Mirandalv 18 Napisano Lipiec 28, 2023 Nie ma wątku o niej? Szczerze mówiąc nigdy nie śledziłam jej jakoś specjalnie wnikliwie, ale zawsze robiła content oparty na pokazywaniu bogatego życia, na które (nie oszukujmy się) sama nie zarobiła. Nowy Mercedesik w wieku osiemnastu lat, outfity za dziesiątki tysięcy, apartamenty, najdroższe restauracje. A teraz pokazuje budowę wypasionego domu i oczywiście już leci narracja, że to z jej ciężkiej influ pracy. Nigdy nie miałam nic do niej, chociaż zawsze bawiły mnie te dłuższe teksty, które publikowała w relacjach, a które były typowo na poziomie domorosłej nastoletniej psycholog z nieprzepracowanymi problemami, ale trochę mi to zalatuje tworzeniem życiorysu na nowo/ 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sandrasoy 831 Napisano Lipiec 28, 2023 Tak już bananowe dzieci mają. O ile jej siostra rzeczywiście mogła się dorobić na YT, tak Julia jest jak na doczepkę. Bogate z domu, ale lepiej sprzedaje się ciężka praca. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sugarxhaze 0 Napisano Sierpień 16, 2023 Ona i jej siostra są jakieś dziwne. Wszystko musi być idealne, od linijki. Nawet mają oszczędną mimikę twarzy jak jakieś porcelanowe lalki. Nie wiem czy rodzice tak nimi pokierowali i wjechali im na głowę, że muszą być takie a nie inne, ale momentami creepy się to oglądało. A ta młodsza siostra tak nagrywa te filmy jakby jej się nie chciało, dziwny nastrój panuje u niech we vlogach. Taka niby zmęczona życiem, depresyjna 🥶 Tak się dzieje jak trzeba spełniać oczekiwania rodziców. A co do domu to też się zdziwiłam, że buduje. Zobaczymy czy będzie zachwalała jakieś marki, to już będzie wiadomo, że połowa kosztów mniej, bo współprace. W czepku urodzona, pewnie ma od rodziców Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ninazanina 5 Napisano 1 Marzec Oho, siostra Julii w podkaście u Mazur. Nie ma to jak najpierw, tym co pokazuje się we sm, wywoływać w nastolatkach kompleksy, a potem mówić w wywiadach, jak zła jest kondycja psychiczna nastolatków. Następna w jakimś podkaście, mam nadzieję, będzie Andziaks, narzekająca, że ludzie za dużo kupują. Byłby to ten sam poziom absurdu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oh Celinee 5253 Napisano 15 Marzec Dnia 29.07.2023 o 01:32, Sandrasoy napisał: Tak już bananowe dzieci mają. O ile jej siostra rzeczywiście mogła się dorobić na YT, tak Julia jest jak na doczepkę. Bogate z domu, ale lepiej sprzedaje się ciężka praca. Zawsze mnie śmieszą te mądrości influ o ciężkiej pracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach