Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Meg10

Soł Bjuti Kłin

Polecane posty

Dnia 19.06.2024 o 21:04, Nero666 napisał:

Ja sprawdzałam i nie znalazłam golego cyca

juz nie ma.. edytowala vloga. Bylo po tym jak Ł mowi ze zmienia poduszke bo sie niedoskonalosci robia.

1 godzinę temu, florentynka napisał:

oni muszą sypiać ze sobą

Kto?

• Haha 2

Dnia 21.06.2024 o 10:18, florentynka napisał:

oni muszą sypiać ze sobą

Mysle, ze geja sredio jaraja kobiece piersi. 

Sara kiedyś mówiła że się nie pociągają cieleśnie, więc myślę że nie ma kutania

a ja myślę, że robią sobie dobrze .. poza tym Łukaszek wygląda na bi :classic_blush:

• Haha 1

1 godzinę temu, florentynka napisał:

a ja myślę, że robią sobie dobrze .. poza tym Łukaszek wygląda na bi :classic_blush:

Mnie tam on w ogóle nie wygląda na kogoś, kto gustuje w kobietach 😏

• Like 2

9 minut temu, Wsedno napisał:

Mnie tam on w ogóle nie wygląda na kogoś, kto gustuje w kobietach 😏

Mnie również nie, on to widać, że typowy gej. Jeśli dobrze pamiętam to chyba Sarunia jest BI? Ale nie wiem, czy to potwierdzone info? 

Przecież oni na imprezach wkładają sobie języki do gardel. Wiele razy było na stories. Inne rzeczy też mnie nie zdziwią

• Like 2

U naszej gwiazdki cisza na yt. 
nowy facet i znowu znika 

Co ona ma na najnowszym filmie na dekolcie? To siniak czy jakaś malinka? 

5 godzin temu, Klaxia napisał:

Co ona ma na najnowszym filmie na dekolcie? To siniak czy jakaś malinka? 

Może być i malinka, ale taka "stara". Na rękach również ma siniaki... 

1 godzinę temu, Wsedno napisał:

Może być i malinka, ale taka "stara". Na rękach również ma siniaki... 

I brak paznokci, może się z kimś biła😂

• Haha 4

Dnia 28.06.2024 o 21:42, Gejlkozloski napisał:

I brak paznokci, może się z kimś biła😂

Hahahahaha

Sarunia we vlogu powiedziała, że znów jest singielką.

3 godziny temu, Wsedno napisał:

Sarunia we vlogu powiedziała, że znów jest singielką.

Wlasnie ogladalam. Podobno tak jest lepiej xd ciekawe

2 godziny temu, hanipipol napisał:

Wlasnie ogladalam. Podobno tak jest lepiej xd ciekawe

No pewnie lepiej, jeśli te rozstania i powroty, i ogłaszanie tego na sm co chwilę,  to prawda, to ja nie widzę innego wyjścia. No i te jej siniaki...

Ale ona jest tandetna.. Boze, te pazury sa okropne, za dlugie, za kwadratowe... Zero klasy, elegancji. Wszystko u niej takie tanie, przasne. kieca za dluga, nie do konca odprasowana, blysk na uchu, na wlosach, na nogach, na torebce. Strasznie.. 

• Like 1

7 godzin temu, Kopytki napisał:

Ale ona jest tandetna.. Boze, te pazury sa okropne, za dlugie, za kwadratowe... Zero klasy, elegancji. Wszystko u niej takie tanie, przasne. kieca za dluga, nie do konca odprasowana, blysk na uchu, na wlosach, na nogach, na torebce. Strasznie.. 

W anglii tak sie nosza, wiec nie dziwne ze te pszasnie stroje i cyrkonie jej odpowiadaja, bo idealnie sie wpasowala w tamtejsze klimaty ubierania sie 😄 

• Like 2

16 godzin temu, hanipipol napisał:

W anglii tak sie nosza, wiec nie dziwne ze te pszasnie stroje i cyrkonie jej odpowiadaja, bo idealnie sie wpasowala w tamtejsze klimaty ubierania sie 😄 

Bylam tylko 2 razy w Londynie i nie zauwazylam tam takiego trendu, ale fakt, obilo mi sie o uszy, ze miasta takie jak Liverpool czy Menchester az kipia od tandety, cyrkonii, rzes do nieba i pazurow do ziemi. Wstretne to.. Te dziewczyny wydaja sie takie niedomyte z totalnym bajzlem w glowie.

• Like 3

1 godzinę temu, Kopytki napisał:

Bylam tylko 2 razy w Londynie i nie zauwazylam tam takiego trendu, ale fakt, obilo mi sie o uszy, ze miasta takie jak Liverpool czy Menchester az kipia od tandety, cyrkonii, rzes do nieba i pazurow do ziemi. Wstretne to.. Te dziewczyny wydaja sie takie niedomyte z totalnym bajzlem w glowie.

W Londynie jest za duzo multikulti ale taki liverpool albo newcastle to jest masakra haha

Nie wiem na czym to polega, ale są kobiety, które nie wiem co by ze sobą zrobiły, ale zawsze będą wyglądały brudno i niechlujnie. I tu jest ten przypadek. Do tego ten tandetny styl i tatuaże.

• Like 2

1 godzinę temu, Humbug napisał:

Nie wiem na czym to polega, ale są kobiety, które nie wiem co by ze sobą zrobiły, ale zawsze będą wyglądały brudno i niechlujnie. I tu jest ten przypadek. Do tego ten tandetny styl i tatuaże.

I niestety w Polsce też widuje się ten trend na ulicach. Teraz rzadko kto nie ma tatuaży, bo są przecież takie cool. A w połączeniu z innymi badziewiami to aż śmiesznie wygląda 

• Like 1

1 godzinę temu, StareCzasy1 napisał:

I niestety w Polsce też widuje się ten trend na ulicach. Teraz rzadko kto nie ma tatuaży, bo są przecież takie cool. A w połączeniu z innymi badziewiami to aż śmiesznie wygląda 

Kiedyś robiło się tatuaże żeby wyglądać oryginalnie, a teraz myślę, że obecnie, ciało które nie jest pokryte tatuażami jest bardziej oryginalne, co druga osoba z tatuażami. 

• Thanks 1

Napisano (edytowany)
Dnia 3.07.2024 o 18:07, hanipipol napisał:

Mieszkam w tym samym mieście co ona i Sara zdecydowanie się tutaj wyróżnia 😛

Edytowano przez Kirsty

18 godzin temu, StareCzasy1 napisał:

Strasznie to wyglada. Czesto wszystkie te "ozdobniki" bardzo ze soba sie gryza. Dlugi pazur z brokatem, przedluzone rzesiska, blond na glowie z doczepem- czyli taka dzeiwczyna niby probuje byc kobieca i w jej mniemaniu pancia elegancia, a z drugiej jakies kolczyki w kazdej czesci ciala i tatuaze na cale rece, co juz zupelnie nie pasuje do stylu malowanej lali. Zeby nie bylo, nie jestem stara baba, ktorej wszystko przeszkadza, a wrecz uwazam, ze przedluzony paznokiec, zageszczone wlosy, koloryccja czy dluzsze rzesy sa bardzo ok, ale w UMIARZE. Spokojny kolor na paznokciu, dlugosc lekko za opuszek, rzesy maksymalnie 2:1 ciut dluzsze od naturalnych, wlosy jesli ktos ma rzadkie to lekko zagescic, a nie przedluzac do ziemi i chodzic z filcem po miesiacu. Nawt faketan moze wygladac elegancko, ale tu tez umiar, a nie nutella. Sara jest dosc ladna dziewcyna, mimo wiekszych rozmiarow, ale jej styl odbiera jej cala urode. Wyglada tandetnie, tanio, bazarowo, a jak dowali jakas torbe LV czy pasek gucci to mimo iz moze byc to oryginalne to z daleka krzyczy FAKE.

• Like 1
  • Thanks 1

20 godzin temu, Lolina92 napisał:

Kiedyś robiło się tatuaże żeby wyglądać oryginalnie, a teraz myślę, że obecnie, ciało które nie jest pokryte tatuażami jest bardziej oryginalne, co druga osoba z tatuażami. 

No dokładnie 🏆

2 godziny temu, Kopytki napisał:

Strasznie to wyglada. Czesto wszystkie te "ozdobniki" bardzo ze soba sie gryza. Dlugi pazur z brokatem, przedluzone rzesiska, blond na glowie z doczepem- czyli taka dzeiwczyna niby probuje byc kobieca i w jej mniemaniu pancia elegancia, a z drugiej jakies kolczyki w kazdej czesci ciala i tatuaze na cale rece, co juz zupelnie nie pasuje do stylu malowanej lali. Zeby nie bylo, nie jestem stara baba, ktorej wszystko przeszkadza, a wrecz uwazam, ze przedluzony paznokiec, zageszczone wlosy, koloryccja czy dluzsze rzesy sa bardzo ok, ale w UMIARZE. Spokojny kolor na paznokciu, dlugosc lekko za opuszek, rzesy maksymalnie 2:1 ciut dluzsze od naturalnych, wlosy jesli ktos ma rzadkie to lekko zagescic, a nie przedluzac do ziemi i chodzic z filcem po miesiacu. Nawt faketan moze wygladac elegancko, ale tu tez umiar, a nie nutella. Sara jest dosc ladna dziewcyna, mimo wiekszych rozmiarow, ale jej styl odbiera jej cala urode. Wyglada tandetnie, tanio, bazarowo, a jak dowali jakas torbe LV czy pasek gucci to mimo iz moze byc to oryginalne to z daleka krzyczy FAKE.

Trochę jak karykatura człowieka wygląda taki styl, który właśnie opisałaś. Sztucznie, jak najwięcej wszystkiego nawalić i samemu się nawalić w dodatku, jak taka wisienka na tym torcie XD

• Like 1

Czy tylko mnie się wydaje, ze w najnowszym vlogu z Walii dama jest niezle wstawiona ? Potem ucina vloga z doopy, tłumacząc , ze potrzebowała spokoju… na moje oko to zapiła pale ta  nasza bjuti queen…  lubię ją , ale mam wrażenie, ze od tego całego rozstania dzieje się z nią coś dziwnego.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się