Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

11 godzin temu, kotusdf napisał:

Będzie mierzymy z koleżanką.  Ciekawe 😆

To jest Dawida kuzynka

16 godzin temu, Skandia napisał:

Jest od niedawna.

Jest od bardzo dawna, tylko że mało aktywny, bo tam się nic nie działo :classic_smile:

• Haha 1

14 godzin temu, Luiza55 napisał:

wiele razy mówiła, że ogląda Sz.

Mowila, ale w komentarzach pisze, że nie ogląda. Dlatego piszę, że wycofuje się już z tego, bo wicki zaczely pisać, że szusz to słaba idolka. 

• Like 1

7 godzin temu, odix napisał:

To jest Dawida kuzynka

Ona pisze w komentarzu że to sąsiadka koleżanka i chrzestna Laury. Czyli znowu kłamie?

8 godzin temu, odix napisał:

To jest Dawida kuzynka

Skąd takie info? Znasz ją?

Szczerze? Po różnych parach prędzej bym się spodziewała rozwodu ale nie po niej 🤔 straszna naiwniara się teraz czuję. Wydawali się zgrani, ona dbała o dom, gotowała, mieli takie same poczucie humoru, no dziwna sprawa 

8 godzin temu, Sillysheep napisał:

Mowila, ale w komentarzach pisze, że nie ogląda. Dlatego piszę, że wycofuje się już z tego, bo wicki zaczely pisać, że szusz to słaba idolka. 

Wyparła się jej niczym Judasz 😅 ale może nie ogląda za to napewno czyta kafe i temat o niej 

3 minuty temu, Sylka856 napisał:

Wyparła się jej niczym Judasz 😅 ale może nie ogląda za to napewno czyta kafe i temat o niej 

Niekoniecznie. Nie masz vlogow, które znasz, może widziałaś jakieś urywki, albo co któryś vlog, gdzieś tam kiedyś,  ale na ogol nie oglądasz? O matko i córko-znam, wiem o czym, ale nie oglądam. Rozumiesz teraz?

7 minut temu, Sylka856 napisał:

Szczerze? Po różnych parach prędzej bym się spodziewała rozwodu ale nie po niej 🤔 straszna naiwniara się teraz czuję. Wydawali się zgrani, ona dbała o dom, gotowała, mieli takie same poczucie humoru, no dziwna sprawa 

Coś jak Gosia Z Rossem że Szkocji. Też wydawali się być idealnie dobrani. Nawet ślub miał być, ale nie było. Gośka też się musiała wyprowadzić, wynajęła jakiś pokój na początek. Tylko dzieci nie mieli, bo nie chcieli, a przynajmniej ona. Ale i tak dobrze sobie poradziła sama.

Wiem, całkiem inny vlog i osoba niż Szarlot, tylko w zbliżonym wieku, bo chyba 3 lata je dzieli, to tyle co nic.

Ale słabe jest dla mnie to, że ona musi się wyprowadzić, przecież to jego córka, nie obchodzi go, gdzie córka będzie mieszkać? Mój chłop to by mnie tak potraktował tylko gdybym to JA zawiniła i walczyłby, by dziecko z nim zostało 

• Thanks 1

Napisano (edytowany)
4 minuty temu, Paryz London napisał:

Coś jak Gosia Z Rossem że Szkocji. Też wydawali się być idealnie dobrani. Nawet ślub miał być, ale nie było. Gośka też się musiała wyprowadzić, wynajęła jakiś pokój na początek. Tylko dzieci nie mieli, bo nie chcieli, a przynajmniej ona. Ale i tak dobrze sobie poradziła sama.

Wiem, całkiem inny vlog i osoba niż Szarlot, tylko w zbliżonym wieku, bo chyba 3 lata je dzieli, to tyle co nic.

Nie, mi nie wydawali się tacy dobrani i na zawsze. Za to szarlott z Dawidem tak. On taki prosty chłop, ona też nie przesadna księżniczka, gospodyni, no w życiu bym nie powiedziała. Patrzac w takim razie na poprzednie vlogi i że zaczęła vlogmas jak gbyby nigdy nic, dla mnie oszukaństwo, chciała udawać, że jest ok ale coś pierdyklo. Jak u sz u sz. 

Edytowano przez Sylka856
  • Like 1

Przed chwilą, Sylka856 napisał:

Ale słabe jest dla mnie to, że ona musi się wyprowadzić, przecież to jego córka, nie obchodzi go, gdzie córka będzie mieszkać? Mój chłop to by mnie tak potraktował tylko gdybym to JA zawiniła i walczyłby, by dziecko z nim zostało 

Karolina zostanie tam i co dalej? Ona w mieszkaniu a Dawid za ścianą z rodzicami I rodzina siostry? To jeszcze gorzej niż by sama się wyniosła np do Konina.

A i za jakiś czas jak już dojdzie do rozwodu( o ile dojdzie) to ona będzie sobie chciała na nowo ułożyć życie z kim innym. A jak by tego innego miała sprowadzić do siebie, na działkę ex teściów? Który chłop na to pójdzie?

7 minut temu, Paryz London napisał:

Inna sytuacja, jak dzieci nie ma. A jak są, to ten kto je ma, wie, że nie chciałby, żeby się tułały nie wiadomo gdzie. Dziecko się kocha naprawdę, nigdy nie przestaniesz tak jak eks męża czy żonę 

1 minutę temu, Paryz London napisał:

Karolina zostanie tam i co dalej? Ona w mieszkaniu a Dawid za ścianą z rodzicami I rodzina siostry? To jeszcze gorzej niż by sama się wyniosła np do Konina.

A i za jakiś czas jak już dojdzie do rozwodu( o ile dojdzie) to ona będzie sobie chciała na nowo ułożyć życie z kim innym. A jak by tego innego miała sprowadzić do siebie, na działkę ex teściów? Który chłop na to pójdzie?

Powinna dostać tyle czasu aż znajdzie coś super, aż stanie na nogi a tu widać, że jest w rozsypce 

4 minuty temu, Sylka856 napisał:

Nie, mi nie wydawali się tacy dobrani i na zawsze. Za to szarlott z Dawidem tak. On taki prosty chłop, ona też nie przesadna księżniczka, gospodyni, no w życiu bym nie powiedziała. Patrzac w takim razie na poprzednie vlogi i że zaczęła vlogmas jak gbyby nigdy nic, dla mnie oszukaństwo, chciała udawać, że jest ok ale coś pierdyklo. Jak u sz u sz. 

Nie jak u szusz, ale jak u innych vlogerek, u których niby wszystko dobrze, a tu nagle rozwód. Klasyka powiedziałabym. Tylko tamte się szybko ogarnęły i poszukały nowego partnera. A szusz 3 lata rozpacza po Lwie. A w takim stanie nikogo nie pozna.

Gosia i Ross niedobrani? A po czym tak sądziłaś?

1 minutę temu, Sylka856 napisał:

Inna sytuacja, jak dzieci nie ma. A jak są, to ten kto je ma, wie, że nie chciałby, żeby się tułały nie wiadomo gdzie. Dziecko się kocha naprawdę, nigdy nie przestaniesz tak jak eks męża czy żonę 

Dziecko to kiedyś odejdzie do swojego życia i ważniejszy dla niego będzie partner i jego dzieci niż rodzice.

A ten partner, obcą osoba,  on właśnie zostanie. Tylko to jak się okazuje ruletka dobrze się dobrać.

Powinna dostać tyle czasu aż znajdzie coś super, aż stanie na nogi a tu widać, że jest w rozsypce 

Chodzi Ci teraz o pracę czy faceta?

• Haha 2

6 minut temu, Paryz London napisał:

Dziecko to kiedyś odejdzie do swojego życia i ważniejszy dla niego będzie partner i jego dzieci niż rodzice.

A ten partner, obcą osoba,  on właśnie zostanie. Tylko to jak się okazuje ruletka dobrze się dobrać.

Nawet jak założy rodzinę to się kocha, martwi, to jest prawdziwa miłość a mężów można mieć 10 i niby każdego kochać 

7 minut temu, Paryz London napisał:

Chodzi Ci teraz o pracę czy faceta?

O mieszkanie, prace, ogólnie, żeby się ogarnęła, wywnioskowałam, że mają OBIE szybko się wynieść 😳 rozumiem, że byłej może nie chce oglądać ale dziecko w tym jest. Uważam, że Powinn dostać dużo czasu na ogarnięcie mieszkania, pracy wszystkiego by córka nie odczuła niczego 

• Like 1

11 minut temu, Paryz London napisał:

Nie jak u szusz, ale jak u innych vlogerek, u których niby wszystko dobrze, a tu nagle rozwód. Klasyka powiedziałabym. Tylko tamte się szybko ogarnęły i poszukały nowego partnera. A szusz 3 lata rozpacza po Lwie. A w takim stanie nikogo nie pozna.

Gosia i Ross niedobrani? A po czym tak sądziłaś?

Dla mnie nie bylo widać tam uczucia, z jego strony przede wszystkim 

Napisano (edytowany)
7 minut temu, Sylka856 napisał:

Nawet jak założy rodzinę to się kocha, martwi, to jest prawdziwa miłość a mężów można mieć 10 i niby każdego kochać 

Córka jest jeszcze malutka, więc to zrozumiałe, że najpewniej ugadali się, że pójdzie za matką, z którą obecnie spędza najwięcej czasu. Jakby ją oderwać od Karoli to przecież mogłoby to być gorszym stresem niż to wszystko warte.

Edytowano przez SheriDANKA ;-P

3 minuty temu, Sylka856 napisał:

Jakby nie patrzeć to rodzice są dla siebie obcymi ludźmi. Mąż powie, mogę mieć jeszcze 10 żon. A żona powie, mogę mieć jeszcze 10 mężów. A dziecko mają wspólne. Ono z resztą kiedyś też będzie żyło własnym życiem.

Przed chwilą, SheriDANKA 😜 napisał:

Córka jest jeszcze malutka, więc to zrozumiałe, że najpewniej ugadali się, że pójdzie za matką, z którą obecnie spędza najwięcej więcej czasu. Jakby ją oderwać od Karoli to przecież mogłoby to być gorszym stresem niż to wszystko warte.

Nie mówię, że ma zostać z tatą, tylko, że skoro tak się podziało to niech jej da dużo czasu, no chyba, że o czyms nie wiemy, to trwa od miesięcy i zamiast szukać lokum to sobie vlogmasy urządza 

O mieszkanie, prace, ogólnie, żeby się ogarnęła, wywnioskowałam, że mają OBIE szybko się wynieść 😳 rozumiem, że byłej może nie chce oglądać ale dziecko w tym jest. Uważam, że Powinn dostać dużo czasu na ogarnięcie mieszkania, pracy wszystkiego by córka nie odczuła niczego 

No to mówiła, że się jeszcze nie wyprowadza, zostaję parę miesięcy.

• Like 1

Dla mnie nie bylo widać tam uczucia, z jego strony przede wszystkim 

Hmm. Inaczej to odbierałam. W sumie nawet Sue oświadczył tylko pytanie, czy nie było nacisków.

czyms nie wiemy, to trwa od miesięcy i zamiast szukać lokum to sobie vlogmasy urządza 

No rejczel. Pisałam o tym tutaj kilka postów temu właśnie.

• Like 1

Napisano (edytowany)
5 minut temu, Paryz London napisał:

No to mówiła, że się jeszcze nie wyprowadza, zostaję parę miesięcy.

Ale najlepiej to zwiała by od razu, więc o co Wam chodzi z tym Dawidem. Ona też nie myśli o oderwaniu córki od ojca jeśliby miała tylko takie możliwości mieszkaniowe od razu.

Edytowano przez SheriDANKA ;-P

A mi coś tu nie gra. Mówi że rozwód, ake jeszcze ileś tam miesięcy będzie tu mieszkać. To po co mówi? Mogła powiedzieć po fakcie jakby już się przeprowadzila.  Ciekawe, co tam się stało i czy nagle czy jak mówi od paru lat kilka razy niby się rozchodzili. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się