Tajemniczy On 91 Napisano sobota o 21:39 2 minuty temu, parabatai napisał: Hmm zacznę od badania per rectum, co Ty na to? Zaraz poczekaj, to pacjent wybiera jakie badania chce, a takie badania jak mówisz to muszę lepiej poznać służbę zdrowia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 48 Napisano sobota o 21:39 2 minuty temu, parabatai napisał: A lubisz egzotykę, bo teraz dużo takich jeździ Nie ja wolę wszystko co polskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 575 Napisano sobota o 21:42 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Nie ja wolę wszystko co polskie To tak jak ja - w takim razie uber odpada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 575 Napisano sobota o 21:45 4 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Zaraz poczekaj, to pacjent wybiera jakie badania chce, a takie badania jak mówisz to muszę lepiej poznać służbę zdrowia Ale ze co, nie ufasz mi?? 🥺 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 575 Napisano sobota o 21:48 Świetnie się z Wami bawię, ale muszę już iść. Miłego wieczoru i kolorowych snów 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 91 Napisano sobota o 21:49 2 minuty temu, parabatai napisał: Ale ze co, nie ufasz mi?? 🥺 Nie no powiedzmy że ufam, ale wciąż pozostanę przy swoim że to ja decyduje jakie badania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 48 Napisano sobota o 21:50 Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: Nie no powiedzmy że ufam, ale wciąż pozostanę przy swoim że to ja decyduje jakie badania Mógłbyś się zdać na koleżankę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 575 Napisano sobota o 21:51 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Nie no powiedzmy że ufam, ale wciąż pozostanę przy swoim że to ja decyduje jakie badania Uparciuch Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 91 Napisano sobota o 21:52 2 minuty temu, parabatai napisał: Świetnie się z Wami bawię, ale muszę już iść. Miłego wieczoru i kolorowych snów Vice versa Kolorowych snów. Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 48 Napisano sobota o 21:52 Przed chwilą, parabatai napisał: Uparciuch Myślę że wiertarka byłyby najlepsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 91 Napisano sobota o 21:52 Przed chwilą, parabatai napisał: Uparciuch Tak już mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 48 Napisano sobota o 21:56 4 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Vice versa Kolorowych snów. Dobranoc Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 91 Napisano sobota o 21:58 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Dobranoc Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mar_Gret 16 Napisano sobota o 22:22 37 minut temu, Tymczasowe Konto napisał: Kreta sobie nasyp lub niech ci Zwiduś ją przewierci wiertarką Napewno się skrzynka odetka i być może motyle się pojawią Tobie to kreta w granulkach dać To ci tą niewyparzoną gębę wyparzy. W południe mnie hejtowałaś, teraz dalej tylko szukasz komu by tu wylewać jad z siebie.Jesteś jak i ten miecz. To jest ta twoja żałosna rozmowa na forum, hejterko Napewno pisze się 'na pewno' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mar_Gret 16 Napisano sobota o 22:27 1 godzinę temu, Tymczasowe Konto napisał: Do czego? Że dwie stare baby rzuciły się na młodego chłopaka z wiertarką udarową? Wiesz chociaż przebrana amebo, jak się ją obsługuje? Wątpię. Ale nie przeszkadzaj sobie. Poczytam i się pośmieje Można z ciebie się śmiać, tak trafiasz jak kulą w płot się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mar_Gret 16 Napisano sobota o 22:33 Przed chwilą, Tymczasowe Konto napisał: Przecież to ty od lat hejtujesz ludzi Jolko Koliberku, Margaretko, Pnino i długo można wymieniać. Co ty się tak prukwo Mieczem zasłaniasz? Kogo obchodzą twoje problemy alkoholowe? Mówiłam ci Jolka, żebyś mnie nie cytowała, bo ja nie mam o czym z tobą gadać, poza tym masz skończyć robić tyle spacji jak kogoś cytujesz Jesteś zgłoszona, 3 minuty temu, Tymczasowe Konto napisał: Przecież to ty od lat hejtujesz ludzi Jolko Koliberku, Margaretko, Pnino i długo można wymieniać. Co ty się tak prukwo Mieczem zasłaniasz? Kogo obchodzą twoje problemy alkoholowe? Mówiłam ci Jolka, żebyś mnie nie cytowała, bo ja nie mam o czym z tobą gadać, poza tym masz skończyć robić tyle spacji jak kogoś cytujesz Bedziesz obserwowana i pouczana i zgłaszana. Jesteś tu od początku forum. Hejt masz we krwi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 76 Napisano wczoraj o 13:20 Mka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MKA 215 Napisano 1 godzinę temu Dnia 3.11.2024 o 14:20, Hebee napisał: Mka Dnia 3.11.2024 o 14:20, Hebee napisał: Mka Masz cos do mnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiii 18 Napisano przed chwilą 1 godzinę temu, MKA napisał: Masz cos do mnie? Witam co może mieć kasę? Jak tam był jakiś odpoczynek. Na co tak pracujesz dużo? chcesz coś sobie kupić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach