Sylka856 4422 Napisano sobota o 17:32 Dnia 10.01.2025 o 18:05, Pipi41 napisał: Paryz London od ogłoszenia rozwodu przez Pancie widzę ,że już jej nie bronisz zawsze zazdrościłaś jej życia jakie ma. Napiszę Ci coś w sekrecie - nikt nie ma. Youtuberzy tylko tak sobie kreują życie, pokazują nam i gadają co chcą a rzeczywistość jest inna jak kamery gasną. To nie tylko jutubery, nasi znajomi nie raz też jak i rodzina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pipi41 51 Napisano sobota o 18:26 53 minuty temu, Sylka856 napisał: To nie tylko jutubery, nasi znajomi nie raz też jak i rodzina Tak to też miałam na myśli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pipi41 51 Napisano sobota o 18:27 Ciekawe co z tymi cegłami co kupiła na remont przedpokoju? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotusdf 312 Napisano sobota o 18:38 szarlott nowy vlog - gotuje w kuchni obiadek, i mówi że Laura że ma grypę. potem się chwali jakąś lampką. a jakaś firma dała jej skarpetki dla wieśniaka XD ściany w kuchni dalej nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wsedno 2238 Napisano sobota o 19:29 1 godzinę temu, Pipi41 napisał: Ciekawe co z tymi cegłami co kupiła na remont przedpokoju? Zbuduje z nich ścianę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotusdf 312 Napisano sobota o 22:58 Tak sobie pomyślałam że szatlott powtarza że lubi chłodniejsze temperatury. Może oszczędza na ogrzewaniu. W domu zimno. I biedna Laura nie może wyzdrowieć. To że szarlott lubi zimno to nie znaczy że dziecko powinno w zimnie zimą siedzieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotusdf 312 Napisano sobota o 23:02 A jak pokazuje paczkę w kuchni z pocztówkami to w tle widać jak kot prosto z garnka coś je XD Lubie zwierzęta ale nie chciałabym kłaczków w obiedzie znajdować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotusdf 312 Napisano sobota o 23:05 I jednak chyba Laura z nią nie spi. Bo ta nagrywa z sypialni a skoro mówiła że Laura ma grypę to gdzie jest ? A te misie na łóżku to może tylko taki wystrój wnętrza szarlott. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pipi41 51 Napisano sobota o 23:11 11 minut temu, kotusdf napisał: Tak sobie pomyślałam że szatlott powtarza że lubi chłodniejsze temperatury. Może oszczędza na ogrzewaniu. W domu zimno. I biedna Laura nie może wyzdrowieć. To że szarlott lubi zimno to nie znaczy że dziecko powinno w zimnie zimą siedzieć. Ona niby lubi zimno a wiecznie w jakiś swetrach w domu siedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pipi41 51 Napisano sobota o 23:12 3 godziny temu, Wsedno napisał: Zbuduje z nich ścianę O racja. Przydadzą się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pipi41 51 Napisano sobota o 23:13 6 minut temu, kotusdf napisał: I jednak chyba Laura z nią nie spi. Bo ta nagrywa z sypialni a skoro mówiła że Laura ma grypę to gdzie jest ? A te misie na łóżku to może tylko taki wystrój wnętrza szarlott. Może z tatą chciała spać, bo rzadko go widzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotusdf 312 Napisano poniedziałek o 16:24 (edytowany) live był ale same fanki pisały nikt nie zapytał się kiedy będzie ścianę budować. ale pytali się o zdrowie laury to ta dziwnie powiedziała najpierw że Ona jest już zdrowa, Ona się dobrze czuje, a Laura to też już lepiej... Edytowano poniedziałek o 16:25 przez kotusdf 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pipi41 51 Napisano poniedziałek o 16:50 25 minut temu, kotusdf napisał: live był ale same fanki pisały nikt nie zapytał się kiedy będzie ścianę budować. ale pytali się o zdrowie laury to ta dziwnie powiedziała najpierw że Ona jest już zdrowa, Ona się dobrze czuje, a Laura to też już lepiej... Muszę nadrobić jeśli live zapisała. O rozwód były pytania? Powiedziała coś zego nie wiemy? Bo może nie warto tracić czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotusdf 312 Napisano wczoraj o 01:39 8 godzin temu, Pipi41 napisał: Muszę nadrobić jeśli live zapisała. O rozwód były pytania? Powiedziała coś zego nie wiemy? Bo może nie warto tracić czasu Ja w sumie weszłam na chwilę i wyszłam ale widziałam że zapisany jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotusdf 312 Napisano wczoraj o 01:42 W komentarzach pisze ze w godzinach popołudniowych ma czas na live. To dziwne . Bo to aż godzina. To gdzie Laura? I te ważne sprawy które robi teraz XD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotusdf 312 Napisano 16 godzin temu (edytowany) o co w tym chodzi - TEMAT LIVE: WYDAŁO SIĘ, JESTEM W CIĄŻY... i tak włączyłam ale nie będę oglądać 2h gadania do ekranu, ale gdzie ta Laura. no i widać że przytyło jej się, i przeklina na wizji. i jej fani na tych live to ten sam poziom, i zablokowali kogoś kto jej prawdę jakąś powiedział XD i jakiś Michał ją podrywa, bo się nachyla z tym biustem do kamery XD Edytowano 16 godzin temu przez kotusdf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pipi41 51 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, kotusdf napisał: o co w tym chodzi - TEMAT LIVE: WYDAŁO SIĘ, JESTEM W CIĄŻY... i tak włączyłam ale nie będę oglądać 2h gadania do ekranu, ale gdzie ta Laura. no i widać że przytyło jej się, i przeklina na wizji. i jej fani na tych live to ten sam poziom, i zablokowali kogoś kto jej prawdę jakąś powiedział XD O to muszę zerknąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotusdf 312 Napisano 16 godzin temu ciekawe kiedy zrobi live że będzie można jej płacić za ten dekolt XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paryz London 1297 Napisano 16 godzin temu 23 minuty temu, kotusdf napisał: o co w tym chodzi - TEMAT LIVE: WYDAŁO SIĘ, JESTEM W CIĄŻY... i tak włączyłam ale nie będę oglądać 2h gadania do ekranu, ale gdzie ta Laura. no i widać że przytyło jej się, i przeklina na wizji. i jej fani na tych live to ten sam poziom, i zablokowali kogoś kto jej prawdę jakąś powiedział XD A co powiedział? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Papuga 31 Napisano 16 godzin temu Wczorajszy live hmm powiedziała , że Laura urodzona w październiku ,a z tego co nam mówi we vlogach to 30 września to ja już nie wiem matka nie wie kiedy dziecko ma urodziny ? A dzisiejszy jeszcze gorzej pierwsze co to atak ,bo ktoś się pytał który miesiąc . Jejku można grzecznie odpowiedzieć ,a nie tak ze złośliwością. Bardzo dużo złej energii od Karoliny płynie . Faktycznie powinna zrobić przerwę dłuższą od nagrywania ,bo jest coraz gorzej . 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach