Zyzyryx 109 Napisano 4 Grudzień Nawet z wyjazdu nie zrobi porządnego vloga, tylko 5 minut coś pokazuje, a 20 jak zwykle gadająca głowa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Montmorlonit 307 Napisano 6 Grudzień Dnia 3.12.2024 o 18:05, olmajgad napisał: Rezerwowałam ostatnio Airbnb we Francji i przed przyjazdem miła właścicielka wysłała mi filmik z instrukcją jak rozłożyć kanapę Ciekawe czy w ogóle zadzwonli do właściciela z pytaniem czy ta wersalka się rozkłada, bo mają problem. Pewnie jak zwykle machnęła ręką, bo cicho to się wytnie. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szara mysz 577 Napisano 9 Grudzień Czy ona musi te włosy smarować w kuchni ? A ropę z oczu wyciągać jak nagrywa? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oh Celinee 5267 Napisano 9 Grudzień 3 godziny temu, Szara mysz napisał: Czy ona musi te włosy smarować w kuchni ? A ropę z oczu wyciągać jak nagrywa? Też mnie to obrzydziło. Nie mogła tego wyciąć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eliza2016 5 Napisano 10 Grudzień A to jak mówiła, że zjadła z michy pół farszu łyżka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Montmorlonit 307 Napisano 10 Grudzień 39 minut temu, eliza2016 napisał: A to jak mówiła, że zjadła z michy pół farszu łyżka Tak, i nie starczyło jej do pierogów. Była głodna, więc dlaczego nie zjadła czegoś, tylko wyjadała farsz? Zero logiki. Pozniej też się uśmiałam, bo powiedziała, że cały dzień na farszu jedzie, nie jadła nic innego. A później mówi, no oprócz tych dwóch bułek na śniadanie...i kawałka pizzy po przedstawieniu, no i zjadła kiełbaski z grilla na kolację, ale tak to nic, haha. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oh Celinee 5267 Napisano 10 Grudzień 6 godzin temu, Montmorlonit napisał: Tak, i nie starczyło jej do pierogów. Była głodna, więc dlaczego nie zjadła czegoś, tylko wyjadała farsz? Zero logiki. Pozniej też się uśmiałam, bo powiedziała, że cały dzień na farszu jedzie, nie jadła nic innego. A później mówi, no oprócz tych dwóch bułek na śniadanie...i kawałka pizzy po przedstawieniu, no i zjadła kiełbaski z grilla na kolację, ale tak to nic, haha. Cała Misza. Papla byleby paplać bez ładu i składu. Zamiast tej gadającej głowy to mogłaby pokazać więcej innych kadrów z domu np. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luiza55 402 Napisano 11 Grudzień Misza gadająca głowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HelołKejt 40 Napisano 12 Grudzień Wróciła Królowa. No naprawdę po pierwszym odcinku pomyslalam, że kontakt z ludźmi dobrze jej zrobił i trochę zmądrzała ale niestety chyba nie. Poszła na zabieg na twarz nasmarowana retinolem ? Klasyk szkoda tylko tej wydanej kasy. Gada do kotów i dużych dzieci tak zdrobniale , że nie da jej się słuchac. Dzisiejszy odcinek złoto prezenty mikołajowe, sobie kiedyś kupi perfumy Versace a dzieciom raz do roku kupiła na mikołaja paczkę zozoli, śmiem twierdzić ,że zawartość paczki nie przekroczyła ceny torebki prezentowej. Planowanie łazanek dwa tygodnie do przodu. Naprawdę dobrze rokowala po tej przerwie. Ciekawe czy z dziećmi w gorach też spala nago, cały czas powtarza że zimno w domu, a śpi nago. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oh Celinee 5267 Napisano 12 Grudzień (edytowany) 4 godziny temu, HelołKejt napisał: Wróciła Królowa. No naprawdę po pierwszym odcinku pomyslalam, że kontakt z ludźmi dobrze jej zrobił i trochę zmądrzała ale niestety chyba nie. Poszła na zabieg na twarz nasmarowana retinolem ? Klasyk szkoda tylko tej wydanej kasy. Gada do kotów i dużych dzieci tak zdrobniale , że nie da jej się słuchac. Dzisiejszy odcinek złoto prezenty mikołajowe, sobie kiedyś kupi perfumy Versace a dzieciom raz do roku kupiła na mikołaja paczkę zozoli, śmiem twierdzić ,że zawartość paczki nie przekroczyła ceny torebki prezentowej. Planowanie łazanek dwa tygodnie do przodu. Naprawdę dobrze rokowala po tej przerwie. Ciekawe czy z dziećmi w gorach też spala nago, cały czas powtarza że zimno w domu, a śpi nago. Ja to i tak jestem w szoku, że jakoś ogarnia tą pracę+ regularne nagrywanie na Yt. Fakt, że połowa czasu trwania jej filmów to gadająca głowa ale to i tak lepiej niż te słupy reklamowe na wiecznych wakajkach, nigdy nie skalane pracą na etacie, które publikują już tylko reklamy albo zdjęcia i rolki z wakacji. Edytowano 12 Grudzień przez Oh Celinee 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Montmorlonit 307 Napisano 12 Grudzień 2 godziny temu, Oh Celinee napisał: Ja to i tak jestem w szoku, że jakoś ogarnia tą pracę+ regularne nagrywanie na Yt. Fakt, że połowa czasu trwania jej filmów to gadająca głowa ale to i tak lepiej niż te słupy reklamowe na wiecznych wakajkach, nigdy nie skalane pracą na etacie, które publikują już tylko reklamy albo zdjęcia i rolki z wakacji. Zgadzam się, jeśli pracuje to nie ma co nagrywać, ani specjalnie pokazywać na filmach, więc większość to pogadanki z auta albo z domu. Ja żadnych słupów reklamowych nie oglądam. Subowalam kiedyś Aleandrę, ale właśnie ilość reklam mnie pokonała i dałam sobie spokój. Czasami zaglądam a i tak ostatnio pokazywała kolejny odkurzacz... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oh Celinee 5267 Napisano 12 Grudzień 1 godzinę temu, Montmorlonit napisał: Zgadzam się, jeśli pracuje to nie ma co nagrywać, ani specjalnie pokazywać na filmach, więc większość to pogadanki z auta albo z domu. Ja żadnych słupów reklamowych nie oglądam. Subowalam kiedyś Aleandrę, ale właśnie ilość reklam mnie pokonała i dałam sobie spokój. Czasami zaglądam a i tak ostatnio pokazywała kolejny odkurzacz... Ja też dałam unsuba każdemu słupowi reklamowemu, który kiedyś ogladałam. Na tle youtuberów, którzy już nic poza reklamami i wakacjami nie publikują to nawet taka Misza nie wypada źle i coś tam się stara nagrać pomimo braku współprac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olmajgad 94 Napisano 12 Grudzień Sunia nie żyje. Ile ona miała lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oh Celinee 5267 Napisano 12 Grudzień 42 minuty temu, olmajgad napisał: Sunia nie żyje. Ile ona miała lat? Skąd wiadomo, że nie żyje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szara mysz 577 Napisano 13 Grudzień Ona przy kamerze jest taka mila dla tych zwierząt ,gada slodkopierdzącym głosikiem,a cos mi sie wydaje na co dzień jest zupelnie inaczej. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olmajgad 94 Napisano 13 Grudzień 10 godzin temu, Oh Celinee napisał: Skąd wiadomo, że nie żyje? Odpisała komuś na pytanie w komentarzu pod filmem ostatnim 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Montmorlonit 307 Napisano 13 Grudzień 4 godziny temu, Szara mysz napisał: Ona przy kamerze jest taka mila dla tych zwierząt ,gada slodkopierdzącym głosikiem,a cos mi sie wydaje na co dzień jest zupelnie inaczej. Tez tak myślę. Pozbyli się przecież kiedyś psa, bo zniszczył im trampolinę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oh Celinee 5267 Napisano 13 Grudzień 12 godzin temu, olmajgad napisał: Odpisała komuś na pytanie w komentarzu pod filmem ostatnim Faktycznie . Ale tak czy inaczej to ona z nimi nie mieszkała bo nawet na vlogach sprzed przerwy jej nie widać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HelołKejt 40 Napisano 14 Grudzień Ponad 40 minut produkcji z łóżka. Nie pochwaliła się czy dzieci zadowolone z mikołaja. Mam z nią jakiś problem kurde ona zawsze tak mało dbała o higienę ? Mowi ,że śpi nago a tu znów ta sama pościel, wcierała oleje we włosy ,resztki wtarla sobie w nogę i wzięła się za picie herbaty, taka tłusta ręka. Potem się taka tłusta kładła w tej brudnej pościeli ? Kurde niby taka zadbana chce być ale jakieś takie to nie wiem niechlujne. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eliza2016 5 Napisano 14 Grudzień Na co ona była chora ,że leżała, ale tez chodziła po miescie wszędzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HelołKejt 40 Napisano 14 Grudzień 26 minut temu, eliza2016 napisał: Na co ona była chora ,że leżała, ale tez chodziła po miescie wszędzie? W poprzednim vlogu też pytała się kota dlaczego się źle czuje. W nocy była po leki na tarczycę , coraz częściej wspomina o zdrowiu, może jakieś ma objawy nerwicy bo wróciła na YT i się boi ocen. Jejku ją naprawdę dało by się lubić ,lubię sobie spojrzeć co u niej słychać ale wydaje mi się ,że trzeba robić scenariusze tych filmów, nie paplac co przyniesie ślina na język i mogła by stworzyć naprawdę fajny kanał. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anitka 914 Napisano 14 Grudzień 1 godzinę temu, eliza2016 napisał: Na co ona była chora ,że leżała, ale tez chodziła po miescie wszędzie? Właśnie też się nad tym samym zastanawiałam. Łazi po jarmarku, do pizzeri, a vlog chorobowy. What?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eliza2016 5 Napisano 15 Grudzień 11 godzin temu, Anitka napisał: Właśnie też się nad tym samym zastanawiałam. Łazi po jarmarku, do pizzeri, a vlog chorobowy. What?! Obstawiam ,że choroba na potrzeby vloga ,i lekarza , a tak naprawdę to urlop. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Montmorlonit 307 Napisano 15 Grudzień I wypryski na brodzie wróciły. A miała taka piękna cerę jak wróciła na yt. Może to nagrywanie jej nie służy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xylocat 339 Napisano 17 godzin temu Nie mam za bardzo kontaktu z dziecmi w tym wieku, ale to normalane że 12 letnie dziecko pisze w liście do świętego Mikołaja prośbę o 300zł? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xylocat 339 Napisano 16 godzin temu Który już rok z rzędu mówi, że ona nie umie pakować prezentów? Tyle jest tutoriali w całym internecie, wystarczy trochę chęci.. Karola w ogóle kojarzy mi się z taką bylejakością i to chyba pod każdym względem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HelołKejt 40 Napisano 14 godzin temu (edytowany) 2 godziny temu, xylocat napisał: Nie mam za bardzo kontaktu z dziecmi w tym wieku, ale to normalane że 12 letnie dziecko pisze w liście do świętego Mikołaja prośbę o 300zł? Co się dziecku dziwisz ,na na Mikołaja dostała popcorn wraca stara dobra Karolina , "kupiłam sobie, dla mnie" Dla niej książki, perfumy, a dzieciom byle co, byle jak... Edytowano 14 godzin temu przez HelołKejt 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paryz London 1277 Napisano 13 godzin temu 3 godziny temu, xylocat napisał: Nie mam za bardzo kontaktu z dziecmi w tym wieku, ale to normalane że 12 letnie dziecko pisze w liście do świętego Mikołaja prośbę o 300zł? Tak. Bo chce dostać id rodziców, mize na cos zbiera. A że był mikołaj, to taka forma zyczeniowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zyzyryx 109 Napisano 7 godzin temu Sobie kupiła perfumy za 539, to chyba będzie miała 300, żeby dziecku dać, jak myślicie? Czy znowu będzie paczka z popcornem i żelkami? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oh Celinee 5267 Napisano 6 godzin temu 23 minuty temu, Zyzyryx napisał: Sobie kupiła perfumy za 539, to chyba będzie miała 300, żeby dziecku dać, jak myślicie? Czy znowu będzie paczka z popcornem i żelkami? Chyba każdy z nas tu zna odpowiedź 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach