Nieznan_zdzislawa 333 Napisano Sierpień 6, 2023 8 minut temu, alikafe napisał: Na zachodzie auto nie jest wyznacznikiem statusu społecznego, a raczej powiedziałabym ze posiadanie kilku aut nie jest najlepiej odbierane. O to to! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ananas88 33 Napisano Sierpień 6, 2023 1 godzinę temu, Nieznan_zdzislawa napisał: O to to! hmmm jest to dla mnie nowość - mówię serio, bez złośliwości Nie znam rodziny która nie ma samochodu, nie mam znajomych bez samochodu Posiadanie dobrego samochodu jest wyznacznikiem - umawiacie się ze znajomymi na weekend away w spa poza Londynem i nagle ktoś wyskakuje z "sorry nie mam samochodu:D" nie słyszałam takiej historii:D Posiadanie dobrego samochodu jest wyznacznikiem w sferach ludzi, którzy dobrze zarabiają, są lekarzami, prawnikami, prowadzą własny biznes. W wyższych sferach posiadanie sportowych lub starych modeli produkowanych w małych ilościach. ale wydaje mi się, ze temat zjechał na zły tor- tu o cebuli miało być A dyskutować jest o czym, bo weekend za nami a cebula zaserwowała masę reklam przechodzi sama siebie, przeprowadzali się do PL, teraz tarczyce leczy suplami, w międzyczasie "nakłada" sponsorowane rzeczy i nakłania do nauki z jej polecenia:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alikafe 144 Napisano Sierpień 9, 2023 No jedno auto na rodzine jest norma. I akurat ich rodzina ma auto. Po mieście raczej się jeździ transportem zbiorowym. Szczególnie w miejscach tak dobrze skomunikowanych jak Londyn. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roberta 225 Napisano Sierpień 9, 2023 2 godziny temu, alikafe napisał: No jedno auto na rodzine jest norma. I akurat ich rodzina ma auto. Po mieście raczej się jeździ transportem zbiorowym. Szczególnie w miejscach tak dobrze skomunikowanych jak Londyn. Tak Londyn jest bardzo dobrze skomunikowany ale są miejsca z których ciężko dojechać i trzeba się przesiadać. Przecież ona mieszka na obrzeżach już chyba wszyscy wiemy w jakiej dzielnicy. I dojeżdża do pracy również na obrzeżach sąsiadującej dzielnicy. bierze dwa bardzo popularne autobusy do pracy. sama mówiła ze nie raz musiała wracać do domu na pieszo bo autobus nie przyjechał albo był pełen i musiała czekać ba następny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ananas88 33 Napisano Sierpień 10, 2023 dokladnie....szkoła w której pracuje to już nie Londyn, mieszka tez daaaaaleko od centrum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misha 175 Napisano Sierpień 10, 2023 6 godzin temu, Ananas88 napisał: dokladnie....szkoła w której pracuje to już nie Londyn, mieszka tez daaaaaleko od centrum Ja jestem w Croydon i to całe 15 minut od centrum Londynu, o czym ty mówisz, bo śmiać mi się chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ananas88 33 Napisano Sierpień 11, 2023 (edytowany) 13 godzin temu, Misha napisał: Ja jestem w Croydon i to całe 15 minut od centrum Londynu, o czym ty mówisz, bo śmiać mi się chce. Croydon to już nie Londyn - oficjalnie niby tak, ale to nie jest Londyn tak jakbyś powiedziała "z Woking jedzie się pociągiem 30min do centrum Londynu" co za głupie przepychanki ona mieszka w kiepsko skomunikowanym miejscu, musisz wziasc autobus do większego "huba" a szkoła jest tez już poza Londynem praktycznie, sama nie raz nie dwa na to narzekała Edytowano Sierpień 11, 2023 przez Ananas88 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tofucznica007 241 Napisano Sierpień 11, 2023 Dnia 6.08.2023 o 22:32, alikafe napisał: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tofucznica007 241 Napisano Sierpień 11, 2023 Gdzie jest jej szkola? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misha 175 Napisano Sierpień 11, 2023 9 godzin temu, Ananas88 napisał: Croydon to już nie Londyn - oficjalnie niby tak, ale to nie jest Londyn tak jakbyś powiedziała "z Woking jedzie się pociągiem 30min do centrum Londynu" co za głupie przepychanki ona mieszka w kiepsko skomunikowanym miejscu, musisz wziasc autobus do większego "huba" a szkoła jest tez już poza Londynem praktycznie, sama nie raz nie dwa na to narzekała Croydon to nie Londyn. Aha 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ananas88 33 Napisano Październik 25, 2023 Cebula zaczyna żebranie o aparat. upada jeszcze bardziej…. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wego 35 Napisano Październik 25, 2023 Tego się spodziewałam, po co wrzucała, że aparat się psuje. Przecież dzięki vlogmasom zarabia, bo dostanie inne oferty reklamowe. Aparat to jej narzędzie pracy. Dziwne te fanki. Lepiej wrzucać na zbiórki dla zwierząt czy chorych osób. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jule3kaaa 548 Napisano Październik 25, 2023 Przecież tak dobrze jej się wiedzie w UK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wsedno 2197 Napisano Październik 25, 2023 3 godziny temu, Wego napisał: Tego się spodziewałam, po co wrzucała, że aparat się psuje. Przecież dzięki vlogmasom zarabia, bo dostanie inne oferty reklamowe. Aparat to jej narzędzie pracy. Dziwne te fanki. Lepiej wrzucać na zbiórki dla zwierząt czy chorych osób. Ja pamiętam jak swego czasu jej mąż nagrywał ją jakimś super hiper zaawansowanym aparatem lustrzanką, więc czemu nie kręci akurat nim? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annajakubowska 42 Napisano Październik 25, 2023 5 godzin temu, Wsedno napisał: Ja pamiętam jak swego czasu jej mąż nagrywał ją jakimś super hiper zaawansowanym aparatem lustrzanką, więc czemu nie kręci akurat nim? 5 godzin temu, Wsedno napisał: Ja pamiętam jak swego czasu jej mąż nagrywał ją jakimś super hiper zaawansowanym aparatem lustrzanką, więc czemu nie kręci akurat nim? Hm...Ja tego nie pamiętam ale skoro kręcił a teraz nie ma tego aparatu to może sprzedali? Albo się popsuł? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annajakubowska 42 Napisano Październik 25, 2023 7 godzin temu, Jule3kaaa napisał: Przecież tak dobrze jej się wiedzie w UK Tak mówi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annajakubowska 42 Napisano Październik 25, 2023 8 godzin temu, Wego napisał: Tego się spodziewałam, po co wrzucała, że aparat się psuje. Przecież dzięki vlogmasom zarabia, bo dostanie inne oferty reklamowe. Aparat to jej narzędzie pracy. Dziwne te fanki. Lepiej wrzucać na zbiórki dla zwierząt czy chorych osób. Ja się tego nie spodziewałam. Ale ten płacz na ig jest żenujący. Ja bym nie potrafiła prosić obcych ludzi o aparat Yt to rozrywka przecież. Ciekawe czy to faktycznie fanką napisała o buyCoffee? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annajakubowska 42 Napisano Październik 25, 2023 10 godzin temu, Ananas88 napisał: Cebula zaczyna żebranie o aparat. upada jeszcze bardziej…. Niefajnie ten płacz się ogląda. Chyba zaprzestanę śledzenia jej filmów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ananas88 33 Napisano Październik 26, 2023 12 godzin temu, annajakubowska napisał: Niefajnie ten płacz się ogląda. Chyba zaprzestanę śledzenia jej filmów. ja tez! masakra! co za upadek 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anitka 912 Napisano Październik 26, 2023 21 godzin temu, annajakubowska napisał: Niefajnie ten płacz się ogląda. Chyba zaprzestanę śledzenia jej filmów. Serio, płakała na prawdę czy tylko biadoliła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czika_x 206 Napisano Październik 27, 2023 Dużo by pisać o niej,ale prawda jest taka,że jest typem takiej Bukietowej z "Co ludzie powiedzą" Ona stroi się na starszą panią, ekskluzywne torebki,a spójrzcie na męża z wielkim brzuchem w wyblakniętej bluzie w dodatku taki typowy Brytol z nadwagą,ale... charakter ma super i cierpliwość do swojej żony A te suplementy to za wygórowane ceny,ale cóż reklama Niby taka wszystko wiedząca,ale odpowiednia dieta,mniej stresu i życia w biegu, ćwiczenia to jest droga do zdrowia,s nie faszerowanie się suplami 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misha 175 Napisano Październik 27, 2023 42 minuty temu, Czika_x napisał: Dużo by pisać o niej,ale prawda jest taka,że jest typem takiej Bukietowej z "Co ludzie powiedzą" Ona stroi się na starszą panią, ekskluzywne torebki,a spójrzcie na męża z wielkim brzuchem w wyblakniętej bluzie w dodatku taki typowy Brytol z nadwagą,ale... charakter ma super i cierpliwość do swojej żony A te suplementy to za wygórowane ceny,ale cóż reklama Niby taka wszystko wiedząca,ale odpowiednia dieta,mniej stresu i życia w biegu, ćwiczenia to jest droga do zdrowia,s nie faszerowanie się suplami I wciąż choruje. Fenomen... Ja widzę w jej oczach jakiś falsz. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misha 175 Napisano Październik 27, 2023 14 godzin temu, Anitka napisał: Serio, płakała na prawdę czy tylko biadoliła? Płakała.. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czika_x 206 Napisano Październik 27, 2023 (edytowany) 2 minuty temu, Misha napisał: Płakała.. Aż tak nisko upadła? Ale nowe torebki wczoraj pokazywała, jedna powyżej 1000 zł, ma priorytety kobieta Edytowano Październik 27, 2023 przez Czika_x Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paula12132 87 Napisano Październik 28, 2023 A wybrala juz szkole dla tego syna ? Czy dalej klepie o tym. Jak o tym gadala to sie zastanawialam czy on taki geniusz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ananas88 33 Napisano Październik 28, 2023 Torebki dostala w prezencie to reklamuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jule3kaaa 548 Napisano Październik 29, 2023 Dnia 27.10.2023 o 10:59, Misha napisał: Płakała.. Na insta, czy na yt? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misha 175 Napisano Październik 29, 2023 14 minut temu, Jule3kaaa napisał: Na insta, czy na yt? Na Insta. Żałosnie się na to patrzyło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czika_x 206 Napisano Październik 29, 2023 20 godzin temu, Ananas88 napisał: Torebki dostala w prezencie to reklamuje Teraz doczytałam w ostatnim # Mimo to kupuje drogie rzeczy i szczerze mówiąc niezbyt ładne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wego 35 Napisano Październik 29, 2023 Raz się chwali w ilu miejscach inwestuje pieniądze, a innym razem przedstawia łzawe historyjki o zniszczonym aparacie. Przyznam się że oglądałam co roku vlogmasy, w tym roku raczej zrezygnuje, bo jest to już mocno wymuszone i nastawione na zarobek, tylko ciężko jej to powiedzieć wprost. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach