Bawidamek z Szczywilka 323 Napisano 29 Sierpień w morzu nie w zatoce xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 323 Napisano 29 Sierpień tu jest breja haha może się do leżakowej Jastrzębiej przejadę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 544 Napisano 29 Sierpień 2 minuty temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: tu jest breja haha może się do leżakowej Jastrzębiej przejadę zaproś Leżaka jako eksperta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 323 Napisano 29 Sierpień Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: zaproś Leżaka jako eksperta nie zniósłbym gadania o pochwach na dłuższą metę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca słoikowa 436 Napisano 29 Sierpień 1 minutę temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: nie zniósłbym gadania o pochwach na dłuższą metę Ha! Gej jak nic! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 544 Napisano 29 Sierpień 9 minut temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: nie zniósłbym gadania o pochwach na dłuższą metę jeszcze ostatnio doszedł wątek warzywny także rozmowa byłaby wielotorowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 323 Napisano 29 Sierpień 8 minut temu, Caryca słoikowa napisał: Ha! Gej jak nic! o penesach też nie wychodzi na to że jestem aseksualny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca słoikowa 436 Napisano 29 Sierpień 3 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: jeszcze ostatnio doszedł wątek warzywny także rozmowa byłaby wielotorowa Wielootworowa, wieloowocowa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca słoikowa 436 Napisano 29 Sierpień 3 minuty temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: o penesach też nie wychodzi na to że jestem aseksualny To możesz dumbo zabrać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 323 Napisano 29 Sierpień Przed chwilą, Caryca słoikowa napisał: Wielootworowa, wieloowocowa... zaj3biste coś ze śliwek mi wyszło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 544 Napisano 29 Sierpień 4 minuty temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: o penesach też nie wychodzi na to że jestem aseksualny przy leżaku każdy się robi aseksualny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 323 Napisano 29 Sierpień Przed chwilą, Caryca słoikowa napisał: To możesz dumbo zabrać. jestem aseksualny tylko oralnie w sensie słowotwórczym XD a serio to też nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 323 Napisano 29 Sierpień Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: przy leżaku każdy się robi aseksualny bez kitu on mi tak seks obrzydza aż milutko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca słoikowa 436 Napisano 29 Sierpień 1 minutę temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: zaj3biste coś ze śliwek mi wyszło Coś czyli co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 544 Napisano 29 Sierpień 2 minuty temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: zaj3biste coś ze śliwek mi wyszło hej u nas w Bzdziszewie zrobiliśmy drakę najedliśmy się śliwek i mieliśmy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca słoikowa 436 Napisano 29 Sierpień 1 minutę temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: bez kitu on mi tak seks obrzydza aż milutko Powinni dostęp do kafe sprzedawać w aptekach jako opcja antykoncepcyjna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 323 Napisano 29 Sierpień 2 minuty temu, Caryca słoikowa napisał: Coś czyli co? podgotowałem na patelni aż się rozpadły i zgęstniały i dodałem słodzik to jak to nazwać ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 544 Napisano 29 Sierpień Przed chwilą, Bawidamek z Szczywilka napisał: podgotowałem na patelni aż się rozpadły i zgęstniały i dodałem słodzik to jak to nazwać ? dżem bez cukru? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca słoikowa 436 Napisano 29 Sierpień 1 minutę temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: podgotowałem na patelni aż się rozpadły i zgęstniały i dodałem słodzik to jak to nazwać ? Zawsze się zastanawiam czym się różni dżem od konfitury. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 323 Napisano 29 Sierpień 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: dżem bez cukru? bez cukru może być chyba ale bez tego jakiegoś zagęstnika ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 544 Napisano 29 Sierpień Przed chwilą, Bawidamek z Szczywilka napisał: bez cukru może być chyba ale bez tego jakiegoś zagęstnika ? pektyny występują naturalnie w owocach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 323 Napisano 29 Sierpień Przed chwilą, Caryca słoikowa napisał: Zawsze się zastanawiam czym się różni dżem od konfitury. konfitura chyba bardziej słodka i duże kawałki owoców a reszta płynna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 323 Napisano 29 Sierpień Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: pektyny występują naturalnie w owocach ale dżem ma coś dodawane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 544 Napisano 29 Sierpień 1 minutę temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: ale dżem ma coś dodawane pektyny chyba najczęściej z jabłek cukier żelujący chyba też jest z pektynami Bez dodanych pektyn myślę, że tez można to nazwać dżemem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 323 Napisano 29 Sierpień 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: pektyny chyba najczęściej z jabłek cukier żelujący chyba też jest z pektynami Bez dodanych pektyn myślę, że tez można to nazwać dżemem no to dżem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 544 Napisano 29 Sierpień 1 minutę temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: no to dżem złapałem tę myśl -> powidła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca słoikowa 436 Napisano 29 Sierpień 5 minut temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: konfitura chyba bardziej słodka i duże kawałki owoców a reszta płynna Aha. To ja raz na ruski rok takie coś robię z brzoskwiń albo śliwek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach