Wsedno 2174 Napisano 19 godzin temu 1 godzinę temu, kotusdf napisał: Poziom cukru mierzymy na czczo i dwie godziny po posiłku. Pozdrawiam i życzę dużo zdrowia️ Odpowiedz szarlott Wiem, ale po wczorajszym mierzeniu chcę go zmierzyć w różnych sytuacjach Ona wie lepiej XD No i gitara. Na czczo może mieć 60, co jest zdecydowanie za mało, a po jedzeniu 90, czyli niby prawidłowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paryz London 1238 Napisano 15 godzin temu Faktycznie długo już ha ta nerwica trzyma, a już myślałam, że ją wyleczyła. A tym cukrem to do lekarza na badania, a dopiero potem się martwić. A nie diagnozować przez internet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotusdf 118 Napisano 11 godzin temu CZY TO POST PRZERYWANY NISZCZY MI ZDROWIE? - kolejny film w którym znowu coś wymyśla o chorobach itp. same jakieś pogadanki, chyba już wyczerpał się temat ciekawych vlogów i opis historii koleżanek jak kto co inni mają a ona nie ma. denerwuje mnie to. ...chyba te jej opowieści to nie są o znajomych tylko o niej XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach