 11:56 Przed chwilą, Onaaaa napisał: Jasne wygkad nie jest najważniejszy a charakter. E tam podkreślenie na E . Mało osób używa naśladują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 17 Napisano wtorek o 11:58 1 minutę temu, Kuui napisał: Ja jak patrzę na bardzo chude ja bym je nakarmił. Być za chudym to bieda i nieszczęście. Tak wyglądają na wyglodzone i kości im widać. Najlepiej być średnim jeśli chodzi o wagę żeby było za co złapać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 72 Napisano wtorek o 12:00 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Tak wyglądają na wyglodzone i kości im widać. Najlepiej być średnim jeśli chodzi o wagę żeby było za co złapać No ba moda jak z Oświęcimia albo kłopoty z zdrowiem albo jakaś obsesja odchudzania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 17 Napisano wtorek o 12:02 1 minutę temu, Kuui napisał: No ba moda jak z Oświęcimia albo kłopoty z zdrowiem albo jakaś obsesja odchudzania. W sumie nie znam żadnych ludzi grubych, zazwyczaj sami ok lub jedną koleżanka jak z Oświęcimia. Tylko że ona je więcej ode mnie a taka jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 72 Napisano wtorek o 12:05 1 minutę temu, Onaaaa napisał: W sumie nie znam żadnych ludzi grubych, zazwyczaj sami ok lub jedną koleżanka jak z Oświęcimia. Tylko że ona je więcej ode mnie a taka jest. Ja zmykam do późnego wieczora tam kasują. Spożytkuj ten dzień dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 17 Napisano wtorek o 12:06 Przed chwilą, Kuui napisał: Ja zmykam do późnego wieczora tam kasują. Spożytkuj ten dzień dobrze. Ja tez uciekam. W końcu muszę zabrać się do pracy. Pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
L.I.S.A 7 Napisano piątek o 03:25 Jak wam idzie dieta: Jasminka, MamaMai, Moniqe? Jak powrót do zdrowia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moniqaa 33 Napisano piątek o 16:53 Dnia 21.01.2025 o 08:12, L.I.S.A napisał: Moja dieta wygląda następująco: dużo warzyw, mięso gotowane lub podsmażone. Migdały, orzechy, śliwki suszone - to na deser. Kolacja; chleb kukurydziany najczęściej z dżemem. Czasem ćwiczenia. Spacery. Fajną masz dietkę:) Chleb kukurydziany - jesz ze względów zdrowotnych? Chleb kukurydziany kupujesz czy pieczesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach