Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
LordOrtalion96

Mieć 31 lat i igdy nie uprawiać seksu to prawdziwy upadek.

Polecane posty

Jaki miałeś tu wcześniej nik? Mirek Fajfus? Krzysiek 92? Prawictwo pospolite? Loooser? Sporo tu pravików było, i na 99% jesteś kimś ze starej gwardii. 

są gorsze problemy niż brak seksu.

zresztą z czasem i tak już ma się na to wywalone.

46 minut temu, Żyje z własnego kapitału napisał:

No praca 

a to zależy jak lubisz swoją pracę - to jest luksus.

jak nie lubisz, a musisz na utrzymanie zarobić - no to tak średnio.

jak nie masz, a rachunki opłacić trzeba - to jest problem, znacznie gorszy od braku seksu.

5 minut temu, kris888 napisał:

a to zależy jak lubisz swoją pracę - to jest luksus.

jak nie lubisz, a musisz na utrzymanie zarobić - no to tak średnio.

jak nie masz, a rachunki opłacić trzeba - to jest problem, znacznie gorszy od braku seksu.

Nie da się lubić pracy to oksymoron 

• Haha 1

18 godzin temu, LordOrtalion96 napisał:

To mohe życie. 

Jeżeli dawno nie odbywałeś stosunku seksualnego lub nigdy nie miałeś, co też może się zdarzyć w dzisiejszych czasach…

To jest bardzo duża szansa, że Tobie są przeznaczone, inne wartościowsze rzeczy. Jednak w epoce seksualizacji życia możesz wpaść w kompleksy. Nie idź szukać dziewczyny, tylko po to, aby bzyknąć.

Nie tędy droga. Zamiast tego, zadaj sobie pytanie, czy ty naprawdę chcesz tego zbliżenia, sam z siebie?

Usiądź i pomyśl logicznie – jesteś mężczyzną, osobą racjonalną. Może się okazać, że ta chęć wcale nie jest Twoją wewnętrzną potrzebą, tylko uległością wobec presji społecznej, że tak trzeba.

Nie zmarnuj swojego życia jak wielu innych facetów, którzy ulegli popędowi, jak niewolnicy.

Wzmocnij się mentalnie — to może być trudne, ale nie niemożliwe.

Dnia 7.10.2024 o 17:48, Żyje z własnego kapitału napisał:

Nie da się lubić pracy to oksymoron 

ja miałem taką. i tą co teraz mam, to lubię, plus korepetycje (też jest fajnie).

2 godziny temu, kris888 napisał:

ja miałem taką. i tą co teraz mam, to lubię, plus korepetycje (też jest fajnie).

Ka bym lubił gdybym mógł po swojemu robić.

21 godzin temu, malowany napisał:

Jaja uciąć i do utylizacji

czemu?

Prawdziwym upadkiem (w tym konkretnym temacie) to będzie dać się obrażać z tego powodu, bądź żeby nie być obrażanym, to szukać okazji do seksu. W obu przypadkach takie zachowanie oznacza mental dziecka, nie mężczyzny.

Edytowano przez Hebee

23 minuty temu, Barwy Jesieni napisał:

To prawda, facet, który nie ma doświadczenia w seksie jest po prostu przegrywem.

Jerry pisz lepiej jako ten Polko albo ten drugi czy trzeci, jako kobieta jesteś jeszcze mniej wiarygodny niż jako mężczyzna. 

Edytowano przez Chochlik

20 minut temu, Barwy Jesieni napisał:

To prawda, facet, który nie ma doświadczenia w seksie jest po prostu przegrywem.

zatem ile musi tego „doświadczenia” zdobyć, żeby nie być przegrywem? ile musi lasek wyobracać?

3 minuty temu, kris888 napisał:

zatem ile musi tego „doświadczenia” zdobyć, żeby nie być przegrywem? ile musi lasek wyobracać?

Nie ma konkretnej definicji. Kobieta wyczuwa w rozmowie z facetem oraz w jego sposobie bycia czy jest doświadczonym mężczyzną czy nieśmiałym chłopczykiem, który marzy o kobiecie. Jeżeli już musiała bym przedstawić to na jakieś konkretne liczby to załóżmy, że taki facet 30 letni powinien być absolutnie przynajmniej po jednym poważnym wieloletnim związku, oraz kilku wcześniej lub później relacjach damsko-męskich.

1 minutę temu, Barwy Jesieni napisał:

Nie ma konkretnej definicji. Kobieta wyczuwa w rozmowie z facetem oraz w jego sposobie bycia czy jest doświadczonym mężczyzną czy nieśmiałym chłopczykiem, który marzy o kobiecie. Jeżeli już musiała bym przedstawić to na jakieś konkretne liczby to załóżmy, że taki facet 30 letni powinien być absolutnie przynajmniej po jednym poważnym wieloletnim związku, oraz kilku wcześniej lub później relacjach damsko-męskich.

no i to jest konkret.

nie wpasowuję się w te standardy niestety. mam 36 lat i zerową historię związkową. tak, jestem też niedoświadczony w sferze łóżkowej - że tak ujmę - ale nie uważam się z tego powodu za przegrywa.

1 minutę temu, kris888 napisał:

no i to jest konkret.

nie wpasowuję się w te standardy niestety. mam 36 lat i zerową historię związkową. tak, jestem też niedoświadczony w sferze łóżkowej - że tak ujmę - ale nie uważam się z tego powodu za przegrywa.

Czyli jesteś "prawy" ? oraz nigdy nie miałeś żadnego związku tak? a czym został spowodowany ten defekt? Niech zgadnę, kiepsko wygląd, zerowe powodzenie oraz nieśmiałość? To są typowe cechy facetów, którzy są samotni.

Przed chwilą, Barwy Jesieni napisał:

Czyli jesteś "prawy" ? oraz nigdy nie miałeś żadnego związku tak?

dokładnie, tu wszystko się zgadza.

Przed chwilą, Barwy Jesieni napisał:

Niech zgadnę, kiepsko wygląd, zerowe powodzenie oraz nieśmiałość? To są typowe cechy facetów, którzy są samotni.

nieśmiałość na pewno nie, bo zagadywałem. tylko dziwnym trafem każda okazywała się zajęta - i to nie że gadała aby mnie spławić, tylko potem się o tym dowiadywałem, albo widziałem na ulicy z innym.

wygląd? chyba też nie, gorsze typy widziałem ode mnie z dziewczynami

zerowe powodzenie? może i tak. bo nie zauważyłem, albo może nie potrafiłem odczytywać wtedy sygnałów zainteresowania, nie wiem...

2 minuty temu, kris888 napisał:

nieśmiałość na pewno nie, bo zagadywałem. tylko dziwnym trafem każda okazywała się zajęta - i to nie że gadała aby mnie spławić, tylko potem się o tym dowiadywałem, albo widziałem na ulicy z innym

No niestety, ciężko znaleźć wolną kobietę w pewnym wieku, tutaj się zgodzę.

2 minuty temu, kris888 napisał:

wygląd? chyba też nie, gorsze typy widziałem ode mnie z dziewczynami

Jeżeli masz odpowiednie męskie cechy to wygląd nie jest aż takim przeciwwskazaniem, no chyba, że masz 160cm, ale zakładam, ze do karłowatych nie należysz, jeśli zaś masz chociaż te 175cm to charakterem da radę zdobyć kobietę, niestety na to składa się cały szereg takich cech jak: odwaga, pewność siebie, zaradność, inteligencja za tym wszystkim musi iść też pewien status, nawet jak będziesz posiadał owe cechy ale będziesz pracować na magazynie za najniższą krajową to raczej też żadna kobieta się Tobą nie zainteresuję. Musisz mieć pewną pozycję, dobry zarobek oraz cechy, które wymieniłem aby wygląd zamaskować w przypadku kiedy jest on niezbyt ciekawy

4 minuty temu, kris888 napisał:

zerowe powodzenie? może i tak. bo nie zauważyłem, albo może nie potrafiłem odczytywać wtedy sygnałów zainteresowania, nie wiem...

Gdyby jakaś kobieta była Tobą szczerze zainteresowana to raczej byś to zobaczył, uwierz 🙂 

4 minuty temu, Barwy Jesieni napisał:

Jeżeli masz odpowiednie męskie cechy to wygląd nie jest aż takim przeciwwskazaniem, no chyba, że masz 160cm, ale zakładam, ze do karłowatych nie należysz, jeśli zaś masz chociaż te 175cm to charakterem da radę zdobyć kobietę, niestety na to składa się cały szereg takich cech jak: odwaga, pewność siebie, zaradność, inteligencja za tym wszystkim musi iść też pewien status, nawet jak będziesz posiadał owe cechy ale będziesz pracować na magazynie za najniższą krajową to raczej też żadna kobieta się Tobą nie zainteresuję. Musisz mieć pewną pozycję, dobry zarobek oraz cechy, które wymieniłem aby wygląd zamaskować w przypadku kiedy jest on niezbyt ciekawy

ja już nie szukam żadnej, jestem pogodzony z tym faktem, że będę sam. po prostu ta potrzeba u mnie się wyłączyła całkowicie. w realu jestem już niewidzialny dla kobiet.

mieszkać mam gdzie, kasa jest też odpowiednia, starcza mi na wszystko

co mam to mam, mi to wystarczy.

Edytowano przez kris888

11 minut temu, Barwy Jesieni napisał:

masz chociaż te 175cm 

Bzdura. Widzę pary gdzie facet niższy i to bite cm, i to gdzie kobieta jest nawet wyraźnie wyższa. 

11 minut temu, Barwy Jesieni napisał:

za tym wszystkim musi iść też pewien status, nawet jak będziesz posiadał owe cechy ale będziesz pracować na magazynie za najniższą krajową to raczej też żadna kobieta się Tobą nie zainteresuję.

Fakt, w XXI w zdarzają się jeszcze niezależne kobiety, z mentalem rodem z XIX wieku. 

6 minut temu, kris888 napisał:

raczej też żadna kobieta się Tobą nie zainteresuję

Słowo klucz podsumowujące cały Twój wywód.☝️

Edytowano przez Hebee

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się