Pipi41 47 Napisano 22 godziny temu 57 minut temu, Paryz London napisał: Albo iść do baru mlecznego na pierogi, naleśniki czy zupę albo mięso z ziemniakami i sałatką. Babcia mogłaby chociaż wnuczce obiad dać jeśli faktycznie, aktualnie nie mają możliwości gotować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paryz London 1291 Napisano 22 godziny temu (edytowany) 11 minut temu, Pipi41 napisał: Babcia mogłaby chociaż wnuczce obiad dać jeśli faktycznie, aktualnie nie mają możliwości gotować. Może dała wnuczce obiad, ale Szarlot tego nie pokazała? Albo chciała dać, a Katola powiedziała, że nie trzeba i pojechała do maka? Edytowano 22 godziny temu przez Paryz London 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pipi41 47 Napisano 19 godzin temu 3 godziny temu, Paryz London napisał: Może dała wnuczce obiad, ale Szarlot tego nie pokazała? Albo chciała dać, a Katola powiedziała, że nie trzeba i pojechała do maka? Tam jest wszystko możliwe. Pewnie była jej gadka typu: ja sama, dam radę itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Detektywka 48 Napisano 18 godzin temu W dodatku faktycznie mam wrażenie, że tam się coś dzieje. O ile czegoś nie przeoczyłam we vlogach, to ona ostatnio tylko na górze nagrywa. Zero salonu i kuchni. Na początku, jak ogłosiła rozwód to nagrywała na dole tak, jakby nic się nie zmieniło, ubierały choinkę z laurka, gotowała itp. Teraz zupełna cisza. I albo jakaś nowa kłótnia była i dadid jej teraz nie pozwala bez celu po dole się kręcić i nagrywać, albo to ona nie chce mieć już w ogóle z nim styczności, albo faktycznie ta ścianę na dole stawiają. Przez co teraz nie ma czasu i dołu nie pokazuje chyba, że nic się u nich nie dzieje, przeczytała komentarze na kafe i udaje, że na dole nie siedzi, żeby potwierdzić w oczach innych swój rozwod 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotusdf 291 Napisano 17 godzin temu (edytowany) No wlasnie ... !!!! ona nie nagrywa dołu specjalnie żeby była drama i żeby nie dowiarki uwierzyli ze jest rozwód a tak na prawdę jest wszystko po staremu między nimi. Edytowano 17 godzin temu przez kotusdf 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotusdf 291 Napisano 17 godzin temu (edytowany) Bo jakby mi się związek walił i nie chciało mi się gotować to dbałaby przede wszystkim tylko o dziecko a nie o siebie.. A ona zamówiłam dużo ciuchów żeby było mierzymy na kanał czyli przebieranki. Hajs wydaje na ciuchy. Wiadomo zwróci ale to takie zawracajcie głowy. Wystarczyły by vlogi . Edytowano 17 godzin temu przez kotusdf 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wsedno 2234 Napisano 16 godzin temu (edytowany) 1 godzinę temu, Detektywka napisał: W dodatku faktycznie mam wrażenie, że tam się coś dzieje. O ile czegoś nie przeoczyłam we vlogach, to ona ostatnio tylko na górze nagrywa. Zero salonu i kuchni. Na początku, jak ogłosiła rozwód to nagrywała na dole tak, jakby nic się nie zmieniło, ubierały choinkę z laurka, gotowała itp. Teraz zupełna cisza. I albo jakaś nowa kłótnia była i dadid jej teraz nie pozwala bez celu po dole się kręcić i nagrywać, albo to ona nie chce mieć już w ogóle z nim styczności, albo faktycznie ta ścianę na dole stawiają. Przez co teraz nie ma czasu i dołu nie pokazuje chyba, że nic się u nich nie dzieje, przeczytała komentarze na kafe i udaje, że na dole nie siedzi, żeby potwierdzić w oczach innych swój rozwod Nie stawiają żadnej ściany. Jak Laura była chora, to Karo raz nagrywała w salonie i w tle widać było kuchnię. Tak samo nagrywała ostatnio w kwiatuszkolandii. Ona tam się mości, jak pączek w maśle, wszystko jej. Tam nie ma żadnego remontu, żadna ściana nie powstaje, bo postawienie ściany i WYBICIE DZIURY na dodatkowe drzwi to gruba sprawa, całe pomieszczenie, łącznie z kuchnią byłoby wyłączone z użytku, zresztą nie zrobią czegoś takiego zimą. O ile zrobią w ogóle Dodam jeszcze, że tam tego Dadida nie słychać i nie widać śladów jego obecności w ogóle, jakby go tam PO PROSTU NIE BYŁO (gdzie tu podział przestrzeni w domu?). Może już dawno się wyprowadził, dlatego ona bez skrępowania korzysta z całego domu, albo stwarzają pozory, że go tam nie ma... Ja bym jednak obstawała przy tej drugiej opcji. Edytowano 16 godzin temu przez Wsedno Dopisek 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pipi41 47 Napisano 16 godzin temu Niby nie ma czasu nagrywać a jak daje vloga co drugi dzień to mówi: no mamy kolejny dzień. Czyli nagrywa pokrótce każdego dnia. Tym bardziej te jej filmy nie zajmują jej całego dnia, bo nagrywa cokolwiek w danej chwili np. Makijaż- koniec filmu, jazdę w aucie-koniec filmu, to nie jest zlepek z różnych części dnia. Tak samo nagrała vloga z paczką z hebe a to zamówienie już z hebe miała w okolicach Sylwestra jak jechała do paczkomatu i odbierała paczki sobie i "niby" koleżance. Nie wspomniała już ani razu o tej kolejnej gorączce Laury i o tym jak ją rozkładało. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotusdf 291 Napisano 8 godzin temu Dawida w ogóle rzadko się pojawiał. Pewnie ciągle pracuje jak ona nagrywa i dlatego go nie ma. Zgadzam się z tym że ona te filmy ma już wszystkie nagrane i dodaję co drugi dzień żeby udawać że coś się dzieje ważnego w jej życiu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ta_z_1_ 3843 Napisano 7 godzin temu Tam jest poziom odklejenia gorszy niż u Szusz widzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magmag 13 Napisano 7 godzin temu Oni ten podział mieli dopiero po rozwodzie robić. Pewnie jak Dawid jest w domu to nie chce się ma dole pokazywać.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ta_z_1_ 3843 Napisano 4 godziny temu 2 godziny temu, Magmag napisał: Oni ten podział mieli dopiero po rozwodzie robić. Pewnie jak Dawid jest w domu to nie chce się ma dole pokazywać.. A jak jest to tak sobie lazi po "jego części"? Rozumiem w kuchni coś na obiad przygotowac. Ale kwiatuszkolandia? Czyli sypialnia 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach