MagMag 503 Napisano 7 Wrzesień Czy nie wydaje wam się że Rudy wraca na salony? Spezetaja cały jego dom, garaż, zwoza jakieś rzeczy do esti, wynajmuje sprzątaczkę mieszkania a rudy od rana do nocy w domu esti. Wieczorek z winkiiem, obiadki. Coś jest na rzeczy. Wprowadza się? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MagMag 503 Napisano 7 Wrzesień We vlogu jak przynosi jej prezenty od fryzjera a ona pokazuje zakupy daje mu znaki że nagrywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Worcester 162 Napisano 8 Wrzesień 19 godzin temu, MagMag napisał: Czy nie wydaje wam się że Rudy wraca na salony? Spezetaja cały jego dom, garaż, zwoza jakieś rzeczy do esti, wynajmuje sprzątaczkę mieszkania a rudy od rana do nocy w domu esti. Wieczorek z winkiiem, obiadki. Coś jest na rzeczy. Wprowadza się? Oni sa razem ale mysle ze jej sie nie oplaca wprowadzic go do domu poniewaz benefity sie zmniejsza. No z ta sprzataczka to mi system rozwalili laska nie chodzi do pracy dzieci w szkole a ona nie ma czasu sprzatac 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MagMag 503 Napisano 15 Wrzesień Drugi kot w domu? Z jednym nie mogła sobie dać Rady 🫣 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DYSK 264 Napisano 21 Wrzesień Boże ta patuska wzięła drugiego kota… oczywiście dom dalej niezabezpieczony, kolejny kot wychodzący i o krok od tragedii… z dwojga złego lepszy drugi kot niż czwarte dziecko 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zazuzi 1209 Napisano 9 Listopad Zawsze jak chce komuś pokazać, jaka jestem lojalna, to czytam publicznie swoją korespondencję z to osobą. Czasem też napomykam innym , o zmianach w życiu tej osoby i jej rodziny. To pomaga mi zdobyć zaufanie ludzi i dzięki temu mam wielu przyjaciół. A jakie są wasze sposoby budowania relacji z innymi? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Evil Bitch 397 Napisano 8 Grudzień Przestali się już z Łukaszem ukrywać i powiedzieli, że oficjalnie są razem? Nie mam czasu obejrzeć filmów, weszłam tylko na szybko komentarze poczytać i ludzie im gratulują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bjutiguru 160 Napisano 9 Grudzień 4 godziny temu, Evil Bitch napisał: Przestali się już z Łukaszem ukrywać i powiedzieli, że oficjalnie są razem? Nie mam czasu obejrzeć filmów, weszłam tylko na szybko komentarze poczytać i ludzie im gratulują Kupiła Łukaszowi piżamę taką samą, jak Dawidowi i Róży. Ludzie chyba po tym wywnioskowali. Wyglądają na szczęśliwych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sillysheep 22 Napisano 9 Grudzień 4 godziny temu, Bjutiguru napisał: Kupiła Łukaszowi piżamę taką samą, jak Dawidowi i Róży. Ludzie chyba po tym wywnioskowali. Wyglądają na szczęśliwych. Nieee, Rudy tam jest grany od dawna, ciągle u niej. A ona nawet się z tym nie kryje, mówi wprost np jak Łukasz w nocy nie mógł spać, jak gotuje dla niego jakieś jedzenie. Ciągle razem jeżdżą do sklepów itp. A w którymś z ostatnich vlogow Ryzy do esti zwraca się słowami "jak wróciMY na chatę, ja się przebiorę i wrócę tu do sklepu" (to miał być zart w kontekście kradzieży czegoś zamiast kupna). Tak ze Rudy tam jest od bardzo dawna. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Evil Bitch 397 Napisano 9 Grudzień To, że on tam jest od dawna, to ja wiem myślałam po prostu, że może oficjalnie się przyznali. Ciekawe jak to wygląda w kontekście tego domu, skoro ona go dostała, żeby mieć się gdzie podziać z dziećmi po tym jak przemocowiec ich wyrzucił, a teraz sama radośnie go tam wprowadza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zazuzi 1209 Napisano sobota o 09:02 Nie wiem jak Wam, ale tak głupio mi się zrobiło, kiedy mówiła o nawiedzonych laskach z forum, które sugerują, że jej partner mieszka z nią i że tym samym istnieje szansa na kolejną ciążę. Głupio mi było, bo była na tyle przebiegła, że mówiła to do niego wcześnie rano, kiedy leżał w salonie w pościeli, okna zasłonięte jeszcze ciemno na zewnątrz. Zasmiewali się do rozpuku skad taki pomysł mógl komukolwiek przyjść do głowy. Serio załamali mnie już całkowicie tym jacy są sprytni... 2 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hit & Raszyn 502 Napisano sobota o 19:45 Szach mat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anitka 914 Napisano sobota o 21:24 Dnia 9.12.2024 o 00:44, Evil Bitch napisał: Przestali się już z Łukaszem ukrywać i powiedzieli, że oficjalnie są razem? Nie mam czasu obejrzeć filmów, weszłam tylko na szybko komentarze poczytać i ludzie im gratulują No właśnie, też czytałam te komentarze z gratulacjami, ale nigdzie we vlogu tego nie powiedzieli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bjutiguru 160 Napisano niedziela o 08:29 10 godzin temu, Anitka napisał: No właśnie, też czytałam te komentarze z gratulacjami, ale nigdzie we vlogu tego nie powiedzieli. Nie muszą mówić. Ludzie wyciągnęli wnioski z tego, co widzą. Wcześniej Łukasz we wlogach pojawiał się czasem- przyszedł po pracy, zrobił zakupy, wziął dziecko do siebie na noc, przywiózł z powrotem. A teraz pojawia się non stop, Estera już nie wspomina, tak jak kiedyś, że Łukasz przyjdzie po Róże, a nawet ostatnio latała po sklepach, bo chciała, żeby razem z Dawidem i Różą mieli takie same piżamy, co dla ludzi stało się jednoznaczne, że mieszkają razem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bjutiguru 160 Napisano niedziela o 08:36 3 minuty temu, Bjutiguru napisał: Nie muszą mówić. Ludzie wyciągnęli wnioski z tego, co widzą. Wcześniej Łukasz we wlogach pojawiał się czasem- przyszedł po pracy, zrobił zakupy, wziął dziecko do siebie na noc, przywiózł z powrotem. A teraz pojawia się non stop, Estera już nie wspomina, tak jak kiedyś, że Łukasz przyjdzie po Róże, a nawet ostatnio latała po sklepach, bo chciała, żeby razem z Dawidem i Różą mieli takie same piżamy, co dla ludzi stało się jednoznaczne, że mieszkają razem. No a ostatni wlog pod tytułem "Jestem w ciąży ", to już w ogóle gwóźdź do trumny, kiedy przychodzi do salonu z samego rana i zaczyna rozmowę z Łukaszem- zasłony jeszcze wszędzie pozasłaniane, kamera nie jest zwrócona na niego, tak jak często, kiedy z nim rozmawia, czyli pewnie leży jeszcze w łóżku. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hit & Raszyn 502 Napisano niedziela o 09:38 Czekam aż nagra film na tle jego suszącego się prania, zaznaczając, że oczywiście pralka mu się zepsuła a ludzie snują teorie spiskowe. 1 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Evil Bitch 397 Napisano niedziela o 18:02 8 godzin temu, Hit & Raszyn napisał: Czekam aż nagra film na tle jego suszącego się prania, zaznaczając, że oczywiście pralka mu się zepsuła a ludzie snują teorie spiskowe. Było już chyba coś takiego, albo nawet gdzieś przemknął w ręczniku czy tam na gaciach i oczywiście to dlatego, że prysznic u niego nie działa i musiał się wykąpać u niej 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bjutiguru 160 Napisano poniedziałek o 08:17 (edytowany) No i jest? Łukasz w piżamce smaży z Różą naleśniki na śniadanie Nie mówię, że to źle, ale Esterko dajesz mam takie dowody na to, że On z Wami mieszka, że nie dziw się, że ludzie gadają. Następnym razem proszę nie wyzywaj ich od idio.ów, czy deb.li. Już nie pamiętam, jak konkretnie ich nazwałaś w jednym z ostatnich wlogów. Edytowano poniedziałek o 08:19 przez Bjutiguru 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zazuzi 1209 Napisano poniedziałek o 08:21 No ewidentnie przyszedł że swojego mieszkania, przebrał się w piżamę i siuuu robić naleśniki na śniadanie 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sonia9967 263 Napisano poniedziałek o 11:17 Bo rozstaniu z Rudym miała iść na terapię, żeby więcej takich mężczyzn do siebie nie przyciągać. Albo nie poszła, albo nie zadziałało, bo kobieta ewidentnie nie uczy się na błędach.. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sillysheep 22 Napisano 11 godzin temu W ostatnich produkcjach pojawia się lodówka Esti a na niej zdjęcia. Zdjęcia rudego z kwiatkiem, rudego z kwiatkiem i esti, rudego z esti.... Tez trzymacie zdjęcia byłych na lodówce??? 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zazuzi 1209 Napisano 17 minut temu 11 godzin temu, Sillysheep napisał: W ostatnich produkcjach pojawia się lodówka Esti a na niej zdjęcia. Zdjęcia rudego z kwiatkiem, rudego z kwiatkiem i esti, rudego z esti.... Tez trzymacie zdjęcia byłych na lodówce??? Tak, ale tylko tych, co chodzą w pizamie po moim domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach