Gość Gość Anna 1059 Napisano 26 Wrzesień 11 godzin temu, Wsedno napisał: Właśnie. Czy ona ma chociaż jedną kumpelę do pogadania i spotkania się choćby dla rozrywki, niekoniecznie żeby się zwierzać? Wiecznie tylko siostra, szwagier albo facet. W szkole się z niej śmiali, nigdy nie wspomniała, że ma z tamtych czasów jakąś psiapsi To młoda laska, ludzie w tym wieku zawsze mają jakichś znajomych, z czasów szkoły, studiów, z pracy, sąsiedztwa. Ona tym jutubem chyba postanowiła coś sobie w życiu zrekompensować i udowodnić. Przecież ona nie studiuje ani nie pracuje w dużej firmie to skąd ma mieć znajomych raczej znikąd ich nie wyczaruje. Znajdzie nowego faceta to będzie znajomy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wsedno 2197 Napisano 27 Wrzesień 9 godzin temu, Gość Gość Anna napisał: Przecież ona nie studiuje ani nie pracuje w dużej firmie to skąd ma mieć znajomych raczej znikąd ich nie wyczaruje. Znajdzie nowego faceta to będzie znajomy. Heh, a jak się rozstaną, to będzie po znajomym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sołkjutka 504 Napisano 1 Październik Dnia 26.09.2024 o 17:18, MONIKA napisał: Ta jej siostra od dzieciaka ja pchala do tv obie atencjuszki i obu zle z oczu patrzy Zgadzam się. One doskonale znały Dziadka i wiedziały, co z niego za typ. Starsza chciała się wybić, to wybiła się na siostrze. Tylko, że to o niej teraz piszą, że jest panią lekkich obyczajów, a ona sobie spokojnie nagrywa vlogi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MONIKA 1149 Napisano 1 Październik 1 godzinę temu, Sołkjutka napisał: Zgadzam się. One doskonale znały Dziadka i wiedziały, co z niego za typ. Starsza chciała się wybić, to wybiła się na siostrze. Tylko, że to o niej teraz piszą, że jest panią lekkich obyczajów, a ona sobie spokojnie nagrywa vlogi. One z tej samej gliny lepione. Dorosłe kobiety z obsesja na punkcie innej. Jestem pewna że julcia już na kolejnego doswiadczonego kocurka poluje 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wsedno 2197 Napisano 1 Październik A czym się teraz zajmuje siostra? Infuenseringiem tylko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sołkjutka 504 Napisano 2 Październik 14 godzin temu, MONIKA napisał: One z tej samej gliny lepione. Dorosłe kobiety z obsesja na punkcie innej. Jestem pewna że julcia już na kolejnego doswiadczonego kocurka poluje Ktoś pisał, że ja widział. Akurat jestem w stanie w to uwierzyć. Ten typ tak ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vaniliovanelka 534 Napisano 3 Październik Boże jaka ta dziewczyna jest zakompleksiona już pomijając jakie wartości ona przekazuje młodym dziewczynkom.W wieku 18 lat powiększone piersi,przedłużone włosy non stop gadanie i przeżywanie każdego pryszcza i że zjadła Lindorka i biadoli ze nie jest fit bo zjadła kilka cukierków…. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wsedno 2197 Napisano 27 Październik Dnia 1.10.2024 o 18:49, MONIKA napisał: One z tej samej gliny lepione. Dorosłe kobiety z obsesja na punkcie innej. Jestem pewna że julcia już na kolejnego doswiadczonego kocurka poluje Czy na nowego to nie wiem. Pojechała do Wiednia z siorką i tam kupiła DLA WOJTKA ( tak, dwa razy powtarzała, aż przewinęłam) sól z ziołami ( taka, jaką jedli razem we Włoszech). Czy W to teraz jej kumpel z Wawy? Trochę wątpię... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oh Celinee 5237 Napisano 27 Październik (edytowany) 10 minut temu, Wsedno napisał: Czy na nowego to nie wiem. Pojechała do Wiednia z siorką i tam kupiła DLA WOJTKA ( tak, dwa razy powtarzała, aż przewinęłam) sól z ziołami ( taka, jaką jedli razem we Włoszech). Czy W to teraz jej kumpel z Wawy? Trochę wątpię... Jest łasa na kasę i wygodne życie a jednocześnie nie chce jej się pracować więc taki W. to dla niej idealna okazja więc szybko o nim nie zapomnie. Nie zdziwię się wcale jak zaraz pojawi się w jej filmie. Edytowano 27 Październik przez Oh Celinee 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wsedno 2197 Napisano 27 Październik No niestety. Życie w Stolicy kosztuje. Mieszkanie co prawda kawalerka, sypialnia łączona z kuchnią, ale w nie byle jakiej lokalizacji. Obiadki na mieście, wycieczki do Zary, Ubery, Bolty, wyżywienie pieska, pazy, rzęsy, więc dobrze musi przęść żeby chociaż na 0 wyjść. Ale jeśli zerwanie z G było po to, żeby wrócić do WAWY DO STAREGO SATYRA, to ja odpadam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oh Celinee 5237 Napisano 27 Październik 14 minut temu, Wsedno napisał: Ale jeśli zerwanie z G było po to, żeby wrócić do WAWY DO STAREGO SATYRA, to ja odpadam... Nie zdziwię się jak tak właśnie było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TokyoTokyo 717 Napisano 7 Listopad Ile mama Julki ma lat? Chyba max po 50tce? Nie wiem czy taka uroda czy zmęczenie życiem, ale wygląda na więcej niż ma. Twarz jakby nie szczędziła alko... 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MONIKA 1149 Napisano 7 Listopad Dziwna rodzinka. Matka namawia 22latke żeby się zbotoksowala. Jaj była nastka to jej na operację biustu dała. Kosmos. Prozne proste baby. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oh Celinee 5237 Napisano 7 Listopad 1 minutę temu, MONIKA napisał: Dziwna rodzinka. Matka namawia 22latke żeby się zbotoksowala. Jaj była nastka to jej na operację biustu dała. Kosmos. Prozne proste baby. Taka rodzina. Siostra Julki Klaudia też zbyt lotna i pracowita nie jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
weronikazgierska 356 Napisano niedziela o 22:45 Klaudia i ten jej nie za mądry mężuś też rozumem nie grzeszą. Czym oni się zajmują? Też niczym tak jak Julcia? Odcinają kupony od tego, że Julcia była panienka starego satyra? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wafel 394 Napisano poniedziałek o 12:22 A ta jej siostra nie pracowała w banku? Tak coś mi się kojarzy…? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach