Pipi41 43 Napisano Grudzień 30, 2024 Na insta wrzucała dziś screeny jak pisała z jakąś widzką, która chce ją zgłosić do opieki spolecznej. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pipi41 43 Napisano Grudzień 30, 2024 1 minutę temu, kotusdf napisał: i tak jak pisałyśmy że przydał by się jej odpoczynek od filmów, to mówi że jutro nie bedzie, dopiero po nowym roku, przypadek? nie sądzę XD Czyta na bank kafeterie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Papuga 28 Napisano Grudzień 30, 2024 Jak dziecko jest chore to się nie kontaktujesz z lekarzem przed telefon tylko się jedzie na SOR ! Tele poradę to oni sobie mogą zrobić ale nie kuźwa dziecku ! Ja pitolę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotusdf 276 Napisano Grudzień 30, 2024 42 minuty temu, Papuga napisał: Jak dziecko jest chore to się nie kontaktujesz z lekarzem przed telefon tylko się jedzie na SOR ! Tele poradę to oni sobie mogą zrobić ale nie kuźwa dziecku ! Ja pitolę Dlatego ja uważam że to kolejne kłamstwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotusdf 276 Napisano Grudzień 30, 2024 3 godziny temu, Pipi41 napisał: Na insta wrzucała dziś screeny jak pisała z jakąś widzką, która chce ją zgłosić do opieki spolecznej. Patrzyłam i mnie rozwaliło to że sama sobie lajkuje swoje wypowiedzi bo kciuk do góry jest pogrubiony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magmag 13 Napisano Grudzień 30, 2024 2 godziny temu, Papuga napisał: Jak dziecko jest chore to się nie kontaktujesz z lekarzem przed telefon tylko się jedzie na SOR ! Tele poradę to oni sobie mogą zrobić ale nie kuźwa dziecku ! Ja pitolę Na SOR się jedzie w przypadku zagrożenia życia Szpitalny Oddział Ratunkowy jak sama nazwa wskazuje. Bardzo dobrze że skontaktowała z lekarzem który od razu powiedział żeby do niego przyjechać. Zapewne jest to lekarz prywatny więc dostępny dla pacjenta...Młoda dostała zastrzyk odczulajacy i po sprawie. Na izbie przyjęć czekałaby kilka ładnych godzin a stan by się pogarszał. Pojęcia nie masz o czym piszesz..a młoda ma mucowiscydoze i również zostały pobrane badania w tym kierunku. Mądrości życze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktooooleznka 160 Napisano Grudzień 30, 2024 3 godziny temu, kotusdf napisał: i tak jak pisałyśmy że przydał by się jej odpoczynek od filmów, to mówi że jutro nie bedzie, dopiero po nowym roku, przypadek? nie sądzę XD podejrzewam, ze takie same komentarze dostaje od zyczliwych osob (naprawde zyczliwych), via insta czy na yt... ale jak czyta tutaj to słuszny krok... czasami mniej znaczy lepiej. ogólnie to w youtubie chodzi o to, zeby ten autor lubił to co robi, a nie robił na siłe, plus no można się czasem zastanowić czy samemu chciałoby sie takie dramy ogladac. poza tym wiem jakie jest podjescie do autodiagnoz z ai ale szczerze ai jest dobre bo mega krytycznie potrafi wypunktowac toksyczne zachowania do których zauwazenia potrzeba drugiej osoby...a tak by bylo jakby opisala jakie scenariusze wrzuca na yt, a jak wyglada jej zycie. nie wiem nawet czy za te pare tysiecy zlotych wiecej warto zyc w takim czyms. to juz lepiej odpoczac i wrocic z nowa energia. i dystansem. bo tak zrobil np ksiazulo,chlop mial epizod przerwy w swoim youtubowaniu i wyszlo mu to na zdrowie, dojrzal zaklikal nowy content i jedzie z zasiegami mimo przerwy i nowego kanału.. widac ze overall srednie jest zaintersowanie po tym watku tym co sie u niej dzieje. bo sa dramy, ale takie troche jak na paskach w tvp, ze bardziej si trzeba domyslac a kadry bez przerwy te same z kanapy, z okolic kwiatkow, kuchni, samochodu czy lazienki i..najwiecej dzieje sie z dzieckiem, gdzie ja osobiscie wolalam tresci bez laury. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktooooleznka 160 Napisano Grudzień 30, 2024 raczej laurze nie grozi to ze mama bedzie na niej zarabiac jak na hejka tu lenka czy misiaija, bo chyba za bardzo lubi byc sama w centrum uwagi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magmag 13 Napisano Grudzień 30, 2024 (edytowany) 19 minut temu, Magmag napisał: Na SOR się jedzie w przypadku zagrożenia życia Szpitalny Oddział Ratunkowy jak sama nazwa wskazuje. Bardzo dobrze że skontaktowała z lekarzem który od razu powiedział żeby do niego przyjechać. Zapewne jest to lekarz prywatny więc dostępny dla pacjenta...Młoda dostała zastrzyk odczulajacy i po sprawie. Na izbie przyjęć czekałaby kilka ładnych godzin a stan by się pogarszał. Pojęcia nie masz o czym piszesz..a młoda ma mononukleoze i również zostały pobrane badania w tym kierunku. Mądrości życze *Mononukleoze oczywiście, pomyłka słownika Edytowano Grudzień 30, 2024 przez Magmag Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pipi41 43 Napisano Grudzień 31, 2024 1 godzinę temu, Magmag napisał: *Mononukleoze oczywiście, pomyłka słownika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pipi41 43 Napisano Grudzień 31, 2024 Przed chwilą, Pipi41 napisał: Czyli to nie ospa? Bo jeszcze nie widziałam ostatnich wypocin. Powiedziała w przedostatnim filmiku, że już mają pewność, że to ospa i na już odpowiednie leki. Jak lekarz może powiedzieć coś takiego nie widząc dziecka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotusdf 276 Napisano Grudzień 31, 2024 13 godzin temu, Pipi41 napisał: Czyli to nie ospa? Bo jeszcze nie widziałam ostatnich wypocin. Powiedziała w przedostatnim filmiku, że już mają pewność, że to ospa i na już odpowiednie leki. Jak lekarz może powiedzieć coś takiego nie widząc dziecka? Teraz niby uczulenie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MONIKA 1255 Napisano Grudzień 31, 2024 5 godzin temu, kotusdf napisał: Teraz niby uczulenie Laura (i na zdrowie) jskby nigdy nic a ta pajacuje i coraz nowe choroby wymysla. Cel osiagnela z 5 na 18tys wyswietlenia poszly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sillysheep 28 Napisano Grudzień 31, 2024 Idą właśnie na sylwestra. Wiec nie wiem.... Laura cudownie ozdrowiała. Ale. Należy zwrócić uwagę jak Laura obgryza ręce. A ta jej jeszcze każe pajacować przed kamerą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotusdf 276 Napisano Grudzień 31, 2024 1 godzinę temu, Sillysheep napisał: Idą właśnie na sylwestra. Wiec nie wiem.... Laura cudownie ozdrowiała. Ale. Należy zwrócić uwagę jak Laura obgryza ręce. A ta jej jeszcze każe pajacować przed kamerą. Tak. Widziałam że vloga dodała i uśmiechnięte dziecko. Drama dla dramy, ale impreza musi być. Współczuję Laurce tych szopek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotusdf 276 Napisano środa o 06:44 Happy New Year 🥳 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
redżina 2074 Napisano środa o 08:47 O co kaman ? Dziecko już zdrowe żeby ciągnąć ją gdzieś bo mamusia nakłamała i dramy robi pod wyświetlenia ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magmag 13 Napisano środa o 12:13 3 godziny temu, redżina napisał: O co kaman ? Dziecko już zdrowe żeby ciągnąć ją gdzieś bo mamusia nakłamała i dramy robi pod wyświetlenia ?? Bardzo dziwna sprawa. Zwłaszcza że podobno miała anginę od Wigili więc młoda jeszcze powinna być na antybiotyku i siedzieć w domu a nie być wyciagana w nocy do koleżanki mamusi pewnie tej Marty. Przecież organizm tak małego dziecka osłabiony jeszcze. Nieodpowiedzialna baba 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magmag 13 Napisano środa o 12:25 (edytowany) A co do tych witamin misiów. Jeśli to rzeczywiście one uczuliły to mamuśka chce za parę dni znowu podać małej i się upewnić że to one. Tylko że tym razem podanie ponowne tak silnego alergenu może się to bardzo źle skończyć łącznie ze wstrząsem anafilaktycznym. Skoro ostatnio musiała mieć zastrzyk to teraz będzie tylko gorzej. A skład tych żelków bardzo "kolorowy" i w życiu bym tego nie podała dziecku Kobieto jeśli tu jesteś na tym forum opamiętaj się! Edytowano środa o 12:26 przez Magmag Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pipi41 43 Napisano środa o 14:01 (edytowany) Co za nieodpowiedzialna matka. Dziecko ostatnio kaszlało, miała wysypkę kilka dni gorączkę 39 stopni a ona zabiera ją na Sylwka męczyć ją i rozsiewać dalej zarazę. Jak już święta wytrzymała w domu, to tego Sylwka też mogła sobie odpuścić. Edytowano środa o 14:02 przez Pipi41 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MONIKA 1255 Napisano środa o 15:06 2 godziny temu, Magmag napisał: A co do tych witamin misiów. Jeśli to rzeczywiście one uczuliły to mamuśka chce za parę dni znowu podać małej i się upewnić że to one. Tylko że tym razem podanie ponowne tak silnego alergenu może się to bardzo źle skończyć łącznie ze wstrząsem anafilaktycznym. Skoro ostatnio musiała mieć zastrzyk to teraz będzie tylko gorzej. A skład tych żelków bardzo "kolorowy" i w życiu bym tego nie podała dziecku Kobieto jeśli tu jesteś na tym forum opamiętaj się! Juz rozumiem czemu ktos ja do opieki chce zglosic 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotusdf 276 Napisano środa o 20:30 Oglądam kolejnego vloga I rozwaliło mnie to jak mówi że Laura nie wytrzymała do północy i poszła spać 22:30 przecież to małe dziecko i do tego niby chore. Czego onanoczekuje że będzie jej dotrzymywać kroku? I chwali się albo zali że wypiła tylko lampkę szampana. Czyli pije alkohol. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotusdf 276 Napisano środa o 20:35 (edytowany) Do 20 stycznia filmy co drugi dzień bo fizycznie nie ma czasu bo ma coś innego w planach. Co będzie robić? Ścianę budować XD Edytowano środa o 20:36 przez kotusdf 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Detektywka 36 Napisano czwartek o 11:37 Może chce wejść na jeszcze wyższy level kłamstwa i po prostu za hajs z wyświetleń polecą z Dawidem teraz do Tajlandii i będą opijać naiwność widzek a nie może dodawać vlogów codziennie, bo nawet ona nie ma aż takich zapasów nagrań z domu żeby to rozdzielić na 20 filmów zapasowego materiału wystarczy zaledwie na 10 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Detektywka 36 Napisano czwartek o 11:42 Ale tak na poważnie, to ciekawe co ona ma takiego ważnego do roboty, że nie da rady codziennie wrzucać. Nie pamiętam żeby kiedykolwiek miała aż taka "przerwę" od yt. Jak już to miała jeden dzień, max 2 i wracała do pełnego wymiaru nagrywania. Chyba tylko po narodzinach Laury, filmy rzadziej się ukazywały na początku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotusdf 276 Napisano czwartek o 12:20 35 minut temu, Detektywka napisał: Ale tak na poważnie, to ciekawe co ona ma takiego ważnego do roboty, że nie da rady codziennie wrzucać. Nie pamiętam żeby kiedykolwiek miała aż taka "przerwę" od yt. Jak już to miała jeden dzień, max 2 i wracała do pełnego wymiaru nagrywania. Chyba tylko po narodzinach Laury, filmy rzadziej się ukazywały na początku. Może po prostu chce święty spokój od komentarzy. Albo czyta nas i stwierdziła że co 2 dzień będzie coś ciekawszego do pokazania widzom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pipi41 43 Napisano czwartek o 13:06 45 minut temu, kotusdf napisał: Może po prostu chce święty spokój od komentarzy. Albo czyta nas i stwierdziła że co 2 dzień będzie coś ciekawszego do pokazania widzom Chce nam dać tylko karę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Detektywka 36 Napisano czwartek o 13:14 7 minut temu, Pipi41 napisał: Chce nam dać tylko karę W sumie patrząc na jej charakter, to to może być prawda 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pipi41 43 Napisano czwartek o 20:13 Nie wiem może się czepiam. Oglądam z 1dniowym opóźnieniem, ale gada w przedostatnim filmiku o Squid game, który leci tylko na Netflix a jeszcze niedawno gadała, że zrezygnowała z tego kanału, bo szkoda płacić a już od dawna nic ciekawego tam nie ma. Dziecko w święta takie chore było a ona miała czas nadrobić 7 odcinków a niby na nic czasu i siły nie miała. Potem gada, że zużywa aktualnie 9 opakowanie pomadki a za chwilę, że 8. Ona się gubi nawet w takich drobnych rzeczach, każde kłamstwo wychodzi na jaw. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sillysheep 28 Napisano piątek o 00:04 Dnia 1.01.2025 o 15:01, Pipi41 napisał: Co za nieodpowiedzialna matka. Dziecko ostatnio kaszlało, miała wysypkę kilka dni gorączkę 39 stopni a ona zabiera ją na Sylwka męczyć ją i rozsiewać dalej zarazę. Jak już święta wytrzymała w domu, to tego Sylwka też mogła sobie odpuścić. Dzieciak gorączka, angina, antybiotyk. Za chwilę silna reakcja uczuleniowa, jada prawie na Sor, a następnego dnia już idą na sylwestra. Kolejny vlog i okazuje się że byli na sylwestra w domu (nie wiadomo czyim) I że były dzieci inne. Aha. Czyli na wigilię rodzina nie mogła przyjechać bo angina zarazliwa, ale na sylwestra dzieciaka na antybiotyku z alergia, osłabionego do ludzi i innych mogła już zabrać? Aha. No tak. Całkiem logiczne. Rozwód nie podbił jej na stale wyświetleń, stawianie ściany też nie. Choroba Laury tym bardziej, więc teraz wlogi będą co 2 dni. Może nasza bystra szarlot myśli, że jak da wypociny co drugi dzień to wyświetlenia będą x2.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach