Barnaba 234 7 Napisano 18 Czerwiec Że każda amatora znajdzie swego potwora , czy jak ktoś nie umie znaleźć dziewczyny, to można być całe życie sam . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barnaba 234 7 Napisano 18 Czerwiec 19 minut temu, Joaquin Guzman napisał: nic sie samo nie zrobi...jak ktos nie wychodzi na spacery, nie ubiera sie atrakcyjnie, nie umie miec pogodnego ryja to nie ma szansy ze go jakas desperatka zaczepi. nie pisze o tym by sam nauczyl sie podrywac, to nie realne w przypadku takiej osoby. Dlatego pisze że całe życie można być samotny , z tego można wyjść i można nie wyjść. I tak już pomijam coś takiego jak atrakcyjność , nie każdy z każdym chce być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cisza_nocna 47 Napisano 23 Czerwiec Dziewczyny też mogą nie znaleźć znam stare panny. Ja też nikogo nie mam tylko że nie szukałam. Ale są też tacy co nie znajdują bo są wybredni. A nie wyglądają źle. Może charakter czasem nie bardzo i nikt by z nimi nie wytrzymał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cisza_nocna 47 Napisano 23 Czerwiec No i to głupie powiedzenie nieprawdziwe, bo by ludzie znajdowali a są tacy co szukają a nie znajdują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach